Gæstebog
Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Helle Bramsgaard, d. 12-04-2010
Hej
Jeg har igår søndag bestilt rejse til Gambia med Spies den 9. november 2010. Turde ikke vente længere, da der står "kun få ledige pladser". Så nu kan vi glæde os til november. Håber der er andre der skal der ned i samme periode. Hilsen Helle


E-mail:
Skrevet af Jørgen Kastrup og Anne Marie Hegelund, d. 11-04-2010
Kære alle medrejsende marts 2010.
En stor tak til jer alle for de mange gode oplevelser, vi fik sammen med jer. Intet er så dejligt som at opleve, at også andre nyder at besøge børnene, skolen og alle de andre mange oplevelser, dette dejlige land byder på.Vi glæder os allerede til at komme afsted igen i november måned.
Vi kan i øvrigt oplyse, at der fra november kan flyves til Gambia fra Billund tirsdage og torsdage - pris fra 6.666 kr.(kun fly). I kan læse mere om dette i det Nyhedbrev der udsendes medio maj.

Mange hilsner til alle
Jørgen og Anne Marie


E-mail:
Skrevet af HC, d. 06-04-2010
Hej alle sammen.
Efter 3 uger i Gambia, er jeg nu tilbage i Danmark, og jeg vil gerne sige stor TAK til alle, som jeg mødte på turen. Det var rigtig hyggeligt at møde jer.
Jeg har afleveret mine billeder hos webmaster, og han har allerede lagt en del billeder ind på hjemmesiden....
Jeg glæder mig allerede til næste tur - hvornår - ved jeg desværre ikke helt.
Knus til jer alle
HC


E-mail:
Skrevet af Anders Jeppesen, d. 06-04-2010
Kære Jørgen, Anne Marie og HC. Håber at I fik en god tur tilbage. Tak for al jeres gæstfrihed og hjælpsomhed. Fik Safitou, Ingers sponsorbarn sin ris? Så har Inger givet mig penge; på hvilket kontonummer skal jeg indsætte dem, og med hvilken besked? Jeg prøver at finde en ven/veninde eller flere som måske vil følges med mig i november 2010/alternativt marts 2011. Mvh Anders


E-mail:
Skrevet af Villy Irmschler, d. 06-04-2010
Et lille indlæg fra min nylige afslutte rejse til Gambia.
Det begynte som en ferie af den almindelige slaks. Min rejseledsager Jette, hvade fortaldt mig om at hun havde sponserbørn der nede og ville gerne se dem. Jeg syntes at det var en god anledning til at se et nyt reje mål.
Jeg var blevet presenteret for foreningen ved den årlige generalforsamling og havde fatte interasse for dens formål. Så meget at jeg var helt fortrolig med at jeg nok havde et barn når ferien var over. Ganske rigtig, det blev ikke kun til en men to søstere af samme famillie. Den store mangle 3 år hvilket jeg syntes var rimelig at hun fik. Jeg har aldig været på en "ferie" hvor jeg så så meget af lokalbefolningen og så lidt af landes truristmål. Det at se skolen giver mig stadig en stor klomp i halsen. En flok dejlige velopdragne børn der kæmper for at få noget visdom ind i deres små sorte hovedder, og sikke dejligt smil de sender en når man er på besøg, vil smelde selv det håreste hjerte. Landes befolkning er meget smilene og meget venlige og ikke minst de jeg kom til at møde i forbindelse med denne forening. En tak skal lyde til alde de mensker som vi møtte, både den vi havde noget feldes med," KAF-GAMBIA.DK
samt de vi fik en snak om det med. Vi havde nogle dejlige travle dage, det der gjore "ferie" til noget serlig.
Villy


E-mail:
Skrevet af Charlotte C. G. Lauridsen, d. 04-04-2010
Hold da op! -Jeg kan næsten ikke få armene ned! Hvor var det dog fantastisk at være afsted og hvor er jeg dog taknemmelig for den gæstfrihed som Jørgen og Anne Marie udviste! I er nogle perler! Jeg må selvfølgelig også lige nævne Ruth, som var så sød at tage mig med til hendes elskede Gambia. Nu forstår jeg hvorfor, kære moster! Sjældent har jeg mødt en større åbenhed og imødekommenhed fra et lands befolkning. Slutteligt vil jeg takke mine medrejsende, fordi I var med til at give mig en større viden og et nuanceret billede af det lille land i Afrika.
Vi fik godt nok en på opleveren!
Herhjemme har jeg oprettet en Gambia-kasse, som forhåbentlig bliver så fuld af skillinger, at jeg kan komme afsted igen:)
Kærlige tanker fra Charlotte


E-mail:
Skrevet af Helle Bramsgaard, d. 04-04-2010
Hej, dejlige billeder fra jeres tur til Gambia. Kan næsten ikke vente til November hvor vi tager med der ned, forhåbentlig sammen med mange andre sponsorer. Fortsat god påske.


E-mail:
Skrevet af inge støyer, d. 03-04-2010
Velkommen hjem til alle der har været afsted. Ja jeg har også tjekket Spies .... ja næste afgang 2.11.10 ..... det er nu da meget godt, ik'
bedste påskehilsner
inge


E-mail:
Skrevet af Jette Feldskov, d. 02-04-2010
Velkommen hjem! Tusind tak til jer alle for det dejlige samvær + oplevelser sammen med jer. En speciel tak til AnneMarie og Jørgen for alt det i gør for os sponsorer, glæder mig til at se og høre fra jer alle igen.
Mange varme hilsner og tanker fra Jette


E-mail:
Skrevet af Jan Højgaard, d. 31-03-2010
For alle dem som har været i The Gambia planlægger jeg at indbyde til et "gensyns-møde".
Det er ikke en betingelse, at du/I har været der på samme tid som mig.
Tanken er, at vi hver især medbringer billeder/effekter for vores egen tur, samtidig hører vi lidt om hvad der sidst er oplevet på og omkring skolen. Altså et nostalgimøde :-)
Datoen er fastlagt til lørdag den 25. september 2010 i Lunden i Silkeborg. Efter mødet for alle dem som HAR VÆRET AFSTED, slutter vi os til det møde bestyrelsen holder for de interesserede der vil høre mere om projektet. Dette møde er også fastsat til den 25. september i Lunden, om eftermiddagen.
Læs mere om begge arrangementer på hjemmesiden i løbet af april/maj måned.
De som har været i The Gambia - skriv gerne i gæstebogen, hvad I synes om ideen at mødes og evt. udveksle billeder og historier. /JH


E-mail:
Skrevet af inge støyer, d. 31-03-2010
mon så ikke "forårsholdet" er på vej hjem nu ..... jeg glæder mig til at høre/se nyt fra jer. Jeg ville ha' været afsted her i marts, men var for sent ude ... Spies meldte alt udsolgt øv øv. Nå, det går endda og lad os nu se, hvad fremtiden byder på. Før-påske-vejret (idag) er jo rigtig dejligt og naturen(haven)kalder. ...... og skulle der komme en regnvejsdag, kunne den jo fint bruges til at skrive breve til mine 2 dejlige børn i Gambia.
Bedste påskehilsner herfra
Inge


E-mail:
Skrevet af Anders Jeppesen, d. 30-03-2010
Jeg vil takke Ruth, Charlotte, Jette, Willy, Anne Marie, Jørgen, HC, Hardy, Kjeld, Gurli, Finn, Anette m.fl. for 2 meget begivenhedsrige uger i Gambia. Dejligt med al den sociale samvær på et ellers meget fremmedartet sted.


E-mail:
Skrevet af jytte ramsdal, d. 08-03-2010
Vil ønske jer alle en rigtig god tur til Gambia her i marts. Pas godt på jer selv og hinanden.

Kærlig hilsen Jytte Ramsdal


E-mail:
Skrevet af Anders Jeppesen, d. 05-03-2010
Tiden nærmer sig min afrejse til Gambia. Jeg tager nat-toget og ved ikke, om man tør stole på DSB og ankomme kl 3 08 (Kastrup). Jytte R tog engang "samme tog", og der var 2 timers stop på Sprogø, så det var lige nød og næppe, at hun nåede flyet. Hvad er realistisk, er det bedre at ankomme til Kastrup kl 2 08? Kan man i øvrigt anvende mobilen i Gambia? Hvordan er dækningen? Kan man ringe på Telenor-abonnement?


E-mail:
Skrevet af Christina Bjørn Sand, d. 23-02-2010
Først vil jeg sige, at det er et fantastisk stykke arbejde som I gør for KSF, og jeg glæder mig som ny sponsor til at følge "mit" barn samt arbejdet for skolen.
Er der nogen der skal rejse til Gambia nu her i marts, som har mulighed for at tage to små pakker med (under 1 kg), så vil jeg være meget taknemmelig og håber, at kunne gøre gengæld en anden gang :-)Venlig hilsen Christina


E-mail: