Kembujeh School Friends

Gæstebog

Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Skrevet af Anders Jeppesen, d. 11-03-2013

Kontakt Århus Rejsebureau:
Frederiks Allé 114 A, 8000 Aarhus C
Tlf.: (+45) 86 12 94 66
E-mail: mail@aarhusrejsebureau.dk
PS: Om I ikke er trygge ved internetbestilling, da er servicen tip top hos Aarhus Rejsebureau, som jeg har anvendt 4 gange. De skulle lige lære det i starten men er nu rutinerede. HUSK konkursforsikringen!
ÅBNINGSTIDER mandag-fredag:
Kl. 10.00 - 16.00
Lørdag / søndag og helligdage: Lukket

Skrevet af Anders Jeppesen, d. 11-03-2013

Hej Benny. Tyckar att ni skall pröva att gå rättens väg, fast det inte är olagligt vad ManGo Travel har gjort men nog så oansvarligt. Hoppas att alla på något sätt kan få pengerna retur mot att man kanske förpliktar sig till en ny resa? Ge inte upp.

Skrevet af Helle Bramsgaard, d. 08-03-2013

Det er rigtig øv med Mango Travel alias Torben Ask, skal aldrig mere købe billetter hos ham der normalt har været mere end villig til at sætte konkursforsikring på, men så venligt denne gang ikke at gøre det????? men hvorfor dog det. Hans samvittighed kunne da have været lidt bedre vel vidende at de penge han har stjålet fra os, kunne vi få igen via rejsegarantifonden.
Håber trods alt at vi får en dejlig ferie. glæder mig til at komme derned på mandag.

Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 08-03-2013

Lige en praktisk oplysning til alle der skal bestille billet til Gambia. Det absolut billigste er at bestille direkte via nettet nu. Og her kan der også bestilles en konkursforsikring.
Og billetten udskriver man straks.
Erstatningsbillet med Condor kostede 5.259 kr. i denne uge - udrejse fra Kastup.

Skrevet af Gudrun Munkholm Christensen, d. 07-03-2013

Trist med MAN-GO. Har lige fået at vide at hvis der er nogen som har fået penge i klemme ved konkursen skal dette meddeles til kurator når konkursen er officiel (se statstidende) herefter vil man så formentlig få et brev som siger at der ikke er nogen penge. Herefter kan man med dette brev via Skat få skatten tilbage. Bedre end slet ingenting. Billetkontoret.dk (87322266) hjælper gerne med ar finde anden udbyder.

Skrevet af Villy Irmschler, d. 06-03-2013

Tak for en dejlig dag d. 2,3,13 køndt at så mange kente ansigter, store smil, glade ansigter. Noget der giver varmer til starten på forår.
Men så trist hvad jegså høre i dag til morgen at mange af dem der skulle til Gambia i disse dage. Selskabet de skulle med er gået konkurs og de har miste deres beledt,noget nogle dikker har sparet op til over længer tid. Jeg søler med alle dem.
Venlige hilsner fra Villy

Skrevet af Gitta, d. 05-03-2013

Meget trist for dem der er berørt af Mango-travels konkurs. Vi har købt billetter hos Brussels airlines og der er stadig billetter at få. Vi har købt med afgang fra Hamborg. Det var billigst. Håber at se nogle af jer i Gambia, trods alt.

Skrevet af HC Skovsende, d. 05-03-2013

Hej.
Tak for sidst.

Det er en meget ulykkelig situation, at Mango-Travel er konkurs, da det jo berører mange af KSFs sponsorer, som skulle afsted her i marts.

Skrevet af Anders Jeppesen, d. 05-03-2013

Meget trist nyhed specielt for dem, som skal ned dtil Gambia nu. De har mistet deres billetter. Jeg håber alligevel, at de kan komme derned; men det ser ikke lyst ud. Kaddy har en returbillet til gode, men jeg ved ikke om hun stadig kunne have udnyttet den? Godt at vi sammen ikke tog derned gennem Mango Travel. Men jeg synes, at det er meget synd for dem, der er ramt.

Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 04-03-2013

OBS; OBS, OBS;
Mango-Travel er krakket.

Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 03-03-2013

Kære Alle;
En stor tak til alle, der deltog i vores generalforsamling og i gensynsmødet.
Hvor er det dejligt at vi har så mange aktive medlemmer, der virkelig involverer sig i foreningens arbejde og aktiviteter.
Overskuddet ved dagens salg blev på
5247 kr.
Tak til alle - hilsen
Anne Marie

Skrevet af HC, d. 29-01-2013

Hej.
Jeg vil gerne sige 1000 til Birthe og Leif, som har doneret en lækker computer til Lamin Ceesay. Jeg glæder mig til at give den til ham.
HC

Skrevet af Helle Bramsgaard, d. 23-01-2013

Nu er der så bestilt flybillet til Gambia igen. Ellen og jeg rejser den 11. Marts og hjem igen den 22. Marts. Vi glæder os rigtig meget til at opleve Gambia her i det danske forår. Dejligt at komme ned til varmen igen.

Skrevet af H.C. Skovsende, d. 16-01-2013

EFTERLYSNING:
Da vi var i Gambia i november 2012, indgik vi aftale om, at vi vil støtte en ung mand, som læser til læge på universitetet.
Han mangler meget en bærbar computer, så hvis du har en stående, hører jeg gerne fra dig. Computeren skal være i orden, og den vil blive renset og opdateres med et engelsk program.

Skrevet af Ulla Krogh, d. 12-01-2013

Kære alle Gambia venner
Et forsinket ønske om et rigtig godt nytår til jer alle. Rigtig god tur til jer, der skal afsted i marts.
mange nytårshilsner
Henry og Ulla

Se min nye cykel - er jeg ikke bare heldig