Gæstebog
Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Lene Krogh, d. 31-08-2016
Så fik vi de bestilte familiekasser pakket færdig til næste container.Er der nogen der ønsker at få en kasse med til jeres sponsorfamilie , er det ved at være sidste udkald,i kan stadig nå at bestille. Ring og snak med Anne Marie tlf. findes på KFS. hjemmeside.Kan oplyses at det er en seniorkasse med masser af ass. nyt tøj og sko og andre spændende ting til glæde for hele familien.For kun kr. 200 i forsendelse.- en mulighed vi får da KFS. selv betaler forsendelsen


E-mail:
Skrevet af Ivan, d. 31-08-2016
her er et billede


Skrevet af Lene Krogh, d. 28-08-2016
Her fra os vil vi også gerne sige mange tak til jer alle for nogle dejlige dage i Hald hvor Ingrid igen har fået det gjort muligt at vi har kunne være sammen i foreningen..... En oplevelse vi ser frem til, og dejligt at se hvor stor en opbakning og støtte der er fra de lokale .


E-mail:
Skrevet af Villy Irmschler, d. 28-08-2016
Tak til de dejlige mensker jeg mødte Fredag og Lørdag til Gambia dage. Vi får altid grine og pjatte og er dejlig afslappet på den måde. Skulle jeg havde glemt at sige forvel til nogle unskylle jeg, blev lidt mere forviret en "jeg" pleger. Godt Lene fik mig i balance igem Ha det godt til vi ses igen. Villy


Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 27-08-2016
Stor tak til Ingrid Brammer og alle I trofaste hjælpere i Hald. I formåede igen i år at skabe rammerne for 3 fantastiske Gambia dage.
Også tak til alle I andre der på den ene eller anden måde har bidraget til at at afvikle dagene og igen gøre dem til nogle hyggelige og indbringende dage. 😊
Tak til jer alle.


E-mail:
Skrevet af Ellen Birgit Eilenberg, d. 22-08-2016
Vi havde solskin i begyndelsen af bagagerumsmarked og sluttede så af med en gang regn. Trods solskin var salget trægt, der var ikke rigtig efterspørgseldet på de varer vi havde, blev kun til 857 kr. Måske fordi markedet var flyttet til en anden placering.


E-mail:
Skrevet af Peter Christoffersen, d. 19-08-2016
Virklund samler ind til Kembujeh. I løbet af den sidste månedstid har vi indsamlet et "vognlæs" tøj, fodbolde, fodboldudstyr, fodtøj, skoletasker mv. som KSF sender videre og uddeler senere på året. Der er stor anerkendelse og opbakning i Virklund til jeres fantastiske projekt. Godt arbejde. Vi samler ind igen senere på året, så hører I fra os!


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 14-08-2016
Nok en lidt våd søndag i Silkeborg. Tak til Marna og Bent for jeres indsats på Bagagerumsmarked. Indtjening i dag 875 Kr.
Håber der snart må blive en søndag i Silkeborg med solskin.


E-mail:
Skrevet af Lene Krogh, d. 08-08-2016
Endnu engang en søndag med ustabilt vejr, som gør det hele besværligt, men godt klaret af i seje der holdt ud og fik penge i kassen. Nu prøver jeg at hænge en sol op ser om det kan hjælpe til næste søndag.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 07-08-2016
Endnu en lidt våd søndag på Bagagerumsmarked. Indtægt 940 Kr.
Tak til Alvilda og Leif for jeres indsats.
Nu håber vi på snart at opleve en søndag uden regn i Silkeborg.


E-mail:
Skrevet af Ingrid Brammer, d. 27-07-2016
Hej alle derude i sommerlandet.
Tiden nærmer sig for vores traditionsrige Gambia-dage i Hald v/Skive.
Den 25( kl 19 ,stort Bankospil
Den 26/8 fællesspisning ,hvor Florence laver lækkert Gambiansk mad og samvær.
Den 27/8 Loppemarked fra 10-16.30.
Kom og vær med,har du brug for overnatning kan jeg være behjælpelig med det,blot ring.
Har du effekter til Loppemarked modtages de med stor tak.
Hele overskuddet går til vores skole arbejde i Gambia. Vi ses vh. Ingrid


E-mail:
Skrevet af Ella Ramsdal Pedersen, d. 22-07-2016
Kære kommende Gambiafarere!
Hvis nogen har lyst til at følges med mig fra København, rejser jeg til Gambia den 4.november over Casablanca og hjem igen 14 dage efter. Det skulle gerne være muligt at nå at deltage i indvielsesfesten på Jørgen Kastrup Skelcenter den 5.november, da jeg lander i Banjul natten til den 5.nov. Det bliver dejligt at komme en smut til Gambia igen. Jeg kan træffes på: 2212 6034. Kærlig hilsen Ella


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 18-07-2016
Salieu er i Danmark. De, der gerne vil have besøg af Salieu, er velkommen til at kontakte mig, så forsøger jeg at få så mange besøg som muligt indpasset i Salieu kalender.
De kommende 3 uger har Salieu kun ganske få ledige dage, men skriv gerne ca. Hvornår I gerne vil se ham, så hører I fra mig. 😊


E-mail:
Skrevet af Lene Krogh, d. 17-07-2016
Selvtak for en god weekend. Flot resultat i dag selvom det igen igen kom regn, er lidt mindre besværligt...... når det er tør vejr, men det må da komme det gode vejr.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 17-07-2016
Dejlig weekend med to loppemarkeder.
I dag fik vi solgt for 1770 Kr. Også denne søndag fik vi en del regn, så nu skal de resterende tingene pakkes ud og gøres igen.
Tak til alle weekendens sælgere.


E-mail: