Gæstebog
Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Ulla Krogh, d. 14-06-2015
Uf nu må det altså holde op med det blæsevejr. :-) Henry og jeg havde alligevel en rigtig god dag i dag på bagagerums marked. 2.500 kr. indbragte dagen :-) så nu er der ryddet godt ud i tingene og solgt rigtig mange elefanter m.m. fra Gambia. Så til dig Anne Marie, så må du gerne tage noget mere med hjem (igen). Bliver så glad, når folk støtter fordi de synes det er et rigtig godt projekt/forening.
Mange hilsner fra Henry og Ulla


E-mail:
Skrevet af Helle Bramsgaard, d. 09-06-2015
Så er der bestilt flybilletter til Gambia i november. Glæder mig allerede vildt meget.


E-mail:
Skrevet af Lene Krogh, d. 07-06-2015
Det er da godt gået- så må der være noget der ikke er sluppet forbi uden at få noget med hjem. Kan tænke i er godt forblæste har været ret luftig i dag så nu har i fortjent afslapning efter en aktiv dag.


E-mail:
Skrevet af Ellen og Steen Eilenberg, d. 07-06-2015
Så er vi kommet hjem fra bagagerumsmarked. Der blæste en strid vind, men til alt held tørvejr. Det gik lidt trægt med salget, da der var rigtig mange stande. Men det lykkedes dog at sælge for 1.200 kr.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 22-05-2015
Tak til 6. Klasserne og deres lærer på Mejrup skole for alle de ting I har samlet sammen til børnene og deres familier i Gambia.
Flot at I kunne samle så meget ind på kun 3 dage.
God pinse til jer alle


E-mail:
Skrevet af lene Krogh, d. 17-05-2015
Dagen så ud til en dejlig solskinsdag, men de holder hvad de lover med- regnbyger. Godt gået med jeres salg alligevel og i har haft en travl dag med plastic af og på. Så velfortjent slap aften med varme drikke til salgspigerne.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 17-05-2015
Så er en noget våd dag på bagagerumsmarkedet færdig. Salget i dag gav 1320 kr. Hvilket er ok vejret taget i betragtning.
Tak til alle jer der kom forbi vores stade å trods af talrige byger med regn og hagl.
Tak til Marie for godt samarbejde.


E-mail:
Skrevet af Jan Højgaard, d. 17-05-2015
Det er dog fantastisk som det går til bagagerumsmarkedet i Silkeborg den ene søndag efter den anden.
Godt initiativ Ulla og Henry fik startet, selvfølgelig hjulpet af forskellige sælgere, men initiativet og det store arbejde er stadig hos Ulla og Henry.
GODT GÅET
Også dejlig at følge fremdriften i J. Kastrups Skill Center, hvis der er flere billeder, kan jeg så ikke foreslå de ligges på "fanen Skillcenter" med en lille historie om hvad billedet viser. :-)Skrevet af Marianne Hansen, d. 15-05-2015
Uden at have gennemlæst jeres side helt, spørger jeg; Er I interesseret i skoleborde med stole ca. 25-30 stk til at sende til Gambia. Jeg kommer selv en del der, men har ikke mulighed/råd til at sende dem selv. Kontakt mig evt. på mail Marianne


E-mail:
Skrevet af Marianne Hansen, d. 15-05-2015
Uden at have gennemlæst jeres side helt, spørger jeg; Er I interesseret i skoleborde med stole ca. 25-30 stk til at sende til Gambia. Jeg kommer selv en del der, men har ikke mulighed/råd til at sende dem selv. Kontakt mig evt. på mail Marianne


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 13-05-2015
Det skrider fremad på vores første bygning på Skills center grunden. Hvor er det dejligt at se.


E-mail:
Skrevet af inge støyer, d. 13-05-2015
Ja, Lene - der stod jo lige den snapsekaraffel, jeg stod og manglede .....som vi siger: "Jeg kan ikke leve foruden den" og den ser jo noget mere præsentabel ud end en plastikcolaflaske ik*


Skrevet af Lene Krogh, d. 10-05-2015
Ja Inge det kan jeg tænke du blev fanget af nettet,de dygtige sælgere havde jo spottet der kom en med penge der skulle bruges :) :)


Skrevet af inge støyer, d. 10-05-2015
Ja, Lene, jeg så godt at de var ude med det store net :-) ... Jeg blev selv filtret ind i det .... og det koster jo ... men jov dejligt ..... 2 søndage og lige godt 2000 kr pr. dag


Skrevet af Lene Krogh, d. 10-05-2015
Det er et flot resultat ja vi må godt nok sige i har været flittige til at få fat i kunderne. DEJLIGT. Godt solen kom forbi jer.:)


E-mail: