Gæstebog
Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Ulla Krogh, d. 04-05-2014
Kære alle
TAK til Anne Marie og Hans som tog søndags vagten på en halv kold søndag.
DAGENS INDTÆGT 1.855 kr. FLOT - FLOT
:-) :-) :-)
De bedste hilsner
Ulla


E-mail:
Skrevet af Kate Steen Hansen, d. 01-05-2014
Hej alle.
Ved godt det er tidligt, men ville lige spørge om hvor mange af jer skønne mennesker kommer til GAMBIA i marts , og hvis hvornår?
Håber alle får en dejlig sommer
Knus
Kate


E-mail:
Skrevet af Ruth Christensen, d. 29-04-2014
Så er det vel bare med at få bestilt turen :-)


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 29-04-2014
Så er der igen lidt nyt om flypriser til efterårets ture til Gambia.
Der kan flyves med Brussels Airl. til følgende priser:
Fra Billund 6.500 kr. (og måske 700 kr. billigere, hvis man vil tage to flyskift samt bruge + 1 time ned og + 2½ time hjem)
Fra København 5.650 kr.
Bagage: 2 x 23 kg. samt 12 kg håndbagage.


E-mail:
Skrevet af Hans Britorn, d. 27-04-2014
Kære alle KSF venner. Da vi har fået ny tele udbyder betyder det også at vi skal have ny mail adr. så hvis i er OBS. på det er det helt fint...Det er rigtig rart at se hvad Ulla har sat ind på kontoen, der kan godt nok købes mange tandbørster for dette beløb. Håber at vejret arter sig d. 4/5 da jeg er en af (udvalgte) til at stå på markedet, for vejrudsigten lover ikke for godt, så der bliver nok ikke sat salgsrekord denne dag, men nu skal jeg jo heller ikke være pessimist VEL... Kan i have det godt alle sammen til vi ses.


E-mail:
Skrevet af Ulla Krogh, d. 22-04-2014
Kære alle - Til jeres orientering.

15.260 kr. står der dags dato på kontoen fra bagagerums marked. :-) :-) :-)

Dette kan kun lade sig gøre, fordi der er mange, der har doneret forskellige effekter og mange der på skift, har taget "vagten" en søndag.

Jeg vil derfor sige tusind tak til alle, som har bidraget på en eller anden måde.

Lad os håbe, at vi kan fortsætte succesen et stykke tid endnu. Alt sammen til gavn for foreningens dejlige unger i Gambia.

De bedste sommerhilsner til jer alle fra
Henry og Ulla


E-mail:
Skrevet af Helle Bramsgaard, d. 21-04-2014
Det er da fantastisk flot. Dejligt at nogle kan bruge det man ikke længere gider se på. Prøver om jeg kan få nogle venner til at se i deres gemmer.


E-mail:
Skrevet af Ulla Krogh, d. 21-04-2014
Vi vil gerne fortsættes successen med en stand på bagagerumsmarked. Men, men det kræver jo, at vi har nogle gode salgsbare ting.
Styregruppen appellerer derfor til (hvis man har lyst) at I kigger i jeres gemmer, om der er nogle ting, som kan undværes.

Henry og jeg henter gerne, hvis vi taler om en fyldt trailer. Mindre kan også gøre det. :-) mange bække små....

Vi har kaffe på kanden, hvis I selv afleverer på vores adresse. Kontakt os for nærmere aftale. Desuden er man velkommen til at ringe 40511503 eller skrive, hvis man er i tvivl om, hvilke effekter, vi gerne vil have..

Glæder os til at høre fra jer.

De bedste hilsner på styregruppens vegne Ulla


E-mail:
Skrevet af Ulla Krogh, d. 20-04-2014
Solen skinner og man bliver bestemt glad for at tælle penge op fra dagens bagagerumsmarked. 2400 kr. blev det til. Fantastisk flot. En kæmpe tak til Lene og Anne Marie for jeres flotte indsats på en påskedag. De bedste hilsner Ulla


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 19-04-2014
Det svære er det kun til og med oktober der kan flyves til Gambia med Vueling. Det ser ud til, at de fra november ændrer flyvetiden fra Kbh. Så man ikke kan nå at skifte fly i Barcelona på ud turen.
Til gengæld ser det ud til, at man kan flyve via Marokko til en ok pris. Og med 2 X 23'kg. Stadig fra Kbh. Mere herom senere.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 17-04-2014
Kære Alle;
Så er der godt nyt. Vi kan nu se Vueling og Brussel Air`s priser for november måned.
Vueling er absolut de billigste. Priserne ligger fra 3.621 kr - uden kuffert (obs. I skal tjekke, at I køber inkl. bagage). Og fra 4.400 kr. inkl. afgift for at betale med betalingskort og inkl. 23 kg. i kuffert samt 10 kg. håndbagage. Det er billigst at flyve tirsdage- der flyves også lørdage. Afgang fra København 13:20 med ankomst til Gambia 22:15.
Brussel sælger fra 5.704 fra Billund med 2 flyskift og fra 5.739 fra København med 1 skift.
I ønskes alle en god påske.


E-mail:
Skrevet af Ragnhild Andersen, d. 15-04-2014
Hej Ulla.
Vi talte sammen for nogle uger siden, og da nævnte du, at I gerne ville have nogle strikkede sokker. Jeg er ikke god på sokker, men jeg har en genbo, Bodil 'Fuglsang, der er ekspert, og jeg spurgte hende, om hun ville lære mig. Det vil hun, men det er ikke bleven endnu, for jeg har haft lidt meget om ørene. Intet problem, for Bodil har haft fart i strikkepindene, så nu ligger her 7 par, og hun er vist i geng med flere. For når det drejer sig om børnene i Gambia, så vil hun gerne. Så nu har jeg strømper - men hvordan får jeg givet jer dem?


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 13-04-2014
Hvor flot i dette hunde kolde vejr. Godt gået. Tak til jer der stod på standen. God påske til alle.


Skrevet af Ulla Krogh, d. 13-04-2014
Kære alle
Det var godt at komme udendørs i dag. Trods kraftige vindstød og et par små byger lykkedes det os at holde begge ben på jorden.

Dagens salg blev på 1900 kr. hvilket Alvilda, Leif og undertegnede er meget tilfredse med. :-)

Henry og jeg var klar kl. 0710 og allerede på dette tidspunkt, var der flere af de faste krejlere, som var ankommet. Så vi fik ikke lige det sted at stå, som vi havde tænkt os, men det gik jo heldigvis alligevel. :-)

Vi fik snakket med mange kunder og delt ca. 50 foldere ud om foreningen.

Påskedag er det Lene, Ivan? og Henry som tager vagten.
For god ordens skyld vil jeg lige nævne, at udendørs adressen er på Søtorvet i Silkeborg - hvis der er nogen, der har lyst til at kigge forbi. :-)
De bedste hilsner
Ulla


E-mail:
Skrevet af Anders Jeppesen, d. 07-04-2014
Jeg håber, at du vil få en god rejse tilbage til Danmark Anne-Marie. Tak for 1 ½ god uge sammen i Gambia. Nu vil jeg igen fokusere på det positive. Det var ikke mindst dejligt at besøge min sponsorfamilie 2 gange. Men badedagen med de 3 + (1) sponsorbørn var vel næsten opholdets højdepunkt. Jeg glæder mig allerede til næste tur i november, hvor 5 personer, om alt klapper, følges med mig derned. Måske 2 nye sponsorer? Min gamle chef og ven fra Sydschwarzwald Kim samt min kollega Maja med 3 børn.


E-mail: