Gæstebog
Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Villy, d. 16-04-2016
Var en af dem der ikke kunne komme hjem fra ferien i Gambia. Grundet bumpen i Brussel d. 22,3,16. Vi blev sendt frem og tilbage fra lufthavnen i to dage og 3 dagen starte vi fra huteller kl. 16 og jeg var hjemme dagen efter kl. 20,30. Ventet 3 timer i Dekarte, skifte fly i Zyrik og viste ikke hvor vi skulle der fra før efter ca, 2t. og så vente ca. 2t. mere for at komme over Gøteborg, vente igen ca, 2 t. på at komme videt til Kastrup hor vi så havde mistet vores begase. Det tog vel også et par timer at få skrevet papir til efetlysning. så finde ud af hvon vi kom til Jyland med tog. Jeg følte mig godt brugt da jeg endelig blev hentet i Herning. Har haft svært ved at komme heldt over det. Går lidt vedsiden af mig selv og er usigeligt trædt. Håber at de som var i Brussel den morgen har det godt.


Skrevet af Ingrid Brammer, d. 30-03-2016
Hej Gunnar
Hvor er det nogle flotte billeder,man får jo helt hjemve.
Dejligt i vil besøge Gambia igen .
m.v.h.Ingrid


E-mail:
Skrevet af Gunnar Lemming, d. 25-03-2016
Efter vort første besøg i Gambia, må vi nok indrømme at vi må tilbage. 13 dage med skole og privatbesøg arrangeret af Anne Marie. Tak til Sailieu for nogle oplevelses rige ,med bla Lion Walk og sejltur fra Barra til Banjul i en fiskerbåd. Gad vide hvad han finder på næste gang.. Se vore billeder på www.lemminginfo.dk/Gambia/album/index.html


E-mail:
Hjemmeside: Www.lemminginfo.dk
Skrevet af Anne Marie, d. 12-03-2016
Den første tandsktie blev solgt i går. Tak til køberen.
😊


E-mail:
Skrevet af Jensa Ottosdóttir Øregaard, d. 10-03-2016
Kære alle
Tak for sidst , skønt at møde jer.
Aktien til tandprojektet er klar, så skal vi bare have solgt dem.
Forårshilsener


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 06-03-2016
k til alle jer der deltog i vores gensynsmøde og generalforsamling i går.
Det er bare så flot og dejligt, at der er så mange, der hvert år bakker op om vores generalforsamling. I går var vi ca. 90 der deltog delt i generalforsamlingen. Tak til jer alle for jeres opbakning til KSF
I får lige det seneste billede af vores nye drengetoilet på J. Kastrup Skills Training Centeret.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 04-03-2016
Hej Villy
Har prøvet at ringe retur til dig, men fik tlf. Svarer.
Der er gensynsmøde fra kl. 12 i morgen.
Mit tlf. Nr. Er 61460440.
Har ikke modtaget din mail.
Vi ses i morgen.
Hilsen AM


E-mail:
Skrevet af Villy Irmschler, d. 04-03-2016
Hej til alle der skal til Generalforsamling i Silkeborg på Lørdag. Har læst indkalsen og unter mig over der ikke er noget før Kl. 14.
Har prøvet at ringe og mæle til vores formand, ingen af delene har givet resutat. Det kan være at de nr. jeg har er udgået. Hvis en der ved bæder en jeg så høre jeg gerne fra vedkomnet på 51660787
MVH: Villy Irmsvhler


Skrevet af Ruth Lykke Rasmussen, d. 27-01-2016
Nu er der nye billeder fra Gambia byggeriet i fotoalbummet. Billederne er sendt fra Jørgen.


E-mail:
Skrevet af Ragnhild Andersen, d. 24-01-2016
Hej alle. Så er vi godt inde i det nye år, og nye opgaver venter. Jeg er bleven ringet op af Profil Optik i Hadsten, og hentet en stor kasse brugte briller til Gambia. Hvor skal jeg gøre af dem? Vi håber, at nogle ting ordner sig, så vi kan komme til Gambia i marts - men vi får se.... Ha det godt, alle sammen


E-mail:
Skrevet af Villy Irmschler, d. 05-01-2016
Kære venner, håber at i aller er kommet godt over julen og godt ind i det nye år. Jeg er blevet opfordert til at tage med til Gambia til Marts d.9 og har sagt ja, har jo brug for hjælp gennem tollen og den slaks steder. Har også fået bestildt rejseforsikking så er godt på vej. Skal finde ud af hos lægen hvad jeg skal have gjort og få bestildt Malaria piller. Glæder mig til at se aldt det der er sket der nede. Det bliver vist nogle travle 14 dage Skal først og frammes se mine dejlige unger som må være blevet store. Vil se frem til d, 5-3-2016 og vi skal hygge igen.


E-mail:
Skrevet af Ivan Nielsen , d. 30-12-2015
Vi ønsker alle vores gambia venner et godt nytår og på gensyn i Gambia til marts
Lene og Ivan


E-mail:
Skrevet af Anne Marie, d. 28-12-2015
I ønskes alle et godt nytår.
Vores toiletbygning på Skills Centeret er snart færdig.


E-mail:
Skrevet af Nanna Søndergård, d. 24-12-2015
Jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår !
Det var rigtig fint at modtage et håndskrevet brev og et billede fra vores sponsor barn, jeg skal nok svare med et nytårs brev.


E-mail:
Skrevet af Lene Krogh, d. 23-12-2015
Vi vil ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. tak for mange dejlige timer og oplevelser i foreningen er altid hyggeligt når vi kan mødes og dele vores fælles interesse.


E-mail: