Gæstebog
Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 25-09-2016
Så er der kun 2 uger til jeg igen er i Gambia.
Husk hvis du skal have brev med, skal jeg have det senest den 6.10.
Jeg glæder mig meget til igen at besøge vore venner og især til at se vores Skills Center i gang med undervisning.
God søndag til alle. 😊


E-mail:
Skrevet af Lene Krogh, d. 19-09-2016
Dejligt der er blevet handlet i boden godt gået i går.
Det har været blandet vejr i år, men synes det har været en dejlig oplevelse at være på standen....snakke med mange mennesker og hygge med andre sponsorerer.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 19-09-2016
Tak til Alvilda og Leif for jeres indsats i går på Bagagerumsmarked et.
Dagens salg blev på 1067 Kr.
Da efteråret nu står for døren holder vi pause indtil foråret. Tak til alle hjælpere og støttede.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 13-09-2016
Den 11. September var endelig en søndag med solskin i Silkeborg. Lene og jeg siger tak til alle der kom forbi vores Stade på Bagagerumsmarkedet i Silkeborg.
Dagens indtægt blev på 2075 Kr.
Næste søndag bliver sidste salgsdag for i år. 😊


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 03-09-2016
En god dag på marked i Skanderborg sammen med Lene og Inge. Tak til Niels for donation af stadeplads.
Indtjening 3131 Kr. Et flot resultat på en dejlig dag næsten uden regn.


E-mail:
Skrevet af Lene Krogh, d. 31-08-2016
Så fik vi de bestilte familiekasser pakket færdig til næste container.Er der nogen der ønsker at få en kasse med til jeres sponsorfamilie , er det ved at være sidste udkald,i kan stadig nå at bestille. Ring og snak med Anne Marie tlf. findes på KFS. hjemmeside.Kan oplyses at det er en seniorkasse med masser af ass. nyt tøj og sko og andre spændende ting til glæde for hele familien.For kun kr. 200 i forsendelse.- en mulighed vi får da KFS. selv betaler forsendelsen


E-mail:
Skrevet af Ivan, d. 31-08-2016
her er et billede


Skrevet af Lene Krogh, d. 28-08-2016
Her fra os vil vi også gerne sige mange tak til jer alle for nogle dejlige dage i Hald hvor Ingrid igen har fået det gjort muligt at vi har kunne være sammen i foreningen..... En oplevelse vi ser frem til, og dejligt at se hvor stor en opbakning og støtte der er fra de lokale .


E-mail:
Skrevet af Villy Irmschler, d. 28-08-2016
Tak til de dejlige mensker jeg mødte Fredag og Lørdag til Gambia dage. Vi får altid grine og pjatte og er dejlig afslappet på den måde. Skulle jeg havde glemt at sige forvel til nogle unskylle jeg, blev lidt mere forviret en "jeg" pleger. Godt Lene fik mig i balance igem Ha det godt til vi ses igen. Villy


Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 27-08-2016
Stor tak til Ingrid Brammer og alle I trofaste hjælpere i Hald. I formåede igen i år at skabe rammerne for 3 fantastiske Gambia dage.
Også tak til alle I andre der på den ene eller anden måde har bidraget til at at afvikle dagene og igen gøre dem til nogle hyggelige og indbringende dage. 😊
Tak til jer alle.


E-mail:
Skrevet af Ellen Birgit Eilenberg, d. 22-08-2016
Vi havde solskin i begyndelsen af bagagerumsmarked og sluttede så af med en gang regn. Trods solskin var salget trægt, der var ikke rigtig efterspørgseldet på de varer vi havde, blev kun til 857 kr. Måske fordi markedet var flyttet til en anden placering.


E-mail:
Skrevet af Peter Christoffersen, d. 19-08-2016
Virklund samler ind til Kembujeh. I løbet af den sidste månedstid har vi indsamlet et "vognlæs" tøj, fodbolde, fodboldudstyr, fodtøj, skoletasker mv. som KSF sender videre og uddeler senere på året. Der er stor anerkendelse og opbakning i Virklund til jeres fantastiske projekt. Godt arbejde. Vi samler ind igen senere på året, så hører I fra os!


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 14-08-2016
Nok en lidt våd søndag i Silkeborg. Tak til Marna og Bent for jeres indsats på Bagagerumsmarked. Indtjening i dag 875 Kr.
Håber der snart må blive en søndag i Silkeborg med solskin.


E-mail:
Skrevet af Lene Krogh, d. 08-08-2016
Endnu engang en søndag med ustabilt vejr, som gør det hele besværligt, men godt klaret af i seje der holdt ud og fik penge i kassen. Nu prøver jeg at hænge en sol op ser om det kan hjælpe til næste søndag.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 07-08-2016
Endnu en lidt våd søndag på Bagagerumsmarked. Indtægt 940 Kr.
Tak til Alvilda og Leif for jeres indsats.
Nu håber vi på snart at opleve en søndag uden regn i Silkeborg.


E-mail: