Gæstebog
Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 11-03-2015
Torben blev allerede tilbage i december meldt til politiet. Og det er helt utroligt, at han fortsat "sælger" flybilletter.
Jeg er i dag blevet afhørt af bagmandspolitiet, men det giver jo det svære næppe pengene retur.
Nicolai, det er rigtig ærgerligt for jer, at I har mistet så mange penge. Det er underligt, at hjemmesiden ikke bliver lukket ned.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 08-03-2015
Tak til alle jer, der deltog i KSF gensynsmøde og generalforsamling i går.
Vi havde en god generalforsamling. Jer der ikke deltog, vil jeg opfordre til at gå ind under fanebladet "generalforsamling" og der læse dagsorden og de 2 forslag.
De 2 forslag blev vedtaget. Og der var genvalg på samtlige poster.
Resten kan læse, når referat og beretning senere bliver lagt på hjemmesiden.
Stor tak til alle jer, der bidrog til at vi havde en god og spændende dag.
God søndag til alle.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 28-02-2015
Håber at se mange af jer til generalforsamlingen og gensynsmødet på lørdag den 7. marts.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 28-02-2015
Kære Alle;
Så er jeg hjemme igen efter 5 dejlige uger i gambia. Jeg medbringer mange hilsner til alle sponsorer fra vore dejlige børn og samarbejdspartnere.
Den største oplevelse denne gang var at deltage i Salieus (en af vore samarbejdspartnere) bryllup. Vi var 6 danskere der deltog.


E-mail:
Skrevet af Villy Irmschler, d. 03-02-2015
Kære Alle. Dejligt at læse alle de dejlige jule hilsner samt atdt om hvon det går med den nye grund og hvor langt man er kommet. Håber at jørgen vil lave en kupi af den dejlige tegning og dele ud på Generalforsamlingen. Kan også læse at de der bruger meget tid på at tage rundt på marked med alt det vi får til salg.
Ser frem til at møde jer alle den første Lørdag i Marts for regner med at det er der i skal have generalforsamling.
Til Anne Marie: håber at du var til et godt Bryllup og du har haft en god tid der nede. Nok travlt men også noget hyge/sjov.
Rigtig manhe kærlige hilsner Villy


E-mail:
Skrevet af tove jensen , d. 28-01-2015
ja vi er blevet snydt af Torben Ask 6 timer før afrejse fra hjemmet ringer Torben flyet overbukket men nye billetter kom ikke så jeg håber andre vil købe billetter andre steder


Skrevet af Anders Jeppesen, d. 23-01-2015
Jeg reklamerer ikke for nogen men spørger bare, om det er Torben Ask, der er gået konkurs eller Go2Africa? Den ene part påstår, at det er den anden. Jeg har købt billet over ......... Så jeg er ikke ramt, men det er jo altid godt at vide, hvad man skal tro og ikke tro. Ved flere, der har mistet sine billetter og må købe nye.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 15-01-2015
Husk hvis du vil have brev med til dit sponsorbørn her i januar, så skal jeg have brevet senest onsdag den 21.
Du er velkommen til at sende brevet pr. Mail


E-mail:
Skrevet af Ingrid Brammer, d. 31-12-2014
Kære alle
Jeg vil her på årets sidste dag benytte lejligheden til at takke alle, der på en eller anden måde har støttet op om KSF.
Det være sig medlemmer,sponsore eller de der har givet en hjælpende hånd på en eller anden måde.
Jeg håber vi er mange ,der vil mødes det ene eller andet sted i det nye år,til glæde og gavn for vores forening.
Rigtig godt nytår ønskes af Ingrid .


E-mail:
Skrevet af HC, d. 30-12-2014
Vi vil gerne ønske alle venner af KSF et rigtigt godt nytår. Må 2015 blive et godt år for alle.


Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 30-12-2014
Hvis du har en flybillet købt hos Go2africa er det en god ide at tjekke på F.eks. chekmytrip.com om der rent faktisk er en gyldig billet bag den udstedet dokument. Flere har på det sidste måtte konstatere at det er der ikke altid. Torben Ask svarer ikke på hverken mail eller tlf. Jeg var i går i kontakt med den tekniske rejsearrangør, der er i kontakt med hovedselskabet i England, herfra oplyser de, at de vil se på sagen.


E-mail:
Skrevet af Jan Højgaard, d. 28-12-2014
Så er vi på vej ud af endnu et år, og KSF har fået et år mere i bagagen og er ved at finde sig selv. Hvert år er der nye tiltag, altsammen til glæde for skolebørnene i Gambia, 2014 har været loppemarkedets tegn, dels har Ulla og Henry lavet en stor indsats i Silkeborg, dels har Ingrid og Jens Erik arbejdet i Hald med banko, loppemarked og ikke mindst Gambia aften. Både Ulla og Ingrids arbejde har involveret mange af vore sponsorer og dermed har en stor del af foreningen set en del til hinanden, omkring arbejdsopgaver. Det er med til at give et sammenhold i foreningen, som jo ret beset "bare er at betale et girokort - en gang om året" :-). Rigtig flot arbejde både i Hald og Silkeborg. Formanden, kassereren, web-master, Skilcentergruppen, Containergruppen og den øvrige bestyrelsen arbejder også på at lave noget der kan samle foreningen, så vi alle kan være stolte af vores "lille bidrag", som i samlet flok har været med til at løfte området i Kembujeh. Jeg er stadig stolt over at være med i denne forening - og forsømmer næsten aldrig en chance til at fortælle om det arbejde Jørgen og Anne Marie startede for snart 10 år siden.
Med ønsket om fortsat mange solide sponsorer de bedste nytårshilsner fra Karup.
Jan Højgaard.


E-mail:
Skrevet af Irene Top , d. 25-12-2014
Hej og glædelig jul til alle. Er der nogen her inde der har hørt at Torben Ask har lukket sit firma ? Vi er her i dag blevet ringet op af nogen venner som stod i Kastrup og skulle afsted til Gambia men deres billetter var ikke betalt!!! Vi er selv 4 der skal afsted i februar så vi håber sandelig at det er en juleand. MVH Irene Top


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 23-12-2014
Kære Alle;
I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.
Tak for al jeres støtte i 2014.
Jeg håber at KSF må få et lige så godt år i 2015. Mit nytårsønske er, at det må lykkedes for os at komme i gang med at bygge Skills Centeret.
Håber at rigtig mange af jer må få lyst til og mulighed for at rejse til Gambia i 2015.


E-mail:
Skrevet af Betty Jørgensen, d. 21-12-2014
Jeg vil gerne ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår med tak for det gamle der snart er slut. Håber at komme til Gambia i foråret og møde rigtig mange af jer dernede.


E-mail: