Kembujeh School Friends

Nyt fra bestyrelsen

Gambiadag 2022

Gambiadag 2022

I år afholder vi vores traditionsrige Gambiadag lørdag d. 27. august.

Årets Gambiadag foregår i år hos sponsor Linda Mølgaard og Bjarne Andersen, som har været så gæstfrie at arrangere årets Gambiadag

Vi mødes på adressen Lundøvej 53 Højslev Kirkeby 7840 Højslev klokken 10. Her er der adgang til familiens have, toilet, terrasse og p-pladser.

Der er mulighed for gåture af varierende længde.

Mød talstærkt op så vi sammen kan få en aktiv og hyggelig dag.

Husk at sørge for at du har pengestærke sponsorer til gåturen, så vi også i år kan samle en pæn sum penge ind til brug til hjælp ved færdiggørelsen af køkken/cafe bygningen på Skills centeret.

Vi sørger for at der er lidt mad (pølser og kartoffelsalat), drikkelse og en grill. Samt kaffe med kage.

Pris for at deltage inkl. Frokost og kaffe er 200 kr. pr. person. Børn halv pris.

Tilmelding til Ingrid Brammer ibrammer@live.dk eller 23352158 eller Anne Marie Hegelund: amhegelund@webspeed.dk eller på tlf. 6146 0440

Gambiadag d. 29. august 2020

Årets gambiadag foregår i Viborg lørdag d. 29. august 2020.

Vi mødes ved Borgvold, klokken 10. Her er toiletter, overdækkede spisepladser og p-pladser. Der er også p-pladser ved Golfhotellet på den anden side af vejen. Gåturen går rundt om Søndersø. En rundtur er på 5,6 km. 2 på 11,2 km o.s.v.  ;-)

Skal man finde vej med sin GPS er Golfhotellets adresse        Hans Tausens Alle 2, 8800 Viborg. Borgvold ligger lige overfor på den anden side af vejen.

Mød talstærkt op!! Så vi bliver flere end de sædvanlige 12 Tordenskjolds soldater. Sørg for at have pengestærke sponsorer til gåturen, så vi kan slå sidste års rekord på 31.370 kr. Pengene går til skillscentret i Gambia.

Vi sørger for at der er mad (pølser og kartoffelsalat), drikkelse og en grill. Alt mod betaling. Det koster også 100 kr at deltage.

Der vil om eftermiddagen være et tilbud om en guidet gåtur rundt i det historiske Viborg med en erfaren guide. Turen varer ca. 1 time og koster 50 kr. der også går til skillscentret.