Gæstebog
Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Lene Krogh, d. 09-05-2016
En rigtig hyggeligt dag i Silkeborg på bagagerumsmarked med det bedste vejr vi kunne tænke os og mange kunder til lidt af hvert med et hæderlig resultat.... synes vi selv.:)


E-mail:
Skrevet af inge støyer, d. 08-05-2016
Jarmenn ... endnu en flot dag også rent salgsmæssig :-) :-)


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 08-05-2016
Dagens omsætning på bagagerumsmarkedet blev på 2054 kr. Og desuden havde Lene forlods solgt for 450 kr.
I øvrigt igen en rigtig dejlig søndag med mange besøgende på standen.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 01-05-2016
Stor tak til Lene, Kirsten, Marit og Hans for dagens arbejde på bagagerumsmarkedet. Og selvfølgelig også en stor tak til alle jer, der har været forbi standen og dermed støttet vores arbejde i Gambia. Dagens indtægt blev på 2845,50 kr. På en ivrigt fantastisk dejlig og solrig søndag.


E-mail:
Skrevet af Lene Madsgaard Nielsen , d. 22-04-2016

Tilbage i Danmark, til et noget dårligere vejr, tilbage til jobbet og alle hverdagens gøremål, går vi stadig og fordøjer vores rejse til Gambia. Det har været en fantastisk tur med masser af anderledes oplevelser og specielle indtryk. Første rejse, der har gjort så store personlige og følelsesmæssige indtryk. Det at være helt ude hvor de lokale lever, høre og mærke deres hverdag, en så markant anderledes hverdag end vores, ja, det skal der bruges tid på at fordøje. Det har gjort noget ved os at opleve hverdagen i Gambia og jeg tror at vi for altid vil bruge disse oplevelser i mange perspektiver. Nøøøjjjj hvor sætter det vores hverdag i perspektiv.
At møde yusupha som en opmærksom, nysgerrig og omsorgsfuld ung mand var bare så dejligt. Og Binta som den meget generte pige, der til sidst slog sig løs i swimmingpoolen, dejligt.

Vi har rejst meget, men det er første gang, at en rejse er gået så dybt, dybt ind i sjælen på os. Minderne kommer til at være meget nærværende længe og der skal bruges energi på at få placeret rejsen på de rigtige "hylder". Men det er bare som om at "hylderne" ikke eksisterer, for der har ikke været lignende oplevelser:-)

Tusind tak, Anne Marie for din modtagelse af os og din tid sammen med os. Tak fordi du gav os mulighed for alle oplevelserne. Vil du hilse Master og sige tak for hans hjælp og nærvær. Dejlig oplevelse at have ham med på tur. Også en hilsen til Salio og familie, og tak for en dejlig middag på helt Gambiansk stil. En dejlig og anderledes oplevelse.
Hvis du møder Abdul så også en hilsen til ham, for hans enestående dejlige måde at fungere som guide på.


E-mail:
Skrevet af Ragnhild Andersen, d. 18-04-2016
Igen i år har vi haft en dejlig ferie i Gambia. Det var en stor fornøjelse at møde "vore piger", og vi tror, at de også havde det supert! Og vi tager gerne til Gambia igen. Men hjemturen - et sandt mareridt! Vi mellemlandede i Bruxelles d. 22.4. og ventede på at komme videre. Kl. 7.30 gik Jeanett og jeg op for at købe chokolade. jeg ville gerne gå lidt rundt, men Jeanett var urolig for, om jeg kunde finde vejen ned på terminal A. Så hun fik heldigvis sin vilje. Et kvarter efter at vi var kommet ned, så sprang bomberne - lige der, hvor vi havde været. Så blev der evakuering. 2 - 3 timer udenfor, uden forklaring - og vi frøs! Derefter blev vi hentet med busser og kørt til en fly hangard. Intet at sidde på og kun tynde tæpper. Ventede flere timer. Til sidst blev vi sendt videre til Leuven, hvor vi overnattede. Og hvor var vi? Ingen information? Og hvad var der sket? Dagen efter fandt vi løsningen, og tog tog hjem. 16 timer, så vi var hjemme d. 24. kl.0300. Da havde vi ikke sovet siden Banjul, så vi var meget brugte. Vore kufferter fik vi d. 8 og 11. april. Nu er vi heldigvis ok igen, men det var en slem oplevelse!


E-mail:
Skrevet af Villy, d. 16-04-2016
Var en af dem der ikke kunne komme hjem fra ferien i Gambia. Grundet bumpen i Brussel d. 22,3,16. Vi blev sendt frem og tilbage fra lufthavnen i to dage og 3 dagen starte vi fra huteller kl. 16 og jeg var hjemme dagen efter kl. 20,30. Ventet 3 timer i Dekarte, skifte fly i Zyrik og viste ikke hvor vi skulle der fra før efter ca, 2t. og så vente ca. 2t. mere for at komme over Gøteborg, vente igen ca, 2 t. på at komme videt til Kastrup hor vi så havde mistet vores begase. Det tog vel også et par timer at få skrevet papir til efetlysning. så finde ud af hvon vi kom til Jyland med tog. Jeg følte mig godt brugt da jeg endelig blev hentet i Herning. Har haft svært ved at komme heldt over det. Går lidt vedsiden af mig selv og er usigeligt trædt. Håber at de som var i Brussel den morgen har det godt.


Skrevet af Ingrid Brammer, d. 30-03-2016
Hej Gunnar
Hvor er det nogle flotte billeder,man får jo helt hjemve.
Dejligt i vil besøge Gambia igen .
m.v.h.Ingrid


E-mail:
Skrevet af Gunnar Lemming, d. 25-03-2016
Efter vort første besøg i Gambia, må vi nok indrømme at vi må tilbage. 13 dage med skole og privatbesøg arrangeret af Anne Marie. Tak til Sailieu for nogle oplevelses rige ,med bla Lion Walk og sejltur fra Barra til Banjul i en fiskerbåd. Gad vide hvad han finder på næste gang.. Se vore billeder på www.lemminginfo.dk/Gambia/album/index.html


E-mail:
Hjemmeside: Www.lemminginfo.dk
Skrevet af Anne Marie, d. 12-03-2016
Den første tandsktie blev solgt i går. Tak til køberen.
😊


E-mail:
Skrevet af Jensa Ottosdóttir Øregaard, d. 10-03-2016
Kære alle
Tak for sidst , skønt at møde jer.
Aktien til tandprojektet er klar, så skal vi bare have solgt dem.
Forårshilsener


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 06-03-2016
k til alle jer der deltog i vores gensynsmøde og generalforsamling i går.
Det er bare så flot og dejligt, at der er så mange, der hvert år bakker op om vores generalforsamling. I går var vi ca. 90 der deltog delt i generalforsamlingen. Tak til jer alle for jeres opbakning til KSF
I får lige det seneste billede af vores nye drengetoilet på J. Kastrup Skills Training Centeret.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 04-03-2016
Hej Villy
Har prøvet at ringe retur til dig, men fik tlf. Svarer.
Der er gensynsmøde fra kl. 12 i morgen.
Mit tlf. Nr. Er 61460440.
Har ikke modtaget din mail.
Vi ses i morgen.
Hilsen AM


E-mail:
Skrevet af Villy Irmschler, d. 04-03-2016
Hej til alle der skal til Generalforsamling i Silkeborg på Lørdag. Har læst indkalsen og unter mig over der ikke er noget før Kl. 14.
Har prøvet at ringe og mæle til vores formand, ingen af delene har givet resutat. Det kan være at de nr. jeg har er udgået. Hvis en der ved bæder en jeg så høre jeg gerne fra vedkomnet på 51660787
MVH: Villy Irmsvhler


Skrevet af Ruth Lykke Rasmussen, d. 27-01-2016
Nu er der nye billeder fra Gambia byggeriet i fotoalbummet. Billederne er sendt fra Jørgen.


E-mail: