Kembujeh School Friends

Gæstebog

Skrevet af Ivan, d. 19-12-2013

Kære alle.
Vi vil ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår. Tak for mange hyggelige timer sammen i foreningen med vores forskellige projekter, altid skønt at mødes.
Rigtig god ide med en genbrugsbutik vil være rigtig godt hvis vi kunne få et sted så vi kan få max ud af de værdifulde ting vi får ind. Vi hjælper gerne til hvis det bliver i rimelig køreafstand.

Besøg hos sponserbørn og hele familien ca.!

Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Skrevet af Ulla Krogh, d. 17-12-2013

Kære alle
I ønskes en glædelig jul og et godt nytår. Tak for hyggeligt samvær til jer, som vi mødte i Gambia i november mdr. Jeg vil ønske for andre sponsorer, som ikke har besøgt sine sponsorbørn endnu, at de giver sig selv en stor julegave, bestående af et sponsorbesøg i 2014. Det er en fantastisk oplevelse, som er svært at beskrive, den skal opleves.
Endnu engang tak til Anne Marie fordi du i sin tid fik ideen og derved gav os alle mulighed for nogle fantastiske oplevelser.
Kærlig hilsen til jer alle. Håber vi ses i en eller anden sammenhæng.
P.s Ja til den gode ide om en genbrugsbutik, hvis det bliver i Silkeborg området
Henry og Ulla Krogh

Skrevet af WEB-master, d. 17-12-2013

Det gode billede af Haruna, blev ikke slettet på trods af manglende tekst.
Ella skrev jo efterfølgende

Dejlig at mødes med Haruna

Skrevet af Ella R. Pedersen, d. 17-12-2013

ææ

Skrevet af jette Bregendahl , d. 12-12-2013

øh , jeg kom lige til at skrive at jeg har en hjemme side, det har jeg slet ikke .
Så ups - væk med den . Det er blot min add.

Jette Bregendahl.

Skrevet af Jette Bregendahl , d. 12-12-2013

Tak for sidst til alle jer søde mennesker som Ida & jeg mødte - og var sammen med i Gambia. Det har for os to været en fantastisk oplevelse - på alle måder. Ikke mindst takket være dig Anne Marie, fordi du gav dig tid til at vise os skolen, indfører os i hvad det vil sige at være en del af Kembujeh School Friends. Der er ingen tvivl om at der er "sået" et frø i Ida for denne sag. I går var jeg på Idas skole i Solbjerg, for at vise foto, imens Ida holdt et fantastisk foredrag om vores tur. Hun huskede alle detaljerne (alle nævnt, ikke mindst Ellen & Tilde) hun gjorde det bare så godt ! En meget stolt og glad mormor. Håber at vi ses igen til sommer, når der afholdes fællesspisning m.m. Mange hilsner Jette Bregendahl.

Skrevet af Inge Støyer, d. 10-12-2013

Så er jeg vist akklimatiseret igen efter en dejlig gambiatur. I nursery fik vi børstet tænder/vasket hænder med Jette som forgangskvinde - et par uger senere havde vi gang i legoklodserne - skønt -. Ja til en genbrugsbutik - og kan det bliver her i området, tager jeg gerne en tørn. :-)

Skrevet af Kate Steen Hansen, d. 08-12-2013

Hej med jer.
Så nogle billeder fra marts 2013, hvor jeg og min kærste var med på, ville høre om det er muligt at købe de billeder, det er billeder hvor vi sidder foran Bakotu. Jeg satser på at tage til Gambia i marts hvis Rudi har det okay.
På forhånd tak.
Glædelig Jul og Godt Nytår.
Kate Steen Hansen

Skrevet af Birthe Skov Hansen, d. 04-12-2013

Hej Allesammen.
Tak for hyggeligt samvær i Gambia,her i november. Synes det er en god ide med en Genbrugsbutik, skal gerne hjælpe hvis det blir i mit område. Mange hilsener og god jul og godt nytår til jer alle. Birthe S.H.

Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 03-12-2013

Kære Alle;
Så er jeg vel hjemme igen efter 5 skønne uger i Gambia.
Jeg har denne gang set næsten alle vore sponsorbørn. Dog var der ca. 40 af de godt 800 børn, vi sponserer, der ikke mødte frem. Dem har jeg nu bedt om at se i februar. Så vi er sikre på, at de fortsat er i skole.
Der er mange hilsner og stor tak til alle I sponsorer fra børn, forældre og mange andre i Gambia.
Det er en dejlig oplevelse at hilse på børnene og deres forældre.
Tak til de ca. 40 medrejsende sponsorer, der var i gambia i november 2013.
Vi er nu i gang med at pakke billeder, karakterark og breve som forventes udsendt medio december.
Mange hilsner til alle
Anne Marie

Skrevet af Villy Irmschler, d. 28-11-2013

Hej Jan
Jeg syntes at det er en god ide med en genbrugs butik. Tænkte da jeg tog hjem fra Hald hvad der skulle ske med alle de gode ting der stadig var der. Da vi er enig om at vi skal indskrænge at senne tøj der ned var der en mulighed for at det kunne gå med der med en vis begrændsning.
Vil gerne deltage men er noget begrænset da jeg ikke selv køre. Håber at alle der har været i Gambia her i efteråret har haft en god tur og er kommet godt hjem med nye oplevelser og vil lufte dem for os ander. En glædelig Jul til alde. Jeg er begyndt at glæde mig til Marts.

Skrevet af Jan Højgaard - Karup , d. 17-11-2013

Brug gæstebogen til debat.
Skal vi oprete en genbrugsbutik, hvor overskudet tilfalder KSF.
Ideen opstod efter oprydning i Hald, hvor vi stadig havde en masse gode effekter, men blot ikke nye kunder. Lokal området købte bravt ind og støttede flot op om arrangementet. Ros til dem.
Vil der være kræfter i foreningen (eller tæt på den) til at lave et permenent salgssted. Det skal også være et sted, hvor huslejen er meget lav og der måske ikke lige umiddelbart er en genbrug.
Kender i steder/områder. Kender I personer der har lyst.
Det kunne jo f.eks. være med 1-2 dage ugentlig åbningstid. Hvis der er mange der vil hjælpe, ville arbejdsindsatsen kunne afstemmes efter åbningstiden. Nu er bestyrelsens ved at være hjemme fra efterårest tur til Gambia, så udforde dem og deltage i debatten - så kan det måske vendes til generalforsamlingen i foråret.
Hvis dette indlæg giver anledning til debat og I svarer - så skriv lige "bynavn" efter jeres indlæg - Jeg håber der det kan give liv på hjemmesiden.
Hver uge er der ca 12-1400 klik , undtagen da hele bestyrelsen var i gambia - da var der kun ca 530 - så kom bare ind i kampen og deltag med meninger og holdninger i gæstebogen.

Skrevet af Ingrid Brammer, d. 01-11-2013

Hej allesammen.
Så er kufferten proppet og lukket.
Lukket for at åbne den til dage sammen med gode venner og alle vores børn.
Har snakket med Anne Marie alt vel i Gambia.
Jeg er ,men gode venners hjælp blevet færdig med at samle rigtig gode sponsorerede gevinster ind til bankospillet i Hald Forsamlingshus den 24.nov.Håber mange vil støtte op om arrangementet.
Mange hilsener Ingrid

Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 06-10-2013

Stor tak til Erik og Herdis for den flotte og hyggelige aften I havde lavet for sponsorer fra Fyn og Langeland. Og tak til deltagerne for bidraget til Skills center kontoen.
Det var dejligt at være sammen med jer.
Hilsen
Anne Marie

Skrevet af Helle Bramsgaard, d. 05-10-2013

Så er billetten til Gambia i hus. Kunne ikke holde ud at tænke på ikke at skulle af sted. Lars bliver hjemme igen denne gang, så godt jeg kan følges med Ellen og Betty. Jeg glæder mig vildt meget til at se børnene og deres familier igen. Vi rejser den 28. Oktober og hjem igen den 11. November.