Kembujeh School Friends

Gæstebog

Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Skrevet af Jytte Ramsdal, d. 13-10-2012

Jeg er også en af de heldige der rejser til Gambia den 2.nov. Glæder mig til et gensyn med mine unger, samt alle andre jeg har lært at kende de sidste fire år. En fantastisk oplevelse. Og i år er vi så heldige, at hele bestyrelsen er samlet dernede. Men Jørgen vil være savnet i blandt os. Husker stadig sidste år. Specielt badedagen. At se Jørgen`s glæde og stolthed, når han legde med alle ungerne. Ingen tvivl om det var hans unger. Allesammen.

God tur til jer alle. Vi ses:-)
Kærlig hilsen
Jytte Ramsdal

Kærlig hilsen Jytte Ramsdal

Skrevet af Frank Madsen, d. 13-10-2012

Rigtig god tur ned med PR-effekterne fra den tidligere Sparekassen Østjylland ! Vh. Frank Madsen, Sparekassen Kronjylland

Skrevet af Marie Valbjørn, d. 11-10-2012

Hej alle. Det er slet ikke fordi jeg er misundelig. Åh, måske lidt, alligevel en rigtig god tur til jer der skal af sted. Til jer der bliver hjemme et rigtigt godt efterår til jer.
Hilsen Marie

Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 11-10-2012

Kære alle medrejsende til Gambia i oktober/november;
Så er kufferten snart pakket. Jeg er dog lidt i tvivl om, om jeg også skal have regntøj med, da det stadig regner i Gambia.
Det er underligt at pakke denne gang, og jeg savner Jørgen dobbelt i disse dage.
Men jeg glæder mig trods alt til at komme ned til vore dejlige børn og Gambianske venner. Og så glæder jeg mig rigtig meget til at være sammen med jer alle dernede.
I ønskes alle en god tur ned - vi ses på stamcaffen.
Mange hilsner til alle
Anne Marie

Skrevet af H.C. Skovsende, d. 27-08-2012

Kære Alle.
Efter et fantastisk døgn, vil jeg gerne rette en stor tak til alle, som de ca. 80 som deltog i både Gambia aften, og til de mange fra både KSF og fra lokalområdet, som deltog i loppemarkedet.
Da der blev serveret mad til Gambia aften, var det næsten som at være i Gambia. Florence havde tryllet og sammen med de dygtige hjælpere i køkkenet, havde de lavet de mest lækre gambianske retter.
De smukke og dygtige dansere, som gav en opvisning af afrikansk dans fortjener også stor ros.
Det var helt fantastisk, at der til loppemarkedet mødte så mange sponsorer og lokale op, så der blev handlet, spillet tombola og amerikansk lotteri, snakket og grinet, drukket kaffe og spist af de mange lækre kager.
Stor tak til de mange der havde doneret gaver til Tombola - bagt kage - skænket kaffe og chokolade - og til de mange som havde indleveret "lopper".
En kæmpe tak til de mange sponsorer som har givet en hånd med.
Som fungerende formand, sidder jeg nu med en rigtig god mavefornemmelse, og jeg vil håbe, at vi i KSF kan gøre det til en tradition at mødes på denne måde.
Det var en fantastisk oplevelse at være sammen med jer alle.

Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 26-08-2012

Kære Alle;
Stor tak til alle jer der har været til Gambia aften og/eller loppemarked i weekenden.
Det har været kanon hygeligt at være sammen med jer alle - og hvor er det dejligt at så mange støtter op om vores foreningen og dens arbejde.
Vi fik et meget fint resultat.
Stor tak til Florence for en dejlige Gambianske mad, vi fik fredag.
Hilsen
Anne Marie Hegelund

Skrevet af H.C. Skovsende, d. 03-08-2012

Hej.
Jeg vil gerne sige 1000 tak til de som kom til Ringkøbing for at hjælpe med at læsse skolemøbler, og tak til de som kom til Tømmerby for at hjælpe med tømningen. En særlig tak til vognmand Søren, som uden beregning stillede med forvogn og hænger - og ikke mindst sin hjælp.
Mere end flotte 200 borde og 400 stole.
Mon ikke vi alle sover godt i nat.
Knus og tak
HC

Skrevet af Ruth Christensen, d. 29-07-2012

Hej.
Min billet er også bestilt,-2.nov og 14 dg.Glæder mig allerede til turen.
Vi ses til gambia dage i aug.
Mvh Ruth Christensen

Skrevet af tone kristiansen, d. 28-07-2012

jeg og min mann Jan vil gjerne takke for måten dere alle tok oss med på opplevelser i gambia i november, To nordmenn fikk et fantastisk opphold med et godt innhold, Vi er imponert over hva dere får til og over det flotte engasjementet til alle.Ragnhild og villy Fugl Andersen, min tante og onkel, dere er heldige med denne herlige gjengen vi er så glad over å ha blitt kjent med, skulle ønske jeg fant noe tilsvarende i Norge. Godt vi får 'låne' ksf-gjengen litt :)

Skrevet af HC Skovsende, d. 26-07-2012

Hej.
Vi har fra en skole i Ringkøbing fået tilbud ca. 200 skoleborde og 400 tilhørende stole.
Møblerne skal afhentes fredag den 3. august, og jeg vil derfor høre, om der en et par stærke mænd, som vil give en hånd med. Møblerne skal læsse på lastbil i Ringkøbing og vi skal bruge nogle som kan tage imod i Tømmerby.
Har du lyst til at give en hånd med, så hører jeg gerne fra dig.

Skrevet af Villy Irmschler, d. 23-07-2012

Jeg seder med tåre i øgne over den store gave vi har fået af Sparekassen. Jeg er også sikker på at der er mange børn/vokse der bliver elleville over de ting der kommer dem til gode. En stor tak til dem der tog den gode beslutning.
På snarlig gensyn Villy

Skrevet af Birthe Skov Hansen, d. 10-07-2012

Kære alle.
Ja, min billet er også klar til november, nærmere bestemt den 2. og fjorten dage frem.Glæder mig allerede til at se jer alle igen, og vores søde børn og deres familie.
Ses i Hald til Gambiaaften.
Sommerhilsen til jer alle. Birthe S.

Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 28-06-2012

Kære Alle;
Så har jeg også købt billet til efterårets tur til Gambia.
Jeg flyver ned den 17. oktober og bliver dernede i 3 uger.
Jeg håber,at vi bliver rigtig mange til Gambiaaften samt loppemarked i august.
Stor og varm sommerhilsen til jer alle
Anne Marie

Skrevet af Villy Irmschler, d. 27-06-2012

Syntes at det er en god ide med den Gambia aften og påfølgene dag. Er ved at finde ud af hvon jeg kommer der op og finde en overnatning. HC har som det gode menske han er, tilbudt at hente mig i Skive. Ved ikke lige hvordan busserne køre til den tid, der kommer ny køre plan her til den 1-7. Hvad turen til November angår skal jeg finde et tidspungt hvor der er nogen der tager der ned. høres ved. En hilsen til alle og ikke minst til de dejlige mensker jeg har truffet her igennem.

Skrevet af Ellen Birgit Eilenberg, d. 15-06-2012

Hej alle sponsorer!
Vi har også bestilt rejse til Gambia i november. Glæder os rigtig meget til at være sammen med jer igen. Især glæder vi os til at se vores nye sponsorbarn.