Gæstebog
Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Anne Marie Heglund, d. 14-05-2017
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 26. August, da holder KSF aktivitets dag i Svanninge Bakker.
Støt op om KSF og kom og få en hyggelig dage i det meget naturskønne område og nyd samværet med andre sponsorer. Du kan snart se mere om dagen på hjemmesiden.


E-mail:
Skrevet af inge støyer, d. 02-05-2017
jaja, så har jeg købt billetter ..... 6. nov - 20 / 27 nov. .... ca. 4.100 kr pr stk - ud- og hjemrejse over Kastrup ..... Min datter og mit barnebarn bor i Nordsjælland, så det passer jo fint ......... og vi glæder os :-) :-)


E-mail:
Skrevet af Ragnhild, Villy og Jeanett, d. 17-04-2017
Hej. Ja, hvis alt går som vi håber. Men det er lidt tidligt at bestemme sig.


E-mail:
Skrevet af inge, d. 16-04-2017
Er der nogen, der allerede nu overvejer at tage til Gambia i november.....
God Påske :-)


E-mail:
Skrevet af Anders Jeppesen, d. 04-03-2017
Tager nogle til Gambia ca d 22 marts?


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 18-02-2017
Så fik vi pakket en container med rigtig mange gode møbler, værktøj, symaskiner, stof, hospitalsudstyr, Børnehjælpemidler med meget mere. Tak til alle I flittige hjælpere og en stor tak til alle jer, der har doneret effekterne. Containeren forventes at nå til Gambia omkring den 1. april.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 15-02-2017
Tak til Jeanett. Det bliver de glade for på Skills Centeret i Gambia.


E-mail:
Skrevet af Ragnhild andersen, d. 12-02-2017
Hej. Jeanett har fået en del gode sakse på systuen og det tager hun med.


E-mail:
Skrevet af Hans Britorn, d. 09-02-2017
Hej alle KSF. venner. Dette er ikke et tiggerbrev, men næsten. Nu skal vi jo snart til gensynsmøde/generalforsamling, og så slog det mig, vi er jo en del der er hørehæmmede, og en del af os har jo doneret vores gl. høreapparater til Gambia, men hvad med batterier?, når jeg har hentet batterier kan jeg være heldig at de holder op til 2 år,nogle gange mindre, men hvis man ligger inde med nogle der kun har kort holdbarhed måske ca. 6 md.tilbage kunne man jo tage dem med til generalforsamlingen, og hvis der er nogle af medlemmerne der ikke kommer til mødet, men som har lyst til at donere et par plader med 6 batterier, er jeg sikker på at Anne Marie vil tage dem med når hun rejser derned d. 6-3,.Hvis man sender dem til hende, som B porto op til 50 gr. så der kan faktisk sendes op til 6 plader som er ca.40 gr.men mindre kan sagtens gøre det.Det kan godt være at i synes det er noget underligt at spørge om, men hvor får de ellers batterierne fra? og til hvilken pris ?.Dette er måske en (gråzone)men, bruges skattekronerne ikke på så meget andet vi ikke forstår. De bedste hilsner fra Sejling, og så ses vi d. 4-3.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 01-02-2017
Vi mangler stof, sytråd, synåle, gode sakse, centimeter mål, giner, knapper, lynlåse med mere til vore skrædder elever.
Vi mangler murskeer, vatterpas, håndværktøj med mere til håndværkereleverne på vores Skills Center. Eleverne skal lære lidt om mure-, tømmer-, elektrikker- og malerfaget. Så vi modtager med tak alt brugbart værktøj.
Skriv eller ring gerne, hvis du har noget du vil donere til Kembujeh Scholl Friends.
Hilsen Anne Marie Hegelund


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 27-01-2017
Så er turisterne begyndt at vende tilbage til Gambia igen.
Jeg håber, at vi også bliver mange sponsorer fra KSF, der vælger at besøge Gambia i de kommende måneder.
Jeg flyver ned den 6. Marts og bliver dernede i min. 6 uger.


E-mail:
Skrevet af Ragnhild Andersen, d. 18-01-2017
I dag er jeg meget ked ad det. Undtagelsestilstand i 3 måneder. Så ingen Gambiarejse for os. Vi tænker på hele befolkningen, men selvfølgelig mest på alle vore børn og deres familier. Angst og sorg, for hvad skal de nu igennem, Men vi får håbe, at det ikke bliver så slemt - men vi er urolige.


E-mail:
Skrevet af Anders Jeppesen, d. 07-01-2017
Jeg overvejede først at tage til Gambia 16 dage i marts. Er det sikkert nu eller frarådes det? Jeg skal både søge ferie i god tid samt bestille/købe billet. Jeg vil nødig droppe Gambiarejsen, i så fald hellere udsætte den. Måske april eller maj? Men det er sjovest, hvis der en andre sponsorer dernede samtidigt med én. Lad os stå i kontakt.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 31-12-2016
Bestyrelsesmedlem i Skills Center bestyrelsen Karamo Saho er i onsdags død efter få dages sygdom. Karamo har været en meget stor hjælp for foreningen i forbindelse med vores arbejde med Skills centeret. Mange tanker sendes til Karamos store familie, hvor jeg ved, han vil blive meget savnet ikke mindst af de små børn, der tilbragte mange af dagens timer sammen med deres far.
Æret være Karamos minde.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 22-12-2016
En stor hilsen til alle sponsorer fra Jallow med ønsket om en glædelig jul og et godt og fredfyldt nytår. Jallow sender også en stor tak til alle i KSF for alle den hjælp Børnene, familierne og de unge modtager fra sponsorer ne.
Jallow er endnu ikke helt rask, men har det bedre igen.


E-mail: