Kembujeh School Friends

Gæstebog

Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Skrevet af Marie, d. 12-04-2011

Tak søde Kirsten, glæder mig du havde en god tur.
Knuz Marie

Skrevet af Kirsten Kromann Andersen, d. 11-04-2011

Hej alle nye venner
Tak for en skøn oplevelse i Gambia Det får een til at skønne på man er født i DanmarkMen sikke nogle skønne mennesker at møde dernede trods så fattigede er men så er de rige på familie og vennesammenhold og se den glæde ved at modtageos Jeg skal dernned igen
Tak til de søde mennesker jeg var sammen med og tak til Am og Jørgen for jeres tålmodighed Det er ikke meget ferie I har ,men jeg kan se I nyder det arbejde I har fået op at stå Tak for det
knus fra Kirsten

Skrevet af Villy Irmschler, d. 09-04-2011

En stor tak til alle i som jeg var sammen med fra d. 17-3-11 og til d. 8-4-11. Det var en dejlig tid, ikke minst den tid vi var sammen om det der gør det til en feldes oplevelse, vores dejlige børn og de mænsker de omgås. Dejligt at være på skole igen og se at det nye skolehus var færdig og i brug. Håber at alle er kommet godt hjem og kommet i gang med deres deglidag, lad os ses snart igen.

Skrevet af Marie, d. 09-04-2011

Hej. Tak til alle jer der var med til at gøre mine 3 uger i Gambia, til en uforglemmelig ferie. Knuz Marie

Skrevet af inge støyer, d. 13-03-2011

rigtig god tur til alle jer, der rejser til Gambia i den kommende tid ...... bedste hilsner inge

Skrevet af Jette Feldskov, d. 05-03-2011

Kære Anne Marie og Jørgen.
Tusind tak til jer + bestyrelsen for en dejlig dag og for det kæmpe arbejde i laver.
Glæder mig meget til vi igen skal være sammen i Gambia.
Mange varme hilsner fra Jette.

Skrevet af 4.b, d. 04-03-2011

kære alle i gambia. vi vil gøre alt for at hjælpe jer.vi glæder jer til at høre om hvordan i lever vi får nemlig begsøg af en der heder jøren. vi synes det er meget sejt at i kæmper for jeres til værlse mange hilsner 4.b

Skrevet af Ella Ramsdal Pedersen, d. 14-02-2011

Jeg vil gerne her sige TUISND TAK for et godt og veltilrettelagt arrangement på Stestrup skole/Midtsjælland lørdag den 12.februar.
Et flot initiativ, I som arrangerede denne sammenkomst til fordel for Kembujeh skolen i Gambia. Det var rigtig dejligt at være sammen med jer og at være tilhører til Anne Marie og Jørgens megt oplysende foredrag om "deres" projekt.
Jeg håber, I fik en masse gode og nyttige penge ind.
Forhåbentlig kan vi på Sjælland gøre jydernes kunst efter hvad angår succesfulde støttearr4angementer. Måske vi i fællesskab kan lave noget til næste år.
Jeg vil rigtig gerne være med!
Endnu en gang tak til jer alle i Stestrup.
Mange varme hilsener
Ella Ramsdal Pedersen

Skrevet af HC, d. 06-02-2011

Hej.
Så er den næste container pakket og klar til at sende til Gambia - og nej, HC har ikke gemt sig i containeren - der var ikke plads.
Lørdag den 5. februar 2011 var der "pakkedag" i Tømmerby, så vi igen kan sende en fyldt container afsted, så den er i Gambia, når de næste sponsorer kommer derned. Det var en rigtig hyggelig dag - i venners lag. Denne container var ikke den kønneste vi har set, men det skyldes bl.a. at containeren skal blive ved hospitalet i Brikama.

Skrevet af Kirsten Kromann Andersen, d. 09-01-2011

Kære Gambiavenner
Har hørt om de skønne ture I har været på til GambiaEr der nogle som kunne tænke sig at rejse med mig og dele lejlighed kunne jeg tænke mig at tage med til marts.der er jo ikke længe tilså det ville være rart om vi så sammen kunne planlægge turen
vh Kirsten K A

Skrevet af Anders Jeppesen, d. 31-12-2010

Så fik jeg vedlagt et vinterbillede fra Blåvand.

Skrevet af Anders Jeppesen, d. 31-12-2010

Jeg ønsker alle Gambia-vennerne et godt og indbringende nytår. Jeg glæder mig til sammen med en god ven at gense Gambia i marts. Datoen for afrejse er endnu åben.

Skrevet af Saidina A. Jallow, d. 29-12-2010

CHRISTMAS GREETINGS AND NEWYEAR MESSAGE.

Time has come for families and friends to come together, feast and rejoice. It is in this regard that I write to wish you all a joyful Christmas and a happy, peaceful and prospersous New Year too. May the Almighty C
God guide and protect you and your families in all your under-takings.

Best wishes and wonderful monents all the eyar long.Yours Truly.

Saidina A. Jallow

/Projekt Coordinator)

The Gambia

Skrevet af Jytte Ramsdal, d. 28-12-2010

Kære alle !

I ønskes et godt og lykkeligt nytår. Håber alt det bedste for alle vore venner i Gambia. Og en stor tak til Jørgen og Anne Marie for det fantastiske stykke arbejde i laver både i Gambia og herhjemme for vores skole og lokalområdet. Det er en fornøjelse at rejse rundt dernede og færdes på og ved B.B.(hotellet vi bor på)når vi fortæller den enkelte Gambianer hvad vi laver i Gambia , bl.a. vores skoleprojekt.Så er der ingen grænser for deres tanknemlighed og respekt for os. Og når vi så også nævner Jøregen og Anne Marie vil begejstringen ingen ende tage.Næsten alle kender dem. Vi er stolte af jer og os. Også vores webmaster skal have tak for hurtig opdatering af hjemmesiden og nye skønne billeder fra Gambia.

Stor, varm og kærlig hilsen til alle KSF venner

Skrevet af Kate Hansen, d. 26-12-2010

Hej.
Kunne godt tænke mig at få oplyst om der bliver holdt noget for sponser på Sjælland? Og hvor mange der er her på øen? Om de har en hjemmeside?
Og så lige til sidst om der er sponser i Gambia den 1 - 15 marts? GODT NYTÅR

Situation fra skolen! UHM!!!