Gæstebog
Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 04-03-2016
Hej Villy
Har prøvet at ringe retur til dig, men fik tlf. Svarer.
Der er gensynsmøde fra kl. 12 i morgen.
Mit tlf. Nr. Er 61460440.
Har ikke modtaget din mail.
Vi ses i morgen.
Hilsen AM


E-mail:
Skrevet af Villy Irmschler, d. 04-03-2016
Hej til alle der skal til Generalforsamling i Silkeborg på Lørdag. Har læst indkalsen og unter mig over der ikke er noget før Kl. 14.
Har prøvet at ringe og mæle til vores formand, ingen af delene har givet resutat. Det kan være at de nr. jeg har er udgået. Hvis en der ved bæder en jeg så høre jeg gerne fra vedkomnet på 51660787
MVH: Villy Irmsvhler


Skrevet af Ruth Lykke Rasmussen, d. 27-01-2016
Nu er der nye billeder fra Gambia byggeriet i fotoalbummet. Billederne er sendt fra Jørgen.


E-mail:
Skrevet af Ragnhild Andersen, d. 24-01-2016
Hej alle. Så er vi godt inde i det nye år, og nye opgaver venter. Jeg er bleven ringet op af Profil Optik i Hadsten, og hentet en stor kasse brugte briller til Gambia. Hvor skal jeg gøre af dem? Vi håber, at nogle ting ordner sig, så vi kan komme til Gambia i marts - men vi får se.... Ha det godt, alle sammen


E-mail:
Skrevet af Villy Irmschler, d. 05-01-2016
Kære venner, håber at i aller er kommet godt over julen og godt ind i det nye år. Jeg er blevet opfordert til at tage med til Gambia til Marts d.9 og har sagt ja, har jo brug for hjælp gennem tollen og den slaks steder. Har også fået bestildt rejseforsikking så er godt på vej. Skal finde ud af hos lægen hvad jeg skal have gjort og få bestildt Malaria piller. Glæder mig til at se aldt det der er sket der nede. Det bliver vist nogle travle 14 dage Skal først og frammes se mine dejlige unger som må være blevet store. Vil se frem til d, 5-3-2016 og vi skal hygge igen.


E-mail:
Skrevet af Ivan Nielsen , d. 30-12-2015
Vi ønsker alle vores gambia venner et godt nytår og på gensyn i Gambia til marts
Lene og Ivan


E-mail:
Skrevet af Anne Marie, d. 28-12-2015
I ønskes alle et godt nytår.
Vores toiletbygning på Skills Centeret er snart færdig.


E-mail:
Skrevet af Nanna Søndergård, d. 24-12-2015
Jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår !
Det var rigtig fint at modtage et håndskrevet brev og et billede fra vores sponsor barn, jeg skal nok svare med et nytårs brev.


E-mail:
Skrevet af Lene Krogh, d. 23-12-2015
Vi vil ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. tak for mange dejlige timer og oplevelser i foreningen er altid hyggeligt når vi kan mødes og dele vores fælles interesse.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie, d. 23-12-2015
I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.
Tak til alle der på den ene eller anden måde har støttet KSf arbejde i årets løb.
2015 blev året hvor vi fik startet på at bygge et Skills Center. Mit håb for 2016 er at det må blive året hvor undervisningen af unge starter på skolen.
Tak for mange dejlige timer sammen med medlemmer og støttepersoner i årets løb.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie, d. 20-12-2015
Nej ikke så vidt jeg ved. Men i januar og igen fra 9 marts og april måned ud.
Men vore kontaktpersoner hjælper gerne med sponsorbesøg.
Hilsen Anne Marie


E-mail:
Skrevet af Janne Veller, d. 20-12-2015
Er der nogen fra foreningen i Gambia uge 7 og 8?


Skrevet af Danny Rod, d. 15-12-2015
Har lige fået karakterbog og håndskrevet brev fra Sanna Minteh, som jeg har sponseret i en årrække. Han er blevet en stor voksen dreng nu og jeg var rørt til tåre over hans taknemmelige brev... :-) God jul allesammen.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 10-12-2015
Blot for at undgå misforståelser, så var der i november ikke tale om indvielse af Skills Centeret men kun fællesspisning for at sige tak til håndværkerne for deres fine indsats indtil nu.
Når vi når så langt, at der skal holdes indvielse, vil bestyrelsen sørge for at melde det ud så alle de sponsorer, der måtte ønske det, har mulighed for at deltage.


E-mail:
Skrevet af Ulla Krogh, d. 09-12-2015
Indvielsen af Skil Centret blev en fin sammenkomst, hvor de lokale håndværkere og bestyrelse, blev hyldet på bedste måde. Heldigvis blev der også lidt mad tilovers til sultne børn.


E-mail: