Kembujeh School Friends

Gæstebog

Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Skrevet af Lisbeth Degn, d. 03-01-2013

Jeg har lige siddet og bladret rundt i en times tid.
Jeg bliver glad og opløftet af at se alle de skønne billeder.
Jeg er jo næsten rejst derned... har i hvert fald kikket på flypriser og møntfod.
Godt arbejde.

KH
Lisbeth

Skrevet af H.C. Skovsende, d. 31-12-2012

Kære alle.
Jeg vil gerne ønske alle et godt og velsignet nytår.
Tak til alle, som har støttet KSF i det gamle år. Tak for mange gode donationer, som har gjort det til et fantastisk år.
Tak for mange gode og hyggelige stunder - båder herhjemme i Danmark, men bestem også i det skønne Gambia, en særlig tak til Jeanett for en dejlig fødselsdag i Gambia.
Glæder mig til at se jer alle til gensynsmøde, generalforsamling eller i Gambia.
Med venlig hilsen
HC

Skrevet af inge støyer, d. 31-12-2012

Jeg ønsker alle et godt og lykkebringende nytår. Tak for hyggelige stunder i 2012.

Allerbedste hilsner
Inge

Skrevet af Jette Feldskov, d. 29-12-2012

Vil gerne lige ønske jer alle et rigtigt godt nytår. Glæder mig til at mødes med jer igen.

Mange varme tanker fra Jette

Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 24-12-2012

Kære alle sponsorer og donorer;
I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.
Tak for al jeres støtte til KSF i 2012. Vi har også i 2012 haft en helt fantastisk opbakning fra jer sponsorer og fra mange forskellige donorer. Tusind tak for alle bidrag i årets løb.
Jeg vil gerne sende en særlig stor tak til alle jer, der har hjulpet mig med at bære tabet af Jørgen. Tak for de mange besøg, mailes, telefonopkald og alt jeres omsorg. I har hjulpet mig meget ved, at vi sammen har kunnet mindes Jørgen.
Tak for alt i 2012. Jeg glæder mig meget til at være sammen med jer og fortsætte vores arbejde for KSF også i 2013.
Mange hilsner
Anne Marie

Skrevet af Ingrid Brammer, d. 23-12-2012

Hej til alle.
I ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
Tak for det gamle ,håber på alt godt i det nye.

Skrevet af Betty Jørgensen, d. 22-12-2012

kære alle.jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykke rungende nytår. Håber at se mange af jer til generalforsamling og evt i Gambia. Glæder mig så meget til at gense både landet og alle de dejlige børn. Er heldigvis blevet gående igen. Skal bare lige lidt bedre til at gå men det skal nok komme. Øver hele tiden og kan slet ikke sidde stille. Mange julebuks er fra Betty

Skrevet af Marie Valbjørn, d. 19-12-2012

Kære alle sponsorer.
En rigtig glædelig jul og et lykkebringende NYT ÅR til jer alle. Vi ses måske til møde eller i Gambia.
Hilsen Marie

Skrevet af Helle Lauridsen, d. 19-12-2012

Kære sponsorer
Jeg har ikke selv p.t. mulighed for at rejse til marts men jeg ville rigtig gerne vide om mit sponsorbarn har modtaget en kasse fyldt med nogle ting som jeg har sendt derned privat. Er der en rejsende til marts som evt. vil hjælpe med at finde ud af det ? Jeg vil rigtig gerne sende noget derned igen, men også være sikker på det kommer i rette hænder. Så vær sød at skrive til mig på min mail adresse hla@mail.tele.dk, venlig hilsen Helle, Ikast

Skrevet af Inge Støyer, d. 16-12-2012

uha uha, det er da en rigtig træls liste med "ledige" sponsorbørn. Jeg ved godt, at de ligger i den lidt dyrere ende og årsagerne til at sponsorer må sige fra, kan være mange. Jeg har flere gange hørt, at "man" hellere vil ha' en af de små nuttede ?? Ja, men har man en af de små i 6 - 7 år, kan man jo for samme sum gøre en af de ældre "færdige"........ "mor" til 4. ( 1 stor og 3 små - alle søskende :-)

Skrevet af Ragnhild Andersen, d. 15-12-2012

Hej alle sammen. Når man er i Gambia, så kan vi opleve også helt uventede ting. Jeanett havde fødselsdag. Først kom Conny og HC og ønskede til lykke, og Jeanett fik noget lækkert at smøre på læberne. Og mens vi skulle have lidt morgenmad, før skolebesøg, kom alle de andre sponsorer og sang fødselsdagssang for hende. Hun blev så overrasket, at hun slet ikke vidste, hvad hun skulle sige.
Hurra for Kembujehs sopnsorer!

Skrevet af Ditte Marie Leigh, d. 10-12-2012

Godt arbejde af KEMBUJEH SCHOOL FRIENDS, keep it up!

Jeg stifter af NGAYEN SCHOOL FUND, som støtter en skole og elever i landsbyen Ngayen Sanjal, i North Bank Region af Gambia.

Skrevet af Betty Jørgensen, d. 07-12-2012

Jeg har bestilt rejse til Gambia til marts, så skulle mit nye barnebarn gerne også være døbt og forhåbentlig med et rask ben. Nej hvor jeg glæder mig.
Mange hilsner fra Betty

Skrevet af Jan Højgaard, d. 06-12-2012

Vedr. bestilling hos Man-go Travel. Det er kun hvis man bestiller fly rejse med Brüssel Air, man slippe med at betale depositum først. Hvis man bestiller fly med Condor, så skal HELE beløbet betales, straks.

Skrevet af Jan Højgaard, d. 02-12-2012

Kære Kirsten Kromann med flere der påtænker at rejse til Gambia i marts 2013.
Man kan enten rejse med Spies til Gambia, på en af deres faste ture (se deres katalog) eller man kan bestille fly billet hos Man-go travel.
Jo før man bestiller hos Man-go, jo større er muligheden for at få ud og hjemrejse de dage man ønsker.
Man-go Travel kontaktes på 33911200 .
Umiddelbart efter bestilling af fly billet skal der betales et depositum - ca 1.500, hvorefter restbeløbet skal betales ca 1½-2 måneder før afrejse.
Vær opmærksom på det kun er fly der bestilles.
Værelses bestilling foregår direkte på hotel - f.eks. ved hjælp fra en fra bestyrelsen. Afregning for værelse skal foregå i danske kr. (ikke kort).

Hip Hip hurra

Sang, ville gerne ha' set ham den dag.