Gæstebog
Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Ulla Krogh, d. 21-09-2014
Dejligt at høre. Et stort stykke tungt arbejde I har udført. Vi glæder os til at se kasserne igen, når vi ankommer i november. :-)
Venlig hilsen
Ulla Krogh


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 20-09-2014
Så har vi pakket en container, der forventes st ankomme til Gambia den 18. Oktober. Dejligt.
Tak til alle der har doneret ting til containeren og til dem der har doneret penge til forsendelsen.


E-mail:
Skrevet af Kate Steen hansen, d. 16-09-2014
Hej alle i skønne mennesker.
Så har jeg bestilt til Gambia , god nok først til næste år 25 februar til 18 marts,på Bakout, ved ikke om nogle af jer er der.
Med venlig hilsen
Kate Steen hansen


E-mail:
Skrevet af Lene krogh, d. 14-09-2014
Det er da fantastisk så meget i flittige piger i har fået nørklet sammen, der er bestemt mange i Gambia der vil glæde sig over at kunne give deres børn jeres fine modeller på.


E-mail:
Skrevet af Lene Krogh, d. 14-09-2014
Tak til Ellen Birgit og Steen for en rigtig hyggelig dag i Silkeborg på bagagerumsmarked- bestemt ikke kedeligt , men kold og lidt blæsende med truende regnvejr, men fik heldigvis kun nogle nogle få dråber, mange boder til at dele salget men vi kom på kr. 1860 og det kan vi hvis godt være tilfredse med.:) Hilsen Lene krogh


E-mail:
Skrevet af Ulla Krogh, d. 02-09-2014
Henry og jeg har mistet en god ven gennem 25 år. Birthe har mistet sin kære mand Leif, som døde fredag den 29 august. Leif bliver bisat fra Balle kirke i morgen onsdag den 3 september kl. 13.30.
Leif holdt meget af naturen og gennem 20 år var vi sammen på sommerferie i Norge, hvor vi havde mange sjove oplevelser sammen.
Leif holdt ikke af stærk varme og var derfor ikke med Birthe i Gambia, men han fulgte ivrigt med i sponsorfamiliernes liv og glædede sig til at høre det sidste nye, som Birthe og vi kunne fortælle
når vi kom hjem.
Vi vil savne Leif i fremtiden.
Ære være Leifs minde.
Henry og Ulla


E-mail:
Skrevet af Marie Valbjørn, d. 01-09-2014
Hej til jer der skal til Gambia her i efteråret.
Jeg har en bærbar som jeg gerne vil have til Gambia til mine 2 sponsor "drenge" som er unge mænd, den ene skal begynde på sin uddannelse i 2015.
Er der en der vil glæde mig og drengene, ved at tage den med?
Hilsen Marie Valbjørn


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 25-08-2014
En dejlig mandag. Først den store glæde over vores dejlige Gambiadagene og så en opringning i dag med en donation på 25.000 kr. Som tilskud til en containerforsendelse. Hvad kan man så ønske sig mere?
Jeg er nu gået i gang med at få planlagt pakningen af en container så den kan tømmes i Gambia, når vi er dernede sidst i oktober.


E-mail:
Skrevet af Helle Bramsgaard, d. 25-08-2014
Hejsa. Ingrid og alle andre hjælpere fra foreningen og de lokale i Hald. Hvor er det flot at så stort et arrangement kan stables på benene i jeres lille by, applaus her fra.
Fantastisk flot overskud.


E-mail:
Skrevet af Lene Krogh, d. 24-08-2014
Også en stor tak fra os for nogle dejlige dage sammen . Fantastisk Hald team godt gået af jer alle det hele afviklet flot.
Et stort forarbejde , og kan glæde os over så mange der har støttet så resultatet blev så flot.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 24-08-2014
Tusind tak til dig Ingrid for dit store slæb som tovholder, inspirator og arrangør med mere af nogle særdeles vellykkede dage.


E-mail:
Skrevet af Ingrid Brammer, d. 24-08-2014
Det er søndag ,vi er færdige med at rydde op,alle er gået hvert til sit og der er tid til reflektion over vores fælles arrangement,
Gambia-dagene.
Først tusinde tusinde tak til alle som har støttet op omkring dagene,det kan være som hjælpere eller det at være til stede
Jeg føler mig heldig og stolt over at være en del af vores forening og håber vi ved fælles hjælp kan bevare gnisten og energien til gavn for foreningens arbejde i Gambia.
Med stolthed kan jeg sige vi har haft en omsætning på ca. 43.000kr og et forventlig overskud på 36.000 kr.
Det ville ikke kunne lade sig gøre , uden vore sponsore og den store velvillighed fra Hald-borgerne og Hald Borgerforening.
Vores næste arrangement i Hald er den 30.nov. hvor vi afholder stor Banko-spil.
God weekend til alle. VH. Ingrid


Skrevet af Ulla Krogh, d. 22-08-2014
Kære Ingrid. Det er da et fantastisk flot overskud. Der må have været mange lokale deltagere. :-) Stort arrangement, som kræver mange kræfter - FLOT - FLOT af dig og dine hjælpere.


E-mail:
Skrevet af jan Højgaard, d. 22-08-2014
Kære Ingrid
Fantastisk flot overskud i Hald forsamlingshus til banko, til fordel for KSF.
Godt arbejde af dig og dine hjælpere lokalt.
GODT GÅET


E-mail:
Skrevet af Ingrid Brammer, d. 22-08-2014
Godmorgen.
Den første aften af vores Gambia-dage er vel overstået.
Bankospillet gav 7050 kr. i overskud.
Håber mange støtter op om vores loppemarked lørdag fra 10-16.
På gensyn Ingrid