Gæstebog
Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Ellen Birgit Eilenberg, d. 29-06-2016
Så er billetterne bestilt til Gambia. Rejser den 2. nov.


E-mail:
Skrevet af Lene Krogh, d. 19-06-2016
En hyggelig dag på bagagerumsmarked med masser af frisk luft og sol i hyggeligt selskab med Marna, Bent,og Hans. Dagens salg kr.1403


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund , d. 12-06-2016
Tak til Lene og Kirsten for en hyggelig dag på Bagagerumsmarked.
Dagens indtægt blev på 2106,50 Kr.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 08-06-2016
I går fik vi ca. 200 skoleborde fra gymnasiet i Silkeborg. Vi skal al hente ca. Lige så mange i næste uge. Tak til gymnasiet. Og en stor tak til alle flyttefolk.


E-mail:
Skrevet af inge støyer, d. 06-06-2016
Flot salg i søndags :-)
Billet til Gambia bestilt / købt til den 2.nov ....


E-mail:
Skrevet af Lene Krogh, d. 05-06-2016
Det var et meget flot resultat dejligt.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 05-06-2016
Tak til dagens sælgere Birthe, Alvilda og Leif. En varm dag for jer men et meget flot salg på 2332 Kr. Samt de ting I fik doneret.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 24-05-2016
Hjælp et ungt menneske til en praktisk uddannelse
I september starter de 2 første hold elever på J. Kastrup Skills Centeret.
Vi regner med at skulle optage i alt ca. 50 elever heraf ca. 35 nye unge (unge der ikke p.t. er sponseret af KSF)
Vi mangler derfor sponsorer til disse unge.
Prisen bliver 1100 kr. / år. Der er tale om 3-årige forløb.
Hvis du vil sponsere en af disse ung, hører vi gerne fra dig.
Mail: ibrammer@live.dk


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 16-05-2016
Lørdag fik vi pakket en container til Gambia.
Containeren er pakket med rigtig mange ting til J. Kastrup Skills Center - men også med mange sygehusting, cykler og skolemøbler til Kembujeh.
Stor tak til alle vore flittige hjælpere. Jeg håber, I fik lidt ud af pinsedag trods en lang og hård dag lørdag.


E-mail:
Skrevet af inge støyer, d. 16-05-2016
En ok markedsdag i går......Rimelig med sol, lidt regn og heldagsblæst (selv for vestjyder kan det være nok).... Solgt for liiige godt 1900 kr.... Det ku' ha været bedre, men også værre..... Tak for en skønherlig dag AM og tak for dejlig varm kaffe Johnna ??


E-mail:
Skrevet af Lene Krogh, d. 09-05-2016
En rigtig hyggeligt dag i Silkeborg på bagagerumsmarked med det bedste vejr vi kunne tænke os og mange kunder til lidt af hvert med et hæderlig resultat.... synes vi selv.:)


E-mail:
Skrevet af inge støyer, d. 08-05-2016
Jarmenn ... endnu en flot dag også rent salgsmæssig :-) :-)


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 08-05-2016
Dagens omsætning på bagagerumsmarkedet blev på 2054 kr. Og desuden havde Lene forlods solgt for 450 kr.
I øvrigt igen en rigtig dejlig søndag med mange besøgende på standen.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 01-05-2016
Stor tak til Lene, Kirsten, Marit og Hans for dagens arbejde på bagagerumsmarkedet. Og selvfølgelig også en stor tak til alle jer, der har været forbi standen og dermed støttet vores arbejde i Gambia. Dagens indtægt blev på 2845,50 kr. På en ivrigt fantastisk dejlig og solrig søndag.


E-mail:
Skrevet af Lene Madsgaard Nielsen , d. 22-04-2016

Tilbage i Danmark, til et noget dårligere vejr, tilbage til jobbet og alle hverdagens gøremål, går vi stadig og fordøjer vores rejse til Gambia. Det har været en fantastisk tur med masser af anderledes oplevelser og specielle indtryk. Første rejse, der har gjort så store personlige og følelsesmæssige indtryk. Det at være helt ude hvor de lokale lever, høre og mærke deres hverdag, en så markant anderledes hverdag end vores, ja, det skal der bruges tid på at fordøje. Det har gjort noget ved os at opleve hverdagen i Gambia og jeg tror at vi for altid vil bruge disse oplevelser i mange perspektiver. Nøøøjjjj hvor sætter det vores hverdag i perspektiv.
At møde yusupha som en opmærksom, nysgerrig og omsorgsfuld ung mand var bare så dejligt. Og Binta som den meget generte pige, der til sidst slog sig løs i swimmingpoolen, dejligt.

Vi har rejst meget, men det er første gang, at en rejse er gået så dybt, dybt ind i sjælen på os. Minderne kommer til at være meget nærværende længe og der skal bruges energi på at få placeret rejsen på de rigtige "hylder". Men det er bare som om at "hylderne" ikke eksisterer, for der har ikke været lignende oplevelser:-)

Tusind tak, Anne Marie for din modtagelse af os og din tid sammen med os. Tak fordi du gav os mulighed for alle oplevelserne. Vil du hilse Master og sige tak for hans hjælp og nærvær. Dejlig oplevelse at have ham med på tur. Også en hilsen til Salio og familie, og tak for en dejlig middag på helt Gambiansk stil. En dejlig og anderledes oplevelse.
Hvis du møder Abdul så også en hilsen til ham, for hans enestående dejlige måde at fungere som guide på.


E-mail: