Kembujeh School Friends

Gæstebog

Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Skrevet af Jette Feldskov, d. 23-12-2010

Kære Anne marie og Jørgen, og alle sponsorer.
Håber at i alle får en dejlig jul med jeres kære.
Glæder mig til vi ses igen og allermest til turen til Gambia 17 marts.
mange hilsner og tanker fra Jette

Skrevet af WEBMASTER, d. 23-12-2010

Kære alle
Hermed ønsket om en glædelig jul til alle medlemmer i vores forening og til vore sponsorere.
Tak til Jer som er med til at skabe liv på vores hjemmeside ved at skrive i gæstebogen. Der er mulighed for flere billeder kan komme på under "Foto"
I tiden efter sponsorturen i november har der været omkring 1500 "klik" på hjemmesiden hver uge, ialt siden siden startede har der været ca 57.000 "klik"
Jer der læser dette er med til at skabe liv på siden :-)

Skrevet af Kate Hansen, d. 22-12-2010

En rigtig glædelig jul og rigtigt godt nytår til jer alle... Og til Jørgen og Anne Marie tusind tak for brevet fra Gambia...
Så spørg jeg lige igen, nogen der skal afsted den 1 marts til 15 marts 2011 ??
Mange kærlige hilsner..
Kate Hansen Nykøbing Sj.

Skrevet af Villy Irmschler, d. 21-12-2010

En varm jule hilsen til alde. Kan læse at nogle af de der var med i Silkeborg d. 25,9,10 Og som var meget spendt på at komme af sted. Har haft en god og oplevelserig tur. Dejligt at de har kunne lide det vi ander er blevet bit af. Er ved at forberæde min ande tur til marts, har fået at vide at vi kan komme af sted d. 17,3,11. Kan mærke at sommerfuglelarverne rør på sig. Glæder mig til at se hvor meget mine sponserbørn er vokset og håber at de kan huske mig.
Håber at se rigtig mange til Generalforsamlingen i det nye år og der få at se hvad der er taget af nye billeder.
Varme jule hilsner og et godt Nytår til alle fra Villy

Skrevet af Conny og HC, d. 20-12-2010

Et godt voksenliv skabes af en god og tryg barndom, du giver derfor en stor gave, når du er sponsor for et barn i Gambia.
Du er nemlig med til, at forbedre barnets vilkår - så det får en bedre barndom samt en uddannelse.

Med disse ord, vil vi gerne ønske alle en rigtig glædelig jul - samt et godt og lykkebringende nytår.
Tak for mange gode timer - både i Danmark og i Gambia.

Skrevet af Ulla og Henry krogh, d. 15-12-2010

Kære alle rejsefælder i november mdr.
En stor tak til alle, som vi mødte. En speciel tak til Anne Marie Jørgen, Connie og HC. Da det var første gang, vi var afsted, havde vi mange spørgsmål og I var alle 4 meget behjælplige med at besvare.
Fysisk har vi været hjemme i "lang" tid nu, men rent mentalt, er vi hver dag tilbage ved "vores" børn i Gambia. Det trøster os dog lidt, at HC fik købt en madras for os, til vores lille pige og hendes søskende, som var en meget fattig familie.Nu sover vi også bedre.:-)Vi skal bestemt også afsted igen, spørgsmålet bliver bare hvornår. En julehilsen og godt nytår til jer alle. Mange hilsner Henry og Ulla

Skrevet af Poul Erik, d. 09-12-2010

Hej:Den 02.11.2010, var min første tur ind i en anden verden,som jeg aldrig før har oplevet,det var meget overvældene at besøge dette land,og få lov til at komme så tæt på Gambianerne.En rigtig øjenåbner;hvor man må sige til sig selv,du har egentlig ikke noget at klage over,men også at du har meget at lære,for når man kommer ud til en Kompound,og oplever det store fællesskab der er i famillierne der,hvor man jo tager hånd om hinanden,og deler de basale ting der skal til for at overleve.En stærk oplevelse jeg fik,var da vi sidst på dagen besøgte en Kompound,som var i gang med at tilberede aftensmaden couscous,fik vi fem personer en pose med hjem,der var mad til os alle den aften,så selv om de er fattig,har de overskud til at dele med andre,selv til os som jo ikke er fattig rent økonomisk.Jeg vil gerne sige tak til alle jer,som jeg og Inge var sammen med og håber en dag at mødes med jer igen.
Mange hilsner fra pe.

Skrevet af Helle og Lars Bramsgaard, d. 05-12-2010

Hej alle rejsevenner fra 9-23 november.Tak til Anne-Marie og Jørgen for det kæmpe store arbejde I gør for at vi alle har fået store oplevelser med os hjem. En stor tak også til H C og Conny som var med på vores sponsorbesøg. Vi har fysisk været hjemme siden 24. november men rent mentalt er det svært at komme helt hjem. Nogle af vores børn lever i ekstrem fattigdom og det er meget svært at slippe. Vi må nok af sted igen til næste år i november. Rigtig god jul til alle.
Mange hilsener fra Helle og Lars

Skrevet af Jørgen Kastrup og Anne Marie Hegelund, d. 05-12-2010

Kære alle I, der var i Gambia i november måned;
En stor tak til jer alle for de mange dejlige stunder og oplevelser, vi sammen fik i Gambia.
Også denne gang var det for os en dejlig oplevelse at være dernede sammen med andre sponsorer.
Fordelt over de 3 uger vi var i Gambia blev der sammenlagt besøg mere end 70 af "vore" børn og deres hjem.Desuden var der rigtig mange børn med på stranden - fordelt over 3 lørdage - denne gang. Disse badedage er et stort hit for sponsorbørnene og giver mange positive tilbagemeldinger fra Gambianerne. Vi glæder os allerede til vores næste tur i marts måned.
Mange hilsner og tak til jer alle
Jørgen og Anne Marie

Skrevet af Bente Frilund, d. 21-11-2010

Hjemme igen efter en kæmpe stor oplevelse i Gambia. Tak til alle dem jeg rejste med,tak til Anne M.og Jørgen for det store arbsjde med at vi kom på besøg hos vores s.barn.K.H.fra BENTE.Førstegangs deltager.

Skrevet af anna marie johansen, d. 16-11-2010

Nu er vi kommet godt hjem efter en dejlig ferie i gambia.Vi fik besøgt vore børn en kæmpe oplevelse vi fik nogle dejlige naboer på hotellet som bestemt også var med til at gøre oplevelsen god.
Vi vil også sige Anne Marie og Jørgen tak for deres tålmodighed med os.Rigtig mange hilsner til alle vi mødte håber vi ses igen.
Hilsen Ninna og Anna Marie.

Skrevet af Jette Feldskov, d. 01-11-2010

Kære Anne Marie og Jørgen
I og de sponsorer der rejser med, ønskes alle en rigtig dejlig ferie.
Varme hilsner fra Jette

Skrevet af Villy Irmschler, d. 27-09-2010

To dejlige dage pu ha,hvor vi fik grinet, og krammet, udvækslet gode ider, fik vand i øgne, mødte nogle dejlige mensker som også syntes at Gambia er dejlig. Jeg taler her om d. 25 og 26-9-10. Mange tak til de som have alt slæbet for at ander kunne komme og høre hvor dejligt man kan have det når man tager ned til varmen og får jule Øld. Enu engan tak og på forhåbentlig snarlig gensyn. Skulle jeg have glemt at sige god rejse så er det hermed gjort til alle de som skal af sted i November-
Villy

Skrevet af inge støyer, d. 27-09-2010

Tak for endnu en dejlig dag, lørdag den 25.sept ...... uuuhhhh ha .. det er snart november .. super. Spændende om PE's søn og svigerdatter "finder" et sponsorbarn i denne uge. Ja ja, det smitter åbenbart :-)))

Skrevet af Kate Hansen, d. 26-09-2010

Hej .. Er jeg så heldig at nogle af jer sponser skal til The Gambia i perioden 1-15 marts 2011 og ud til skolen?
Med Venlig hilsen
Kate Hansen

Det bli'r et dejligt gensyn

Jeg vil med faster til Gambia

sådanne som jeg husker det.