Kembujeh School Friends

Gæstebog

Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Skrevet af Lene Krogh, d. 14-09-2014

Tak til Ellen Birgit og Steen for en rigtig hyggelig dag i Silkeborg på bagagerumsmarked- bestemt ikke kedeligt , men kold og lidt blæsende med truende regnvejr, men fik heldigvis kun nogle nogle få dråber, mange boder til at dele salget men vi kom på kr. 1860 og det kan vi hvis godt være tilfredse med.:) Hilsen Lene krogh

Skrevet af Ulla Krogh, d. 02-09-2014

Henry og jeg har mistet en god ven gennem 25 år. Birthe har mistet sin kære mand Leif, som døde fredag den 29 august. Leif bliver bisat fra Balle kirke i morgen onsdag den 3 september kl. 13.30.
Leif holdt meget af naturen og gennem 20 år var vi sammen på sommerferie i Norge, hvor vi havde mange sjove oplevelser sammen.
Leif holdt ikke af stærk varme og var derfor ikke med Birthe i Gambia, men han fulgte ivrigt med i sponsorfamiliernes liv og glædede sig til at høre det sidste nye, som Birthe og vi kunne fortælle
når vi kom hjem.
Vi vil savne Leif i fremtiden.
Ære være Leifs minde.
Henry og Ulla

Skrevet af Marie Valbjørn, d. 01-09-2014

Hej til jer der skal til Gambia her i efteråret.
Jeg har en bærbar som jeg gerne vil have til Gambia til mine 2 sponsor "drenge" som er unge mænd, den ene skal begynde på sin uddannelse i 2015.
Er der en der vil glæde mig og drengene, ved at tage den med?
Hilsen Marie Valbjørn

Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 25-08-2014

En dejlig mandag. Først den store glæde over vores dejlige Gambiadagene og så en opringning i dag med en donation på 25.000 kr. Som tilskud til en containerforsendelse. Hvad kan man så ønske sig mere?
Jeg er nu gået i gang med at få planlagt pakningen af en container så den kan tømmes i Gambia, når vi er dernede sidst i oktober.

Skrevet af Helle Bramsgaard, d. 25-08-2014

Hejsa. Ingrid og alle andre hjælpere fra foreningen og de lokale i Hald. Hvor er det flot at så stort et arrangement kan stables på benene i jeres lille by, applaus her fra.
Fantastisk flot overskud.

Skrevet af Lene Krogh, d. 24-08-2014

Også en stor tak fra os for nogle dejlige dage sammen . Fantastisk Hald team godt gået af jer alle det hele afviklet flot.
Et stort forarbejde , og kan glæde os over så mange der har støttet så resultatet blev så flot.

Skrevet af Ingrid Brammer, d. 22-08-2014

Godmorgen.
Den første aften af vores Gambia-dage er vel overstået.
Bankospillet gav 7050 kr. i overskud.
Håber mange støtter op om vores loppemarked lørdag fra 10-16.
På gensyn Ingrid

Skrevet af Jan Højgaard, d. 19-08-2014

Her på falderebet vil Janne og jeg også gerne tilmeldes til Gambiaaften på fredag.

Skrevet af HC, d. 19-08-2014

Hej med jer alle.
Jeg håber, at I får nogle fantastiske dage i Hald - som det plejer at være. Desværre kan vi ikke komme.

Skrevet af Ingrid Brammer, d. 17-08-2014

Hej Laila og Hans
Jeg indrømmer jeg havde medreget jer.
Jeg har også sørget for overnatning til jer.
Håber i vil benytte det. Venli hilsen Ingrid

Skrevet af Dorte Pleth, d. 15-08-2014

Hej
Jeg vil gerne deltage i spisning fredag den 22. august til Gambia aften. Jeg glæder mig til at se alle.
Knus fra Dorte

Skrevet af Inge Støyer, d. 14-08-2014

...Lørdag den 23/8 kl. 13 - 16 er der strikkeeftermiddag/evt babystrik til Gambia, i Hald Forsamlingshus, Ørslev Klostervej 140, i forbindelse med "Gambiadage i august i Hald 2014" / loppemarkedet. Der er mulighed for køb af kaffe/brød...... Ingen tilmelding - kom bare og vær med.
Hilsen Jette og Inge

Skrevet af Anders Jeppesen, d. 13-08-2014

Er der nogle. som flyver fra Kastrup d. 5. nov. kl 17 20 og ankommer d 6. nov 2 55 i Banjul? Jeg kommer sammen med min arbejdskollega Maja og datteren Emilie. Vi kunne bestille en fælles taxa til Fajara.

Skrevet af Helle Bramsgaard, d. 13-08-2014

Vi har i dag modt mail fra Cham familien i Gambia, familien hvor vi er sponsor for 2 børn, familien er udvidet med en ny lille babypige som efter sigende har fået navnet Helle. Det er en meget stor ære hvis ellers det holder. Glæder mig nu ekstra meget til november måned hvor turen går til Gambia.

Skrevet af Ivan Nielsen, d. 08-08-2014

Et par billeder fra det nye klasseværelse ved Nurcery som nu er bygget færdig. da vi var der nede i marts 2014 havde mothers Club påbegyndt byggeriet... men manglede penge for at kunne gøre det færdig.. vi havde bidrag med fra Danmark og fik fra andre fra sponsorene dernede så det blev overrakt mothers Club som var meget taknemlige og vi kan nu se resultatet , det er jo dejligt.Billedet nedenfor er den nye bygning.