Gæstebog
Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Lene Krogh, d. 30-03-2014
Ikke et dårligt resultat- små priser -så nogen kunder har i da haft til det gode formål, og vejret har været dejligt. Mange hilsner Ivan og Lene


E-mail:
Skrevet af Ulla Krogh, d. 30-03-2014
Kære alle
I dag slog vi rekorden altså bundrekorden. 865 kr. blev det til. Der var meget, meget få kunder, hvilket er forståeligt. Vi opdagede jo at der var et fantastisk vejr, da vi kom ud efter 8 timer i "hjørnet".

TAK til Marie for hyggeligt samvær og din ekspertise, til at få sat tingene flot op i vores bod.

2 gange mere indendørs og så skal vi altså ud at have luft under vingerne og møde andre kunder, som ikke har hørt om foreningen, eller købt nogle ting.

De bedste hilsner fra Henry og Ulla


E-mail:
Skrevet af Anders Jeppesen, d. 29-03-2014
Jeg overvejer i november stærkt at skifte hotel, men da en ven fra Tyskland, min tidligere chef overvejer at rejse ned til Gambia sammen med mig, tager vi måske af praktiske grunde alligevel BB. Men vi tager vores forholdsregler og vil passe meget godt på vore penge. Min tillid til BB er borte - jeg er ikke vred man DYBT skuffet.


E-mail:
Skrevet af Anders Jeppesen, d. 29-03-2014
Jeg havde 2 vidunderlige uger i Gambia, og jeg takker alle dem, jeg var sammen med. 11 marts tog jeg derned. Vejret var behageligt - ikke for varmt. Havet var lige tilpas at bade i. Jeg boede på BB. Jeg besøgte min sponsorfamilie 2 gange. Af negative ting skal nævnes, at 1800 kr forsvandt fra mit rum, trods at pengene var indlåst i min kuffert og kuffertnøglerne gemt i mit toilettaske. Der var 4000 kr i kuverten for hotelregningen. Jeg anvendte af en anden kuvert og førte nøje regnskab med hver gang, jeg vekslede 500 kr til Dalasis. Jeg har også checket Nem-ID og er rimelig sikker, at det kun kan være sket på hotel-værelset, og at tyven måtte have tid til at finde nøglen og sammenhængen med låsen på kufferten. BBs manager var meget uimødekommende, da jeg blot nævnte det. Jeg ville selvfølgelig ikke beskylde room-boy på dette tidlige tidspunkt, men er numere sikker på, at det er room-boyen eller hans søndagsafløser (2 søndage). I hvert fald anvend for fremtiden ALTID security-boksen. Forsvinder pengene derfra, har man et bedre udgangspunkt. Nøglen skal man så altid tage med sig. Manageren sagde til mig, at pengene måske var faldet ud af kuverten på vej til receptionen, da jeg ville betale. Straks ville nogle kunne stjæle pengene. Men der var kun ansatte og turister på strækningen. Udelukket. Han spurgte, om jeg havde haft besøg. Også hvide mennesker stjæler, sagde han. Håbløs diskussion. Jeg gav op.


E-mail:
Skrevet af Inge Støyer, d. 25-03-2014
Læser lige...... små 9.000 kr på 5 søndage - det er da bare så godt gået ...... I er ski' superseje ............


E-mail:
Skrevet af Ingrid brammer, d. 23-03-2014
Ja,stort tillykke også herfra,rigtig godt gået vh. Ingrid


Skrevet af Jan Højgaard, d. 23-03-2014
Kære Hans

T I L LY K K E M E D R E S U L T A T E T
2-0 over Hvidovre - det er da godt gået i RED CORNER.
Tak for samarbjedet idag - og som du kan se på Ulla ,mail, var det ikke så tosset, med de "få" strøg-kunder, der kom til vores hjørne.
Til alle I andre - giv Ulla et praj - hvis der bare er lidt sælger-gen i Jer, uden Ulla (og Henry) engagement ville vi ikke week-end efter week-end kunne hente over 1.000 kr til KSF.
Så hjælp Ulla med at gøre det let at finde sælgere til de næste week-ends, også når vi planlægger at rykke udendørs.
SKRIV til ULLA, hvis der er en week-end i kan hjælpe, med 3 mand på opgaven - kan dagen "bides over". Ulla mail er i nedenstående indlæg.
Sluttelig stor ros til Ulla for arbejdet. Idag kom hun f.eks. og byttede varer, så der også var nye ting at sælge.


E-mail:
Skrevet af Ulla Krogh, d. 23-03-2014
Ja, så er jeg her igen:-) En stor tak til Mads, Jan og Hans fordi I tog vagten i dag. Vi har nogle dygtige sælgere på vores stade. I dag indbragte det 1.156 kr. FLOT-FLOT på en stille søndag. Jeg vil også sige tak til alle jer, som bidrager med mange fine effekter. Uden ting at sælge - ingen salg. Det giver vist sig selv... :-)Og alt sammen til glæde for vores dejlige børn i Gambia.
De bedste salgs hilsner
Ulla


E-mail:
Skrevet af Ulla Krogh, d. 19-03-2014
Tak for de dejlige ord Anne Marie.
Vil lige fortælle jer alle sammen, at jeg satte 4.750 kr. ind på kontoen i dag. Så frem til nu har 5 søndage indbragt en netto fortjeneste på ialt 8.750 kr. :-) :-) :-)
Bankdamen var også helt imponeret over beløbet.
De bedste hilsner
Ulla


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 18-03-2014
Hvor er det flot, at bagagerumsmarkedet kan indbringe så meget.Sidder her i den Afrikanske sol og glæder mig over jeres flotte arbejde. Tak til alle jer, der knokler med det.


Skrevet af Inge Støyer, d. 17-03-2014
endnu en fantastisk søndag på bagagerumsmarkedet ..... Det er næsten ikke til at få armene ned igen :-) :-)


E-mail:
Skrevet af Ulla Krogh, d. 16-03-2014
Endnu en søndag på bagagerums marked indbragte 1640 kr. En stor tak til Helle, Alvilda og Leif for jeres flotte indsats, som var i hård konkurrence med kvindemesse i byen.


E-mail:
Skrevet af Ruth Lykke Rasmussen, d. 15-03-2014
Hej alle

I har fået ny men en gammel og uerfaren webmaster, men jeg vil i hvert fald forsøge. Hvis I ser fejl og mangler, lad mig det endelig vide.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 11-03-2014
God tur til alle jer der i aften rejser til Gambia.


Skrevet af inge, d. 09-03-2014
super ....... endnu en god dag ..... :-) :-)


E-mail: