Gæstebog
Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Inge, d. 28-06-2017
også jeg har købt billetter til Gambia..... afgang fra Kastrup 6. nov. ..... datter og barnebarn rejser hjem den 20. og jeg den 27. nov. .... også over Kastrup..... selvfølgelig for mit eget vedkommende - tog fra /til Skanderborg.... er der nogen der har lyst til /brug for følgeskab, så gi' lyd :-)


E-mail:
Skrevet af Ingrid Brammer, d. 24-06-2017
Ja så er turen til Gambia bestilt.
Min kære søster Jytte og jeg rejser den 1.november fra København og hjem igen den15.nov. Pris 4200 kr.
Vi bor selvfølgelig på BB.
Er der nogen der har brug for følgeskab kan i henvende jer .kh Ingrid


E-mail:
Skrevet af inge, d. 12-06-2017
...og mens der blev pakket container, var vi nogle, der heller ikke lå på den lade side.... Lørdag var noget blæsende - men dog sol - vore pavilloner " tog flugten" :-( - Søndag var noget regnfuldt (og pavillonerne var jo væk ;-) ) ..... vi solgte helt pænt - var ved godt humør (og Ingrid er herregod til at danse herre) så vi fik os en svingom også .....stor tak til AM, Lene, Jytte og Ingrid m fl. for blæst og vandkamp mv. :-) :-)


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 12-06-2017
Så fik vi igen pakket en container. Denne gang er forsendelsen betalt af DMRU.
Indholdet er mest skolemøbler, effekter til brug i undervisningen, sportsartikler, værktøj, sygehusting og lidt cykler.
Stor tak til alle i gæve hjælpere uden jeres utrættelige indsats og alle donores gavmildhed var det ikke muligt for KSF at sende alle disse gode ting til Gambia.
Skolemøblerne skal næsten alle bruges på Kastrup Skills Center i den klassefløj vi lige nu har under opførelse.


E-mail:
Hjemmeside: www.ksf-gambia.dk
Skrevet af Helle Bramsgaard, d. 07-06-2017
Vi har for nogen tid siden bestilt billetter til Gambia den 6.11-27.11-17 og skal i pr bo på Kunta Kinte. Vh Helle og Lars


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Heglund, d. 21-05-2017
Så har vi været på Bagagerumsmarked for første gang i år. Det har været et flot forårsvej.
Vi solgte for 1300 Kr. Fik doneret 500 Kr. Og tegnet er nyt sponsorat, så det må da siges at være et godt resultat.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Heglund, d. 14-05-2017
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 26. August, da holder KSF aktivitets dag i Svanninge Bakker.
Støt op om KSF og kom og få en hyggelig dage i det meget naturskønne område og nyd samværet med andre sponsorer. Du kan snart se mere om dagen på hjemmesiden.


E-mail:
Skrevet af inge støyer, d. 02-05-2017
jaja, så har jeg købt billetter ..... 6. nov - 20 / 27 nov. .... ca. 4.100 kr pr stk - ud- og hjemrejse over Kastrup ..... Min datter og mit barnebarn bor i Nordsjælland, så det passer jo fint ......... og vi glæder os :-) :-)


E-mail:
Skrevet af Ragnhild, Villy og Jeanett, d. 17-04-2017
Hej. Ja, hvis alt går som vi håber. Men det er lidt tidligt at bestemme sig.


E-mail:
Skrevet af inge, d. 16-04-2017
Er der nogen, der allerede nu overvejer at tage til Gambia i november.....
God Påske :-)


E-mail:
Skrevet af Anders Jeppesen, d. 04-03-2017
Tager nogle til Gambia ca d 22 marts?


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 18-02-2017
Så fik vi pakket en container med rigtig mange gode møbler, værktøj, symaskiner, stof, hospitalsudstyr, Børnehjælpemidler med meget mere. Tak til alle I flittige hjælpere og en stor tak til alle jer, der har doneret effekterne. Containeren forventes at nå til Gambia omkring den 1. april.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 15-02-2017
Tak til Jeanett. Det bliver de glade for på Skills Centeret i Gambia.


E-mail:
Skrevet af Ragnhild andersen, d. 12-02-2017
Hej. Jeanett har fået en del gode sakse på systuen og det tager hun med.


E-mail:
Skrevet af Hans Britorn, d. 09-02-2017
Hej alle KSF. venner. Dette er ikke et tiggerbrev, men næsten. Nu skal vi jo snart til gensynsmøde/generalforsamling, og så slog det mig, vi er jo en del der er hørehæmmede, og en del af os har jo doneret vores gl. høreapparater til Gambia, men hvad med batterier?, når jeg har hentet batterier kan jeg være heldig at de holder op til 2 år,nogle gange mindre, men hvis man ligger inde med nogle der kun har kort holdbarhed måske ca. 6 md.tilbage kunne man jo tage dem med til generalforsamlingen, og hvis der er nogle af medlemmerne der ikke kommer til mødet, men som har lyst til at donere et par plader med 6 batterier, er jeg sikker på at Anne Marie vil tage dem med når hun rejser derned d. 6-3,.Hvis man sender dem til hende, som B porto op til 50 gr. så der kan faktisk sendes op til 6 plader som er ca.40 gr.men mindre kan sagtens gøre det.Det kan godt være at i synes det er noget underligt at spørge om, men hvor får de ellers batterierne fra? og til hvilken pris ?.Dette er måske en (gråzone)men, bruges skattekronerne ikke på så meget andet vi ikke forstår. De bedste hilsner fra Sejling, og så ses vi d. 4-3.


E-mail: