Kembujeh School Friends

Gæstebog

Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Skrevet af Ulla Krogh, d. 12-02-2014

Kære alle
Nu er det snart - det vil sige førstkommende søndag og de næste søndage i februar og marts, at vi har en stade på Indendørs bagagerumsmarked Viborgvej 18 B Silkeborg.

Markedet åbner kl. 10.00 for købere.

Vi er så heldige, at tingene må blive stående fra søndag til søndag. Det hjælper os rigtig meget, at vi ikke skal pakke tingene sammen efter hver søndag.

Vagterne er næsten besat. De implicerede får nærmere orientering om, hvordan standen skal betjenes m.m.

Ekstra Posten i Silkeborg bragte i dag et fint lille stykke om vores kommende aktivitet. Så nu håber vi, at der kommer rigtig mange købelystne kunder og vi vil bestemt også byde medlemmer af foreningen velkommen på staden. Desuden håber vi, at I hver især vil hjælpe med at formidle budskabet videre til naboer, venner og familie, som måtte være i nærheden af Silkeborg eller have lyst til en søndags udflugt til en smuk by og støtte en god sag.
På glædelig gensyn
Ulla Krogh

Skrevet af Ulla Krogh, d. 27-01-2014

Hej Hans
Det lyder rigtig godt. Tak for det. Du hører fra mig.

De bedste hilsner Ulla

Skrevet af HANS BRITORN, d. 26-01-2014

HEJ ALLE VENNER.HÅBER I ER KOMMET GODT IND I DET NYE ÅR.MED HENSYN TIL LIDT ARBEJDSKRAFT V. BAGAGERUMSMARKEDET ER JEG DISPONIBEL INDIMELLEM,MEN VI FÅR VEL FLERE INFORMATIONER NÅR VI MØDES I LUNDEN D 1 MARTS.MEN ER DER ELLERS NOGET ULLA KAN DU JO RINGE 86855761 .

Skrevet af Ulla Krogh, d. 25-01-2014

Hej Jan
Tak for roserne. Nu må vi se, om det bliver en succes. Håber det. Rigtig godt du spørger om adressen. Det er på Viborgvej 18 B, Silkeborg. Åben for sælgere fra 08.00- 17.00 og for købere fra kl. 10.00 - 16.00

Skrevet af Jan Højgaard, d. 25-01-2014

Ulla et fantastisk initiativ du har taget.
GODT GÅET.
Håber mange melder sig til som sælgere.
Hvor er det nu lige det indedørs bagagerumsmarkede finder sted i Silkeborg og tidspunktet om søndagene.
Vi er jo nogle der ikke bor i Silkeborg :-)


Skrevet af Ulla Krogh, d. 23-01-2014

Kære alle
Til jeres orientering.

Som et forsøg på at indtjene penge til Kembujeh.... er det nu en realitet, at der er nedsat en arbejdsgruppe bestående af Inge Stoyer, Anne Marie Hegelund og undertegnede (tovholder), til at koordinere indendørs bagagerums markeder, foreløbig i Silkeborg med opstart medio februar og de kommende søndage i marts mdr. og måske sommeren over. (udendørs)

Standen vil blive bemandet af forskellige "hold", som er medlemmer af foreningen.

Stadepladsen bliver på størrelse med 2 parkerings båse og foreningen har fået tilsagn om donering af een stadeplads, så udgiften bliver kun 145 kr. pr gang.

Hvis det bliver en succes, kan ideen overvejes videreført til andre markeder på landsplan, hvor vi har medlemmer.

Formålet med arrangementerne er selvfølgelig at tjene flere penge til foreningen ved at sælge "lopper", som foreningen allerede har.

Desuden at foreningen bliver mere synlig i lokalområdet via annoncering i lokale medier og tilstedeværelse på standen, i håb om at det på sigt giver flere medlemmer.

Vi modtager gerne flere SALGSBARE effekter, som kan afleveres hos undertegnede eller til generalforsamlingen. Nyere krimier og romaner af kendte forfattere er kærkommen.

Vi modtager IKKE gamle unions bøger, video bånd, brugt tøj, møbler eller tunge ting.

Vi har dog en ide om, at sælge møbler på nettet, hvis der er en person i foreningen, der har lyst til at påtage sig denne opgave, ja, så hører vi gerne nærmere.

Hvis der allerede nu er nogle af jer, der har lyst til, at tage "vagten" en søndag i marts - giv mig da en tilbagemelding, gerne hurtigst muligt. Vi skal bruge 3 personer pr. vagthold.

Hvis der er flere spørgsmål - ring gerne til undertegnede på. 40511503

Yderligere oplysninger på generalforsamlingen.

Vi håber, at der er nogle af jer, der har lyst til at besøge os på standen. :-)

Venlig hilsen
Ulla Krogh

Skrevet af Birthe Skov Hansen, d. 06-01-2014

Hej Allesammen.
Også godt nytår til jer allesammen fra mig.
Ang. Ullas forslag om bagagerumsmarked, vil jeg også gerne bakke op.
Vi skal nok tage "vagten" en gang imellem. Spændende hvad vi finder ud af. V.H. Birthe S.H.

Skrevet af Ingrid Brammer, d. 03-01-2014

Hej Allesammen
Jeg kan kun bakke op om genbrugsbutik/ bagagarumssalg o.s.v.
Jeg tror på der er meget at hente både økonomisk og positivt omtale af vores projekt.
Vi er så mange medlemmer ,at det måtte være gode muligheder for at samle gode effekter.
Det der kræves først og fremmest er en ildsjæl på projektet som vil være tovholder og igangsætter og jeg fornemmer da , der nogen som at modet og energien.
Jeg vil rigtig gerne støtte op.
vh. Ingrid

Skrevet af /OM GENBRUGSBUTIK (Jan Højgaard), d. 27-12-2013

Kære Hans og alle I andre der har responderet på oplæg om vi skal have en genbrugsbutik.
Forslaget dukkede op vi sad og så på alle de usolgte "lopper" der var tilbage i Hald Forsamlingshus.

1. punkt - hvor skulle den placeres.

Her kunne overvejelsen være, findes der måske en sponsor eller en KSF-venlig som har adgang til et forretningslokale, hvor vi for billig husleje (eller ingen) kunne etablere et udsalgssted. Dette kunne så være med til at beslutte beliggenhed.
Men en beliggenhed tæt på en større by eller en vej, hvor mange passerer vil nok være bedst.

2. punkt - er der nogen der vil/kan hjælpe.

Dette afhænger nok af placeringen, samt det ugentlig/månedlige tidsforbrug - men allerede i gæstebogen har flere tilbudt sin hjælp, uden dog at give et helt konkret tilbud. Jeg synes også det er fint, med tilkendegivelserne, så må vi se hvad der er praktisk mulig.

3. Åbningstider.

Det kunne i begyndelse være 1-2 ugentlige åbningsdage, afhængig af bemanding samt kundegrundlag og beliggenhed.

4. Hvor får vi varene fra.

Vi har et lille starkapital i varer der er gemt i kældre, udhuse mm fra vores sidste loppemarked, desuden har foreningen så mange medlemmer, at der nok er muligheder for at få gode ting indsamlet til salg. (Det er jo et anden indsamling - end til container og forsendelse).

5. Hvad skal overskudet bruges til ??

Forretningen kunne være en fuldstændig KSF-uanhængig del, men sammensat på den måde, at overskud skulle doneres til særlige projekter i KSF. Vore øvrige indtægter i KSF er jo hovedsalig "bundet" til børnene og deres skolegang. Genbrugsforretningen kunne så være med til at betale containerforsendelse, sponsorture, ting der kan udbygge foreningens aktiviteter, både i Danmark men også projekter i Kembujeh området.

Organisering af genbrug.

Skal det være en lille selvstændig enhed eller måske en projektgruppe under bestyrelsen - der kan ikke være tvivl om at overskud skal tilfalde KSF og forenings arbejde.

I ovenstående er forsøgt at opstille nogle spørgsmål - samt at give forslag til nogle af svarene, disse svar er dog ikke endegyldig, men jeg håber de kan være med til at sætte gang i debatten her i gæstebogen.
KOM MED DIT INDSPARK

Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 26-12-2013

Hej Rita. Der er mange muligheder for at komme til Gambia. Og priserne varierer en del. Du er velkommen til at ringe til mig på 61460440.
Hilsen Anne Marie

Skrevet af Hans Britorn., d. 24-12-2013

kære alle ksf venner dette må være sidste udkald hvis jeg skal nå at sende en julehilsen i år.
Jan WEB.du er jo fuld af gode ideer,men hvor skal sådan en marskandiser forretning ligge ? vi har mange i Silkeborg og Herning,det skal jo også være et sted hvor der er et rimeligt kundegrundlag,og huslejen er jo ikke billig i byområderne, så du må fintænke en gang mere,for den skal da realiseres hvis det kan gøres for små midler.ellers må vi håbe på kontakt til de højere magter så der bliver sat en container i Tømmerby (vi kan fylde i en fart).en stor tak til Ivan der også havde tid til at servicere vores "børn" i Gambia de har ringet tilbage og takket ,så det kan ikke være bedre.
rigtig god jul og godt nytår alle sammen.STOR KRAMMER fra Laila og Hans.

Skrevet af Ingrid Brammer, d. 23-12-2013

Året går på hæld og det giver anledning til at lade tankerne dvæle ved året der gik og hvad der måtte komme.
Vores forening med alle vores børn og unge mennesker i Gambia fylder meget.
Jeg glædes over den store energi Anne Marie bruger i foreningen,da jeg ved det har været svært efter hun mistede Jørgen.Det er deres fælles barn og derfor betyder dens ve og vel meget
Mange har lagt en fantastisk energi i arbejdet for foreningen.gid vi aldrig mister gnisten,da vi gør en forskel.
Alle medlemmer og venner ønskes en glædelig jul,samt et energi fyldt nytår.
kærlig hilsen Ingrid

Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 22-12-2013

Kære Alle;
Jeg vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår med en stor tak for al jeres støtte til KSF i 2013.
Mange hilsner
Anne Marie Hegelund

Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 21-12-2013

Kære alle I der rejser til Gambia og normalt tager malarone. Der er nu et nyt fabrikat som hedder Malastad indholdet er det samme som i malaronen. Prisen for malastad er kun 110 kr. For 12 tbl.
Hilsen Anne Marie

Skrevet af HC, d. 21-12-2013

Kære Alle
Vi vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.
Kærlig hilsen
Conny og HC