Nyt fra bestyrelsen

Gaver til Gambia

Kære Alle;
Så tilbyder Ousman igen muligheden for at få sendt kasser med mere til Gambia.
Næste container sender Ousman i starten af december - fra Silkeborg. Hvis du ønsker at købe plads i containeren, kan du ringe til Ousman på tlf. 5032 3163. Prisen aftaler du selv med Ousman.
Stor tak til Ousman for at vi får dette tilbud.

 

 

Gambiadag d. 29. august 2020

Årets gambiadag foregår i Viborg lørdag d. 29. august 2020.

Vi mødes ved Borgvold, klokken 10. Her er toiletter, overdækkede spisepladser og p-pladser. Der er også p-pladser ved Golfhotellet på den anden side af vejen. Gåturen går rundt om Søndersø. En rundtur er på 5,6 km. 2 på 11,2 km o.s.v.  ;-)

Skal man finde vej med sin GPS er Golfhotellets adresse        Hans Tausens Alle 2, 8800 Viborg. Borgvold ligger lige overfor på den anden side af vejen.

Mød talstærkt op!! Så vi bliver flere end de sædvanlige 12 Tordenskjolds soldater. Sørg for at have pengestærke sponsorer til gåturen, så vi kan slå sidste års rekord på 31.370 kr. Pengene går til skillscentret i Gambia.

Vi sørger for at der er mad (pølser og kartoffelsalat), drikkelse og en grill. Alt mod betaling. Det koster også 100 kr at deltage.

Der vil om eftermiddagen være et tilbud om en guidet gåtur rundt i det historiske Viborg med en erfaren guide. Turen varer ca. 1 time og koster 50 kr. der også går til skillscentret.