Kembujeh School Friends

Gæstebog

Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Skrevet af inge støyer, d. 28-11-2011

...taaark ....for dejlige billeder fra dette efterår ....... Nøjjjhhh, hvor jeg glæder mig til marts :-))

Skrevet af Villy Irmschler, d. 26-11-2011

En hilsen til alle, spendt på at høre noget der nede fra af alle de som er afsted for tiden. Har nemlig ikke taget beslutning om jeg skal af sted i Marts eller til November.

Skrevet af inge, d. 25-10-2011

god tur til alle der skal afsted

Skrevet af Ulla og Henry Krogh, d. 18-10-2011

Hej til alle
Nu nærmer tiden sig til vi skal afsted til gambia. I fuld gang med at pakke kufferter. Vi rejser den 15 november. og glæder os rigtig meget, Spændte på hvem vi møder denne gang? og hvor mange vi bliver. Måske ser vi snart en deltagerliste. ? :-) På glædelig gensyn
Henry og Ulla Krogh, Silkeborg

Skrevet af HC Skovsende, d. 07-10-2011

Hej alle.
Herfra skal lyde en stor tak til alle, som gav en hånd med til loppemarkedet i Hald. Uden jeres hjælp, havde det ikke været muligt at gennemføre arrangementet.
Det var en rigtig dejlig dag med mange "gæster". Også en stor tak til Lone og Flemming, som gjorde det muligt, at vi igen har en foreningskalender i 2012.
Billeder fra dagen kan ses under fanen Loppemarked.
Jeg kan også fortælle, at den 24. september blev der pakket container, så den er på vej til Gambia. Billeder kan ses under "bjælken" foto og beretninger.
Jeg glæder mig allerede til at være sammen med alle jer, som også skal derned til november.
Knus til alle
HC

Skrevet af Kate Steen Hansen, d. 27-08-2011

Hvor jeg glæder mig til at se skolen og møde alle børnene / de sponser der er der i marts og ikke mindst mine to piger Sidibeh Jawando og Fatou Touray.
Har bestilt fra den 20 marts til den 4 april. Skal bo på Bakotu Hotel.
Så Inge vi ses .. ;-)

Skrevet af inge støyer, d. 27-08-2011

så er turen til Gambia i marts måned bestilt. Spies flyver Billund/Banjul og vi skal igen bo på Sunset Beach... nok vores favorithotel. Vi glæder os til turen og vil da gerne høre, om der er andre,der har taget beslutning om en "forårstur". God weekend.
P.E. og Inge

Skrevet af Villy Irmschler., d. 31-07-2011

Kære alle jeg mødte ved Jørgens Runde dag. Først dejligt at møde de mensker jeg var sammen med i Marts, rart at se at humøret også er godt når vi er sammen her hjemme. Til i ander der også havde taget det gode humør på til denne dejlige dag, altid rart at møde jer. En tak til Dorte der gjore det for mig muligt at komme der ud fra banen, Dejlig tøs. Betty der var så venlig at tage mig med hjem og heldt hjem. Viser i store træk hvilke dejlige mensker jeg har truffet i genne foreningen. Vil ikke her love at tage med til Marts igen men man er vel en god redikal. Mange gode hilsner til alle.

Tillykke fra Gambia

Skrevet af Jørgen Kastrup, d. 23-07-2011

Jeg vil gerne takke alle Jer, som var med til at gøre min 60 års fødselsdag til noget helt særligt. Gennem hele dagen fik vi besøg af mere end 70 gæster. Hvor hovedparten er indvoldveret i foreningens arbejde i Gambia, så der blev talt meget om KSFs arbejde og de mange gode minder mange af os har fra vores besøg i landet.
Jeg siger tak for de mange gode gaver ikke mindst pengegaverne som blev kr. 21.300.-. Så jeg glæder mig til november, hvor jeg skal ned og sætte et nyt byggeri igang i den lille børnehaveskole i Serrakunda.
Tusind tak til jer alle
Jørgen

Skrevet af Ditte Marie Leigh, d. 21-07-2011

Jeg fik mulighed for, at besøge Kembujeh Lower Basic School i forbindelse med et ophold i Brikama --Sjovt med egne øjne, at se alt det jeg har set på billeder i tidens løb, og så har Kembujeh Lower Basic School en lærer fra min landsby Ngayen Sanjal; It´s a small world sometimes:)

Skrevet af Ditte Marie Leigh, d. 30-06-2011

Jeg kom netop forbi følgende artikel på The Daily Observers web site og tænkte, den måske ville være af interesse for jer at læse eftersom den omhandler elever fra jeres skole:

http://observer.gm/africa/gambia/article/kembujeh-lbs-students-visit-observer

Skrevet af Helle Bramsgaard, d. 08-06-2011

Tak til Karen og Jørgen for at dele jeres dagbog med os andre. Nu glæder vi os endnu mere til at komme af sted igen den 10. november. Der går ikke en dag uden at vores børn far Gambia er i mine tanker. Glæder mig enormt til at se dem igen.
Hilsen Helle

Skrevet af inge støyer, d. 20-05-2011

så fik jeg endelig taget mig sammen til at læse Karens og Jørgens dagbog ..... god oplevelse og jeg kan selvfølgelig nikke genkendende til en stor del ..... og nu "gibber" det i mig, efter at kommer afsted igen :-)) :-)) ........ bedste sommerhilsner herfra
Inge

Skrevet af Jette feldskov, d. 16-04-2011

Hej Anne Marie, Jørgen og alle sponsorer der har været afsted her i marts. Tusind tak for det dejlige sammenhold vi havde og de skønne oplevelser vi fik sammen. Glæder mig til gensyn med jer og er næsten klar til næste tur til Gambia. Knus fra Jette

Skrevet af Anders Jeppesen, d. 13-04-2011

Kære Jørgen, Anne Marie og alle øvrige deltagere på Gambia-turen marts 11. Det var en fantastisk tur på alle måder, sponsorbesøgene, besøgene på skolen, store badedag, restaurant-besøgene (minus Domino) samt en stor overraskelse, som ventede mig....... Jeg takker altså alle for en yderst vellykket tur (denne gang minus sygdom). Jeg vender så snart som muligt tilbage - måske allerede under regntiden. Har nogle en idé om, hvor man da kan bo billigt til leje, når alle hoteller er mere eller mindre lukkede? Mvh Anders

ris til alle

Min gode ven, glæder mig til gensyn.

Dejligt at der er nogen at holde af og holde om.