Kembujeh School Friends

Gæstebog

Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Skrevet af Kate Steen Hansen, d. 14-06-2012

Hej Alle dejlige sponser.
Jeg har også bestilt rejse men bare i feb. næste år den 26/2 - 19/3-2013.
Håber nogle af jer er derned ;-)
Endnu en gang tak for nogle hyggelige dage i marts i år..
Knus og sommer hilsner Kate

Skrevet af Ulla Krogh, d. 10-06-2012

Kære alle
Ja, nu har Henry og jeg også bestilt billetter til Gambia i november. Vi rejser den 2 november og glæder os allerede til 14 dage i varmen ( her er midt i den grønne vinter) og til at møde andre hyggelige sponsorer og ikke mindst til at se vore sponsor børn og deres familier igen. Rigtig god sommer til jer :-)
Kærlig hilsen
Henry og Ulla Krogh

Skrevet af Marie Valbjørn, d. 10-06-2012

Hej. Det lyder dejligt, jeg vil glæde mig til vi mødes. Det er okay for mig, men om det er for meget kørsel for nogen ved jeg ikke. Det kan jo også bruges som en lille ferie. :o)
God sommer til alle, den kommer bare rolig, men hvornår vides ikke.

Skrevet af Jan Højgaard, d. 08-06-2012

Hvad synes du om bestyrelsens ide om at lave gambiansk aften, sammen med informationsmødet.
Er det en god ide at lave loppemarked dagen efter i samme lokaler, når vi alligevel har lejet dem.

Skrevet af Kate Steen Hansen, d. 27-04-2012

Hej Alle.
Wow en dejlig ferie jeg denne gang har haft, super dejligt at møde jer, håber at se jer alle igen til næste år. Jeg har bestilt billet, til 26 feb. og 3 uger næste år. Så håber at mange af jer er der. Dejlig og varm sommer til alle.

Skrevet af Helle Bramsgaard, d. 18-04-2012

Hej til alle. Ja som H C og Conny skriver kan vi tænke på rejsen i november. Flybilletterne er også bestilt her. Glæder mig allerede vildt meget til at se børnene og deres familier igen. Vi glæder os til at møde rigtig mange igen igen. Rigtig god sommer.

Skrevet af Per Krarup, d. 30-03-2012

Jørgen har i 2011 hjulpet min datter, Mette, til et meget vellykket volontørophold i Gambia. Vi er både ham og Anne Marie dybt taknemmelige, og det er særdeles trist at erfare, at Jørgen ikke er mere.
Ære være hans minde! R.I.P.

GODT NYTÅR

Skrevet af Kate Hansen, d. 29-12-2011

Hej alle.
Godt og lykkebringende Nytår.
Jeg vil her på siden spørge om vi sponser på Sjælland skulle finde sammen og tage til generalforsamling den 3 marts 2012, kunne være rigtigt spændende, jeg selv kommer fra Nykøbing Sj.
Mange hilsner
Kate Hansen

Skrevet af Betty Jørgensen, d. 21-12-2011

Jeg vil gerne ønske alle medlemmer en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.
Stor tak til Anne Marie og Jørgen og resten af holdet der var i Gambia i november for al samvær og hygge. Tak til Jørgen for den hånd jeg fik og for stor tålmodighed med mig.
Tak for de hyggelige spilleaftener hos helle og Lars sammen med andre.
Stort knus til jer alle fra Betty

Skrevet af Conny og HC, d. 21-12-2011

Vi vil gerne ønske alle medlemmer af Kembujeh School friends en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår.
Glæder os til at møde jer i 2012.

Hilsen
Conny og HC

Skrevet af Henry og Ulla Krogh, d. 20-12-2011

Kære alle som vi hyggede os sammen med i de 14 dage vi var sammen i Gambia. Fantastisk at se den glæde der er hos vores sponsor børn og familier når de møder os igen.En speciel hilsen til Anne Marie og Jørn og hele bestyrelsen for det store og tidskrævende arbejde i gør, både i forhold til børnene og os som sponsorer.
Stor tak til Anne marie for den spændende 2 dags tur, som vist ikke bliver glemt foreløbig af nogen af de deltagende passagerer. :-)
Rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi ses lige pludselig igen. :-)

E-mail:

Hjemmeside:

Skrevet af Jette , d. 17-12-2011

AnneMarie og Jørgen + alle aponsorer.
I ønskes en rigtig dejlig jul, samt et godt og lykkebringende nytår.
Glæder mig til at vi mødes igen

Skrevet af Birthe Skov Hansen, d. 17-12-2011

Kære alle som var i Gambia i november 2011.
Det var mit første besøg i Gambia,men jeg er sikker på at det ikke er mit sidste. Det var en stor oplevelse at besøge det dejlige land, og de søde mennesker, og besøget hos vores Sponsorbarn og familie var en fantastisk oplevelse. Glæder mig allerede til næste gang. Til alle jeg var sammen med og lærte at kende, og Jørgen og Anne Marie,sender jeg de bedste julehilsener, og ønsker godt nytår. Kærlig hilsen Birthe.

Skrevet af Kate Steen Hansen, d. 28-11-2011

UPS: Forkert email. Ved ikke hvordan man sletter ..

See you all soon

Skrevet af Kate Steen Hansen, d. 28-11-2011

Åhh jeg kan kun som Inge Støyer, sige tusind tusind tak for nogle fantastiske billeder, og kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til marts. ;-) Glæder mig til at møde en masse nye mennesker som har de samme interesser som mig , og til mødet med mine piger .. Glæææder mig.