Kembujeh School Friends

Gæstebog

Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Skrevet af HC, d. 29-09-2013


Det var med stor sorg, at vi torsdag den 19. september modtog meddelelse om, at vor gode ven Ivan Christensen var sovet ind, efter længere tids sygdom.
Ivan blev begravet den 24. september fra Skjern kirke - det var en smuk og bevægende mindegudstjeneste, og det var tydeligt, at præsten kendte Ivan godt.
Ivan vil blive savnet af mange.
Vore tanker går til Ruth og pigerne.
Æret være Ivans minde.

Skrevet af Ingrid Brammer, d. 29-09-2013

Hej til alle venner af foreningen.
Som i kan se på forsiden af vores hjemmeside har jeg fået mulighed fpr at holde Banko i Hald forsamlingshus søndag den 24.nov kl 19.
Så er der nogen som har lyst til eller kender nogen som til sponsorere penge eller gaver ville det være fantastisk. Overskudet vil gå udelukkende til vores skoleprojekt i Gambia. Håber på positivt tilbagemelding Vh. Ingrid

Skrevet af Jan Højgaard, d. 07-09-2013

Gæstebogen er et tilbud for medlemmerne.
Medlemmer af KSF er velkommen til at fortælle om oplevelser på denne side, herunder også hvis de har fået en god eller mindre god betjening hos en rejseudbyder.
Oplevelser i Gambia - også andre bo muligheder - er velkomne.
Som nævnt i overskriften vil oplæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, lærerne eller headmaster blive slettet. Det vil indlæg af forretningsmæsig karakter også.


Skrevet af Anders Jeppesen, d. 02-09-2013

Hvis der ikke må reklameres for rejsebureauer, hvordan kan vi kunne tipse hinanden om billige rejsemuligheder? Jeg kunne godt tænke mig gode tips, hvor jeg skal bestille billet billigt, sikkert og med konkursforsikring. PS: Desværre arbejdede jeg under Gambiadagene.

Skrevet af Tom, d. 08-08-2013

Tjek også InterTravel - har lige købt billet med Brussels Airlines til 6.000 - de har også et helt nyt Gambia katalog!

Skrevet af Helle Skov, d. 24-07-2013

Hej, har netop bestilt billet til Gambia i januar har fået fin betjening hos Olympic Travel and tours, når jeg læser disse sider i gæstebogen, er jeg meget glad for at de automatisk giver en konkursforsikring gratis med ved køb af rejser. Spændende glæder mig meget.

Skrevet af web-master, d. 30-06-2013

Hvis nogen undre sig over manglende indlæg i gæstebogen.

Som det står i overskriften - vil indlæg af forretningsmæssige karakterer blive slettet - Webmaster har sovet i timen - men har nu slettet alle indlæg som er reklamer for rejsebureauer.

Bestyrelsen har på møde i juni bekræftet, at der ikke skal annonceres for særlige rejsearrangører på vores hjemmeside.

Skrevet af Ingrid Brammer, d. 10-05-2013

Så har Jytte og jeg bestilt til Gambia.
Vi tager afsted den 2.nov. og 14 dage

Skrevet af Jørgen Nielsen, d. 15-04-2013

Hej Betty
Du har helt ret ,der skulle ikke roses.Jeg rejser altid i Oktober og var derved heldig,har ellers aldrig haft noget at udsætte på Man-Go Travel igennem alle de år vi har rejst. Forrige år var vi 6 personer der rejste så det var lidt af en udskrivning og jeg tør ikke tænke på hvis jeg havde mistet pengene.
Hilsen Jørgen

Skrevet af Betty jørgensen, d. 15-04-2013

Hej Jørgen
Jeg vil bare sige du må have været meget heldig med din billet. Jeg ved ikke hvor længe du har været i Gambia men vi var 3 der skulle rejse d 5 og vores billetter var aflyst og vi måtte købe nye uden at få noget tilbage. Så for os en dyr men trods alt god tur. Det var dog ikke noget man-go travel skulle roses for
Betty

Skrevet af Jørgen Nielsen, d. 14-04-2013

En stor tak til Man-go Travel der har gjort det muligt for mig at rejse til det skønne Gambia uden problemer,håber nu at Olympic Travel and Tours kan gøre det samme.
Hilsen Jørgen Helsingør.

Skrevet af Gitta og Finn, d. 13-04-2013

Hej.
Så er vi også kommet hjem fra en dejlig tur i Gambia med mange oplevelser og et par børn ekstra blev det også til. Dejligt

Skrevet af Benny Ek-Williamsson, d. 06-04-2013

Han ringde mig också, men jag var upptagen och kunde inte svara. Han har inte hört av sig efter det. Hoppades nästan på ett positivt besked.

Skrevet af Helle Bramsgaard, d. 05-04-2013

Jeg har bestemt også haft en dejlig ferie i Gambia. Tusinde tak for dejligt selskab til jer der var der i marts.
Er jeg den eneste der er blevet ringet op af Torben Ask fra Mango Travel?. Han ringede til mig 2. påske dag. Han beklagede meget og ville ønske at han kunne give os alle vores penge tilbage, men det kan han ikke. Han ville sende et brev og så må vi jo se hvad det går ud på.

Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 14-03-2013

Jeg har i dag talt med Torben Ask fra Man-Go Travel.
Torben oplyser, at de endnu ikke er erklæret konkurs, men er i betalingsstandsning.
Og til de der har hørt rygter om at firmaet skulle være startet igen, så er der ikke hold i dette forlydende.
Når revisoren er færdig med at gennemgå firmaets "værdier" vil alle der har penge i klemme modtage en mail fra Torben Ask.
Er der nogen af jer sponsorer, der efter ca. 3 uger ikke har hørt fra Torben Ask er I velkommen til at kontakte mig.
Hilsen
Anne Marie Hegelund