Gæstebog
Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Ulla Krogh, d. 05-10-2014
I dag kom vi på plads til indendørs bagagerums marked på Viborgvej i Silkeborg. Et meget "sølle" salg kun 275 kr. Øv - Øv. - Meget få købere.
Så længe der er udendørs marked kan vi nok ikke forvente, at salget bliver meget bedre og det vil sige de 2 kommende søndage.
TAK til Marie og Birthe for hjælp og hyggeligt samvær
Hilsen Henry og Ulla


E-mail:
Skrevet af Keld Ankersen, d. 01-10-2014
Hejsa. Er der nogen her på disse sider eller der kender nogen, som har købt en LapTop i Gambia og som evt. kan give mig nogle tips.
Jeg har et sponsorbarn, som jeg gerne vil forære en LapTop, men da jeg ikke kommer derned foreløbig, ville jeg høre om nogen har erfaring med at købe en i Gambia og evt. hvad er priserne sammenlignet med de danske. Jeg vil være meget taknemlig, hvis nogen kan hjælpe mig på vej.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 01-10-2014
KSF har fået bevilliget 2 stk. Containerforsendelse.
Dejligt. Så kan vi få sendt resten af alle de gode effekter vi har stående.


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 01-10-2014
Hej Anders. Alle øvrige på vores liste rejser med Bryssel Air.
Skal jeg bestille taxa til jer?


E-mail:
Skrevet af Anders Jeppesen, d. 30-09-2014
Jeg tager til Gambia med Royal Air Maroc d 5 nov fra Kastrup kl 17 20. Måske kunne de, som rejser samtidigt fra Banjul tage fælles taxa til Fajara?


E-mail:
Skrevet af Helle Bramsgaard, d. 21-09-2014
Tak Ulla for en hyggelig og lidt kold dag. Dejligt at vi opnåede et så flot beløb på en lidt stille dag. Tak også til Henry.


E-mail:
Skrevet af Ulla Krogh, d. 21-09-2014
TAK til Helle for hyggeligt samvær i dag til bagagerums marked. Salget blev på 1941,-

Vi var i kontakt med mange, så nu håber vi også, at der bliver et par nye medlemmer.

Den 5 oktober er det planen at vi rykker indenfor på Viborgvej. Vagtplanen er under udførelse, men der er stadig ledige søndage frem til jul. Interesseret? - kontakt venligst undertegnede

Venlig hilsen
Ulla - 40511503


E-mail:
Skrevet af Ulla Krogh, d. 21-09-2014
Dejligt at høre. Et stort stykke tungt arbejde I har udført. Vi glæder os til at se kasserne igen, når vi ankommer i november. :-)
Venlig hilsen
Ulla Krogh


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 20-09-2014
Så har vi pakket en container, der forventes st ankomme til Gambia den 18. Oktober. Dejligt.
Tak til alle der har doneret ting til containeren og til dem der har doneret penge til forsendelsen.


E-mail:
Skrevet af Kate Steen hansen, d. 16-09-2014
Hej alle i skønne mennesker.
Så har jeg bestilt til Gambia , god nok først til næste år 25 februar til 18 marts,på Bakout, ved ikke om nogle af jer er der.
Med venlig hilsen
Kate Steen hansen


E-mail:
Skrevet af Lene krogh, d. 14-09-2014
Det er da fantastisk så meget i flittige piger i har fået nørklet sammen, der er bestemt mange i Gambia der vil glæde sig over at kunne give deres børn jeres fine modeller på.


E-mail:
Skrevet af Lene Krogh, d. 14-09-2014
Tak til Ellen Birgit og Steen for en rigtig hyggelig dag i Silkeborg på bagagerumsmarked- bestemt ikke kedeligt , men kold og lidt blæsende med truende regnvejr, men fik heldigvis kun nogle nogle få dråber, mange boder til at dele salget men vi kom på kr. 1860 og det kan vi hvis godt være tilfredse med.:) Hilsen Lene krogh


E-mail:
Skrevet af Ulla Krogh, d. 02-09-2014
Henry og jeg har mistet en god ven gennem 25 år. Birthe har mistet sin kære mand Leif, som døde fredag den 29 august. Leif bliver bisat fra Balle kirke i morgen onsdag den 3 september kl. 13.30.
Leif holdt meget af naturen og gennem 20 år var vi sammen på sommerferie i Norge, hvor vi havde mange sjove oplevelser sammen.
Leif holdt ikke af stærk varme og var derfor ikke med Birthe i Gambia, men han fulgte ivrigt med i sponsorfamiliernes liv og glædede sig til at høre det sidste nye, som Birthe og vi kunne fortælle
når vi kom hjem.
Vi vil savne Leif i fremtiden.
Ære være Leifs minde.
Henry og Ulla


E-mail:
Skrevet af Marie Valbjørn, d. 01-09-2014
Hej til jer der skal til Gambia her i efteråret.
Jeg har en bærbar som jeg gerne vil have til Gambia til mine 2 sponsor "drenge" som er unge mænd, den ene skal begynde på sin uddannelse i 2015.
Er der en der vil glæde mig og drengene, ved at tage den med?
Hilsen Marie Valbjørn


E-mail:
Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 25-08-2014
En dejlig mandag. Først den store glæde over vores dejlige Gambiadagene og så en opringning i dag med en donation på 25.000 kr. Som tilskud til en containerforsendelse. Hvad kan man så ønske sig mere?
Jeg er nu gået i gang med at få planlagt pakningen af en container så den kan tømmes i Gambia, når vi er dernede sidst i oktober.


E-mail:
Din "Flash" afspiller har brug for at blive opgraderet

For at se denne side kan du klikke her for at hente den seneste version af "Flash" fra Adobe. Når installationen er overstået kan du vende tilbage hertil og se siden.

Hvis du ser denne besked selvom du lige har opgraderet Flash så prøv at lukke alle Internet Explorer vinduer ned, start op igen og kom tilbage til denne side.