Gæstebog
Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Anders Jeppesen, d. 14-06-2021
Jeg ser frem til generalforsamlingen. Jeg har søgt ferie uge 45 og vil da være i Gambia ca 3 - 19 november plus/minus. Jeg håber at mange andre også vil være i Gambia da, og at ikke en eller anden ny variant af Covid 19 opstår.


E-mail:
Skrevet af Villy Irmschler, d. 25-05-2021
Ser at der bliver Generalforsamling d. 19,6 og der vil være tilmilling men kan ikke se hvor så jeg har sendt A.M. sms på 86822117 men ikke hørt noget.
Kan dette gælle.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 07-05-2021
Vil du have post eller pengegave med til dut sponsorbarn i Gambia, så er næste mulighed i juni måned. Jeg rejser derned den 21.06.
Du er velkommen til at kontakte mig senest den 18.06, hvis du vil have noget med derned.
Der vil igen blive mulighed for at få breve og donationer med sidst i september.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 01-02-2021
På grund af pandemien og den kraftige henstilling til alle Danskere om ikke at rejse, er jeg det svære ikke som planlagt undervejs til Gambia i dag. Jeg håber nu på at kunne rejse derned den 15. marts.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 27-01-2021
Ousman Bojang sender også en container i begyndelsen af marts måned.
Hvis du vil have noget med containeren, kan du kontakte Claus Hansen på tlf 2498 0722. Her kan du få oplyst sidste afleverings frist samt prisen.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 17-01-2021
Ousman Bojang sender en container igen sidst i februar. Hvis du vil have noget med containeren til Gambia, kan du ringe til Claus Hansen på tlf. 2498 0722. Claus kan oplyse om priser og tidspunkt for aflevering af tingene.


E-mail:
Skrevet af Villy Irmschler, d. 14-01-2021
Kære Alle
Har igen været udelukket for at se/skrive her. Se at Erik er gået bort hvilket gør mig undt ikke minst for Herdis.
Må Erik få hvile.
Godt Nytår til alle.


Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 28-12-2020
Der er mulighed for at få breve med til Gambia den 1.2.21
Brevene kan sendes pr. mail senest den 30.01.
Ønsker du at donere ekstra til dit barn/dit barns familie kan pengene sættes ind på skolekontoen. Jeg vil gerne, du sender mig en mail, hvis du indsætter ekstra.
Godt nytår til alle.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 24-12-2020
Glædelig jul og godt nytår til alle. Med stor tak til alle, der på den ene eller anden måde har støttet KSFs arbejde i 2020.


E-mail:
Skrevet af Hans Britorn, d. 24-12-2020
Til venner, og bekendte i KSF.
Rigtig glædelig JUL, og et endnu bedere NYTÅR. Glæd jer det kan kun blive bedere.
Bedste julehilsner fra Laila og Hans.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 16-12-2020
For ca. 2 uger siden fik vi plantet de første af mange papayaer træer på Skills centeret. I dag er der så også blevet plantet et par bananpalmer. Tak til alle jer der har doneret penge, så det er muligt at få gang i køkkenhaven inklusiv plantning af træer. Det er dejligt, at de kan udnytte jorden og forhåbentligt ad den vej på sigt tjene et lille bidrag til skolens drift


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 29-10-2020
Så er vi godt i gang med at betale skolepenge i Gambia. På mandag starter vi med at tjekke op på alle de små elever fra 0- til 6 klasse.
Man venter fortsat på at eksamensresultaterne fra 12 klasse (studentereksamen) kommer ud. Herefter kan de unge gå i gang med at søge ind på de videregående uddannelser.
Alle er nu tilbage i skole, men lige som i DK er der restrektioner for at mindske risikoen for coronasmitte. Også her vaskes der hænder ofte, og der er begrænsninger på antal elever i klasserne, ligesom alle over 12 år skal bære mundbind. Dog ikke når de sidder i klasserne.
Alt er vel hernede, og jeg har endnu ingen mødt, der har været ramt direkte af coronaen. Der er kun ganske få i landet der lige nu er under behandling for corona. Så alt i alt virker her meget fredeligt. Det absolut største problem her, er de manglende turister. Der er meget langt mellem europæere her p.t.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 18-10-2020
Så er de store børn fra 7. klasse og opad inkl. ungdomsuddannelserne startet i skole igen. Den 26.10. starter alle de små elever også i skole.
Vi venter på at få containeren ud fra havnen, men jeg regner med at det vil ske her først i den kommende uge.
Situationen i Gambia er at alt nu er åbnet igen. Man forsøger fortsat at få befolkningen til at bære ansigtsmaske, vaske hænder, holde afstand osv. Der er meget få konstateret med COVID 19. Alt virker stille og roligt her.
Man er selvsagt meget spændt på, hvad den kommende turistsæson vil komme til at byde på. Og det er endnu usikkert hvor mange af hotellerne der vil åbne i denne sæson.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 05-10-2020
Kære Alle;
Så tilbyder Ousman igen muligheden for at få sendt kasser med mere til Gambia.
Næste container sender Ousman i starten af december - fra Silkeborg. Hvis du ønsker at købe plads i containeren, kan du ringe til Ousman på tlf. 5032 3163. Prisen aftaler du selv med Ousman.
Stor tak til Ousman for at vi får dette tilbud.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 05-10-2020
Kære Alle;
Så tilbyder Ousman igen muligheden for at få sendt kasser med mere til Gambia.
Næste container sender Ousman i starten af december - fra Silkeborg. Hvis du ønsker at købe plads i containeren, kan du ringe til Ousman på tlf. 5032 3163. Prisen aftaler du selv med Ousman.
Stor tak til Ousman for at vi får dette tilbud.


E-mail: