Gæstebog
Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Ragnhild Andersen, d. 18-01-2017
I dag er jeg meget ked ad det. Undtagelsestilstand i 3 måneder. Så ingen Gambiarejse for os. Vi tænker på hele befolkningen, men selvfølgelig mest på alle vore børn og deres familier. Angst og sorg, for hvad skal de nu igennem, Men vi får håbe, at det ikke bliver så slemt - men vi er urolige.


E-mail:
Skrevet af Anders Jeppesen, d. 07-01-2017
Jeg overvejede først at tage til Gambia 16 dage i marts. Er det sikkert nu eller frarådes det? Jeg skal både søge ferie i god tid samt bestille/købe billet. Jeg vil nødig droppe Gambiarejsen, i så fald hellere udsætte den. Måske april eller maj? Men det er sjovest, hvis der en andre sponsorer dernede samtidigt med én. Lad os stå i kontakt.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 31-12-2016
Bestyrelsesmedlem i Skills Center bestyrelsen Karamo Saho er i onsdags død efter få dages sygdom. Karamo har været en meget stor hjælp for foreningen i forbindelse med vores arbejde med Skills centeret. Mange tanker sendes til Karamos store familie, hvor jeg ved, han vil blive meget savnet ikke mindst af de små børn, der tilbragte mange af dagens timer sammen med deres far.
Æret være Karamos minde.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 22-12-2016
En stor hilsen til alle sponsorer fra Jallow med ønsket om en glædelig jul og et godt og fredfyldt nytår. Jallow sender også en stor tak til alle i KSF for alle den hjælp Børnene, familierne og de unge modtager fra sponsorer ne.
Jallow er endnu ikke helt rask, men har det bedre igen.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 21-12-2016
Kære Sponsorer og venner
I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. Tak for al støtte til KSF i 2016. Hvor især åbningen af J. Kastrup Skills Training Center blev en milepæl for foreningen.
Jeg håber at 2017 må blive et godt år for Gambianerne og for KSF.


E-mail:
Skrevet af Jytte Ramsdal, d. 19-12-2016
Foreningens medlemmer og deres familier ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Tak for 2016. Håber 2017 bliver et ligeså spændende år for vores forening, vore børn og deres familier.

Varme hilsner fra Jytte


E-mail:
Skrevet af Ragnhild Andersen, d. 15-12-2016
Hej Lene.
Jeg har fundet Brugervejledning for vaskemask9ine. Har det interesse, så send en sms. Vh Ragnhild


E-mail:
Skrevet af Hans Britorn, d. 03-12-2016
God morgen allesammen, man kan jo næsten ikke få armene ned igen, efter den glædelige nyhed man lige har læst på tv. Endelig efter 22 år har en "vis" mand tabt valget, håber bare at det er sandt. Hav en god dag alle mine venner,(og dem er der mange af).


E-mail:
Skrevet af inge, d. 24-11-2016
Stor tak til Lene og Marit for fin indsats på julemarked, mens vi andre opholdt os i sydens varme


E-mail:
Skrevet af Lene Krogh, d. 22-11-2016
Kære Jeanett, Ragnhild og Villy. Dejligt at høre i nu er kommet så langt og blevet færdig med lejligheden, og stille kan begynde at komme tilbage til hverdagen. Tak for de mange fine ting vi har fået fra Karstens lejlighed til foreningen .vi har fået sorteret de mange ting og vil fordele det hvor det gavner bedst. Noget er allerede kommet til Gambia og det gjorde lykke. Der blev også solgt af juletingene i søndags, og dejligt at have så mange fine ting på lager til vi igen starter loppemarked.


E-mail:
Skrevet af Ragnhild Andersen, d. 22-11-2016
Hej alle sammen og for jer, der har v æret i Gambia - velkommen hjem. Nu er vi ved at finde os selv igen. Karsten har fået en fin gravsten, og hans lejlighed tømt. Lene fik hentet en masse, så det gerne må være lidt til Gambia og lidt til loppemarkeder. Det ville Karsten have sat pris på. Der var mange juleting, så vi håber, at noget blev solgt på markedet. Nu håber vi, at det snart bliver vor tur til at rejse til Gambia - men vi får se! Ha det godt alle sammen, og tak for varme hilsner. Jeanett, Villy og Ragnhild


E-mail:
Skrevet af Lene Krogh, d. 20-11-2016
Jeg har sammen ned Marit været til julemarked i Hjøllund en rigtig dejlig dag... hvor markedet var godt besøgt, og vi fik solgt mange af vores julerier. Det blev til kr. 1400 som går til sundhedshus.


E-mail:
Skrevet af Lene Krogh, d. 20-11-2016
Hej til alle i rejsende dejligt at høre turen til Gambia har været god. Kan godt tænke at det har været stort at oplevet vi er kommet så langt at der nu er 2 hold i gang bliver spændende at følge de unges uddannelse og være med til at de får muligheden for god fremtid.


E-mail:
Skrevet af Ingrid Brammer, d. 20-11-2016
Hej alle
Så er mange af os hjemme igen efter en dejlig tur til Gambia .
Det største øjeblik for mig var åbningen af vores nye Skill Center, det var stort og rørende af se det danske og gambianske flag side om side ,hvilket jeg håbet er et godt signal for tæt og godt samarbejde i fremtiden kh Ingrid


E-mail:
Skrevet af Birthe Skov Hansen, d. 28-10-2016
Kære Villy, Ragnhild og Jeanett.
Kondolance og tanker ved jeres søn og brors død.

Venlig hilsen
Birthe


E-mail: