Nyt fra bestyrelsen

Gambiadag 2021

Gambiadag 2021

I år afholder vi vores traditionsrige Gambiadag lørdag d. 21. august på Kongenshus Hede og Mindepark.

Adresse Vestre Skivevej 142, 8800 Viborg.

Vi mødes kl. 10 ved på P-pladsen ved Mindeparken og udsigtstårnet. Her er overdækkede spisepladser samt toiletter.

Der er 4 afmærkede vandreruter, hvor den korteste er på 2,5 km. Har du mod og kondi til alle fire ruter, bliver det ca. 15 km i alt. Kongenshus Hede er et af landets største hedearealer, og et billede på hvordan Jylland så ud for 200 år siden.

Tanken er at få venner, bekendte og evt. firmaer til at sponsorere os der møder op, med x kr pr. km vi går/løber. Pengene går ubeskåret til Skillscenteret. Det koster 100 kr. at deltage.

Vi sørger for pølser, kartoffelsalat, øl, vand, kaffe og hjemmebag. Og en grill til pølserne. Alt mod betaling.

Mød talstærkt op til en dag med hyggeligt samvær, frisk luft og motion for en god sag.

Tilmelding senest d. 19.august på mail til jytteramsdal@hotmail.com

 

 

Gambiadag d. 29. august 2020

Årets gambiadag foregår i Viborg lørdag d. 29. august 2020.

Vi mødes ved Borgvold, klokken 10. Her er toiletter, overdækkede spisepladser og p-pladser. Der er også p-pladser ved Golfhotellet på den anden side af vejen. Gåturen går rundt om Søndersø. En rundtur er på 5,6 km. 2 på 11,2 km o.s.v.  ;-)

Skal man finde vej med sin GPS er Golfhotellets adresse        Hans Tausens Alle 2, 8800 Viborg. Borgvold ligger lige overfor på den anden side af vejen.

Mød talstærkt op!! Så vi bliver flere end de sædvanlige 12 Tordenskjolds soldater. Sørg for at have pengestærke sponsorer til gåturen, så vi kan slå sidste års rekord på 31.370 kr. Pengene går til skillscentret i Gambia.

Vi sørger for at der er mad (pølser og kartoffelsalat), drikkelse og en grill. Alt mod betaling. Det koster også 100 kr at deltage.

Der vil om eftermiddagen være et tilbud om en guidet gåtur rundt i det historiske Viborg med en erfaren guide. Turen varer ca. 1 time og koster 50 kr. der også går til skillscentret.