Kembujeh School Friends

Gæstebog

Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Skrevet af Anders Jeppesen, d. 07-04-2014

Jeg håber, at du vil få en god rejse tilbage til Danmark Anne-Marie. Tak for 1 ½ god uge sammen i Gambia. Nu vil jeg igen fokusere på det positive. Det var ikke mindst dejligt at besøge min sponsorfamilie 2 gange. Men badedagen med de 3 + (1) sponsorbørn var vel næsten opholdets højdepunkt. Jeg glæder mig allerede til næste tur i november, hvor 5 personer, om alt klapper, følges med mig derned. Måske 2 nye sponsorer? Min gamle chef og ven fra Sydschwarzwald Kim samt min kollega Maja med 3 børn.

Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 06-04-2014

Tillykke med det flotte salg i dag. Glæder mig til at se holdet på Søtorvet næste søndag.
Har lige nydt en helt fantastisk solnedgang fra terrassen her på BB. Efter en dejlig da med tre skønne unger ved poolen.
Hilsen Anne Marie

Skrevet af Ruth, d. 06-04-2014

Hej alle

Så holder webmaster ferie 1 uge.

Skrevet af Inge Støyer, d. 05-04-2014

Jeg har lige læst Hans' indlæg og sidder så og filosoferer lidt .... tja, det er vist her, man siger at :" så er verden jo lille" .... så langt væk og dog så nær ....
Har også læst om Anders' "uheld". Jeg plejer jo også "bare af gemme mine penge, låse af og gemme nøglen". Vores penge er vores eget ansvar .... "svage sjæle overalt"... Hm Hm, det kaldes vist :-) erfaring .... og så må man jo leje en boks fremover .... Ha' en dejlig weekend derude ......

Skrevet af Helle Bramsgaard, d. 04-04-2014

Ulla, det er da fantastisk flot. Jeg har lidt travlt i maj måned - skal blandt andet holde fødselsdag over flere weekenden men ellers er jeg frisk på at hjælpe til igen. Bare sig til. Jeg har iøvrigt også nogle effekter der kan bruges til salg.

Skrevet af Anders Jeppesen, d. 04-04-2014

Én gang må være den første, om tyveri ikke er sket før på BB. Som sagt beskylder jeg ingen, men 1800 kr forsvandt "i den blå luft". Ingen skal føle sig ramt på vegne af personalet på BB. Der er blevet stjålet på Leybato, så hvorfor ikke BB? Jeg tre-dobbel-checkede alle kuverter med div. beløb, alle kroner som jeg vekslede, intet var overladt til slumpen. Jeg fik ingen erstatning af min rejseforsikring, fordi pengene ikke var indlåst i security-boksen. Er enig i at personalet generelt er meget hjælpsomt på BB, men manageren gik helt i baglås, da jeg fremførte sagen for ham. Jeg ville jo betale fra kuverten med 4000 kr beregnet for hotelregningen. Der var så pludselig 1800 kr for lidt. Da stod jeg netop overfor den ikke imødekommende manager. Jeg kunne også skrive mange linier om alle gode oplevelser i Gambia. I hvert fald kommer mine penge for fremtiden ALTID i security-boks: og løbende afregning HVER aften. Man må tage sine forholdsregler. Jeg skal jo derned igen med min ven Kim og gamle chef i Tyskland til november. Også en arbejdskollega med 3 børn rejser med mig. Det bliver på BB af praktiske grunde, men jeg anbefaler at have indlåst alle valuabler.

Skrevet af Ingrid Brammer, d. 02-04-2014

Jeg kan mærke jeg føler mig ramt på vegne af personalet på BB.
Jeg synes ikke de får en fair chance for at forsvare sig mod beskyldninger ,som der ikke er nogen bevis for.
Jeg har boet på BB seks gange og oplever en meget venlig op hjælpsom personale og kan på det varmeste anbefale BB.
Med venlig hilsen Ingrid

Skrevet af Lene Krogh, d. 30-03-2014

Ikke et dårligt resultat- små priser -så nogen kunder har i da haft til det gode formål, og vejret har været dejligt. Mange hilsner Ivan og Lene

Skrevet af Ulla Krogh, d. 30-03-2014

Kære alle
I dag slog vi rekorden altså bundrekorden. 865 kr. blev det til. Der var meget, meget få kunder, hvilket er forståeligt. Vi opdagede jo at der var et fantastisk vejr, da vi kom ud efter 8 timer i "hjørnet".

TAK til Marie for hyggeligt samvær og din ekspertise, til at få sat tingene flot op i vores bod.

2 gange mere indendørs og så skal vi altså ud at have luft under vingerne og møde andre kunder, som ikke har hørt om foreningen, eller købt nogle ting.

De bedste hilsner fra Henry og Ulla

Skrevet af Anders Jeppesen, d. 29-03-2014

Jeg overvejer i november stærkt at skifte hotel, men da en ven fra Tyskland, min tidligere chef overvejer at rejse ned til Gambia sammen med mig, tager vi måske af praktiske grunde alligevel BB. Men vi tager vores forholdsregler og vil passe meget godt på vore penge. Min tillid til BB er borte - jeg er ikke vred man DYBT skuffet.

Skrevet af Anders Jeppesen, d. 29-03-2014

Jeg havde 2 vidunderlige uger i Gambia, og jeg takker alle dem, jeg var sammen med. 11 marts tog jeg derned. Vejret var behageligt - ikke for varmt. Havet var lige tilpas at bade i. Jeg boede på BB. Jeg besøgte min sponsorfamilie 2 gange. Af negative ting skal nævnes, at 1800 kr forsvandt fra mit rum, trods at pengene var indlåst i min kuffert og kuffertnøglerne gemt i mit toilettaske. Der var 4000 kr i kuverten for hotelregningen. Jeg anvendte af en anden kuvert og førte nøje regnskab med hver gang, jeg vekslede 500 kr til Dalasis. Jeg har også checket Nem-ID og er rimelig sikker, at det kun kan være sket på hotel-værelset, og at tyven måtte have tid til at finde nøglen og sammenhængen med låsen på kufferten. BBs manager var meget uimødekommende, da jeg blot nævnte det. Jeg ville selvfølgelig ikke beskylde room-boy på dette tidlige tidspunkt, men er numere sikker på, at det er room-boyen eller hans søndagsafløser (2 søndage). I hvert fald anvend for fremtiden ALTID security-boksen. Forsvinder pengene derfra, har man et bedre udgangspunkt. Nøglen skal man så altid tage med sig. Manageren sagde til mig, at pengene måske var faldet ud af kuverten på vej til receptionen, da jeg ville betale. Straks ville nogle kunne stjæle pengene. Men der var kun ansatte og turister på strækningen. Udelukket. Han spurgte, om jeg havde haft besøg. Også hvide mennesker stjæler, sagde han. Håbløs diskussion. Jeg gav op.

Skrevet af Inge Støyer, d. 25-03-2014

Læser lige...... små 9.000 kr på 5 søndage - det er da bare så godt gået ...... I er ski' superseje ............

Skrevet af Ingrid brammer, d. 23-03-2014

Ja,stort tillykke også herfra,rigtig godt gået vh. Ingrid

Skrevet af Jan Højgaard, d. 23-03-2014

Kære Hans

T I L LY K K E M E D R E S U L T A T E T
2-0 over Hvidovre - det er da godt gået i RED CORNER.
Tak for samarbjedet idag - og som du kan se på Ulla ,mail, var det ikke så tosset, med de "få" strøg-kunder, der kom til vores hjørne.
Til alle I andre - giv Ulla et praj - hvis der bare er lidt sælger-gen i Jer, uden Ulla (og Henry) engagement ville vi ikke week-end efter week-end kunne hente over 1.000 kr til KSF.
Så hjælp Ulla med at gøre det let at finde sælgere til de næste week-ends, også når vi planlægger at rykke udendørs.
SKRIV til ULLA, hvis der er en week-end i kan hjælpe, med 3 mand på opgaven - kan dagen "bides over". Ulla mail er i nedenstående indlæg.
Sluttelig stor ros til Ulla for arbejdet. Idag kom hun f.eks. og byttede varer, så der også var nye ting at sælge.

Skrevet af Ulla Krogh, d. 23-03-2014

Ja, så er jeg her igen:-) En stor tak til Mads, Jan og Hans fordi I tog vagten i dag. Vi har nogle dygtige sælgere på vores stade. I dag indbragte det 1.156 kr. FLOT-FLOT på en stille søndag. Jeg vil også sige tak til alle jer, som bidrager med mange fine effekter. Uden ting at sælge - ingen salg. Det giver vist sig selv... :-)Og alt sammen til glæde for vores dejlige børn i Gambia.
De bedste salgs hilsner
Ulla