Gæstebog
Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Ulla Krogh, d. 17-10-2015
Kære alle
Så er det slut med bagagerums marked for i år. Derfor tid til status. Salget i 2015 indbragte en netto fortjeneste på 30.250,- :-) :-) :-)
En stor tak til ALLE, som tog stade vagter igen i år. TAK til alle som har bidraget med effekter, som vi kunne sælge. Uden jeres hjælp, kunne det ikke lade sig gøre.

På to år har vi indtjent lidt mere end 70.000,- til børnenes tænder. :-)

Tak til jer alle for et godt og konstruktivt samarbejde i de 2 år.

Henry og jeg glæder os til at møde flere af jer i Gambia i november måned.

Mange hilsner
Henry og Ulla


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 03-10-2015
Så er der lagt fliser i klasseværelserne.
Mon ikke det er ved at være det sidste før byggeriet er færdig?


E-mail:
Skrevet af Ingrid Brammer, d. 28-09-2015
Hej Ulla og Henry
Jeg beundrer jeres flid med bagagerumsmarked over et halvt år også alle som har hjulpet med at få det hele til at fungere. Godt gået. Vi ses i Gambia.
Kh. Ingrid


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 27-09-2015
Hvor er det flot gået af jer Ulla og Henry.
Det er der mange børn, der kan få glæde af.
God arbejdslyst, når I i morgen skal have det sidste pakket væk.


E-mail:
Skrevet af Ulla Krogh, d. 27-09-2015
Kære alle
Det blev en rigtig dejlig weekend med besøg af mange sponsorer og en del kunder. TAK for al jeres opbakning og hjælp med køb af diverse "ting og sager". Vi fik solgt ialt for 3500,- hvilket overstiger vores forventninger.
Nu glæder vi os til at se mange af jer i Gambia i november måned. :-) De bedste hilsner Henry og Ulla


E-mail:
Skrevet af Ulla Krogh, d. 21-09-2015
Årets fund kan du finde den kommende weekend lørdag og søndag her på Højmarksvænget 46, Silkeborg fra kl. 10-16. hvor vi har garagesalg. Der vil være mulighed for at købe forskellige brugsting, som er doneret til foreningen inkl. hjemmelavet syltetøj/saft, honning, kartofler, planter m.m. Desuden vil der være friskbagte vafler m. syltetøj og kaffe.
Al overskud/indtægt går til tandprojektet i foreningen. Finder du ikke de ønskede ting, hos os, kan du se hos naboen i nr 50, som også har salg denne weekend.
Håber der er rigtig mange, der har lyst til at komme. På glædelig gensyn og mange hilsner Henry og Ulla.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 20-09-2015
Så er en dejlig dag på bagagerumsmarked til ende.
Vi fik solgt for 2300 kr. Dejligt på en solrig septemberdag.
Tak til Lene for godt makkerskab og til Kirsten og Inge for en hjælpende hånd. Og en stor tak til alle der i dag har støttet vores skoleprojekt.


E-mail:
Skrevet af Lene Krogh, d. 13-09-2015
Det er jo fantastisk at i har fået solgt noget, har da været ret vådt hele dagen- troede slet ikke der blev stillet op i dag. Godt gået af de tapre sælgere.:)


E-mail:
Skrevet af Ulla Krogh, d. 13-09-2015
Der er næsten ingen grænser for, hvad sponsorer gør for børnene i vores skoleprojekt. :-) I dag stod Hans og Marie på bagagerumsmarked i et meget vådt og regnfuldt vejr. Hvor er I bare seje. Håber ikke at det ender med en forkølelse for jer. Salget blev på 620,- Derudover fik I doneret mange fine ting, som vi kan sælge og få endnu flere penge. :-)
Nu skal tingene bare "hænges til tørre" og have ny indpakningspapir, så alt bliver klar til næste søndag, hvor vejret forhåbentlig bliver bedre. :-)
De bedste hilsner
Henry og Ulla


E-mail:
Skrevet af Helle Bramsgaard, d. 06-09-2015
Selv tak til Inge og Ulla for en rimelig god dag. Troede ikke vi havde rundet 1000 kr. Så det er da positivt og værd at fryse for. Dejligt at komme hjem i varmen og få benene op.


E-mail:
Skrevet af Lene Krogh, d. 06-09-2015
Godt gået af loppeholdet er sikker på i har fået fat i alle dem der har sneget sig forbi bordet, alle har nok også hørt om vores forening og det er jo vigtig. Nu har i fortjent at slappe af oven på dagens arbejde og friske luft. :)


E-mail:
Skrevet af inge støyer, d. 06-09-2015
Tak til Helle for hyggelig samarbejde.....Jeg syntes det var en hyggelig dag ...... salget var helt pænt ..... fik da snakket/handlet med mange søde og sjove mennesker... Selvfølgelig havde det da været sjovere at runde kr. 2.000 - det blev ikke i dag, men måske næste gang.


E-mail:
Skrevet af Ulla Krogh, d. 06-09-2015
Tak til Helle og Inge for hyggeligt samvær til bagagerums marked i dag. Mange sælgere, så vi har hård konkurrence. Vi fik solgt en del ting fra Hald :-) Ialt blev der solgt for 1370,-

De bedste hilsner Henry og Ulla


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 05-09-2015
Så er vores container færdig til adgang mod Gambia.
Stor tak til alle der har hjulpet med indsamlingen, forberedelserne og pakningen.
Vejret har absolut ikke været med os de sidste par dage så det blev noget mere bøvlet end normalt.


E-mail:
Skrevet af Lene Krogh, d. 30-08-2015
Mange tak for nogle dejlig Gambiadage, har igen været rigtig hyggeligt at mødes med foreningens medlemmer og mange andre vi har lært at kende. Tak til Team Hald for slid og slæb- tror i drømmer om at pakke ud og pakke ind. Flot Arbejde.


E-mail: