Kembujeh School Friends

Gæstebog

Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Skrevet af Ruth Christensen, d. 26-09-2010

Mange tak for en rigtig god lørdag, dejlig at være sammen med andre der fejler det samme, som man selv gør,---blevet bidt af Gambia :-)
Glæder os til gensyn i nov. Mvh Ruth

Skrevet af Kate Steen Hansen, d. 15-09-2010

Hej jeg ved ikke om det er tilladt at reklamere på denne side, men jeg prøver, der kan ikke ske andet at det bliver slettet.. Til alle jer der tænker på at rejse til dejlige varme og skønne Gambia 2010/2011, og bo i Koto området, har jeg en dejlig sød og pålidelig taxi driver som køre de grønne taxier han har en 7 personers taxi, og hedder Moneh Darboe, og har tlf. 0220-9916694.

Skrevet af stinne dalsgård, d. 13-09-2010

hej med jer.
vil i være så venlig at sende navnet på min dreng i cambia jeg har fået det væk.
på for hånd tak.
venlig hilsen stinne.

E-mail:

Hjemmeside:

Skrevet af Anna Marie Johansen, d. 01-09-2010

Tusind tak for nogle hyggelige timer i bøgely den 28 august.Nu vil Ingrid og jeg prøve om vi kan lave
en lige så vellykket dag i Bøstrup den 26 september.
Jeg hygger mig rigtig med hovedgevinsten,tænk at jeg kunne være så heldig.
Hilsen fra Anna Marie.

Skrevet af Jørgen Kastrup og Anne Marie Hegelund, d. 29-08-2010

Kære Alle;
Vi vil gerne sige tusind tak til alle jer der besøgt foreningens loppemarked i Bøgely den 28. august.
Vi havde en hyggelig og indbringende dag med besøg af rigtig mange sponsorer og støttemedlemmer.
Venlig hilsen og tak for jeres støtte.
Jørgen og Anne Marie

Skrevet af Jette Feldskov, d. 28-08-2010

Tusind tak for en dejlig dag,specielt til Anne Marie, Jørgen og H.C.
Hvor var det skønt at se og snakke med jer igen.
Mange varme hilsner fra Jette
P.s.
Håber ikke der er flere lopper tilbage ;-)

Skrevet af Anders Jeppesen, d. 01-08-2010

Jeg er helt indforstået med sletningen af mit opslag. Jeg håber at kunne tage afsted i nov, det afhænger af, om min ortitolog-ven Jens Peder får sin ferie. Vi har da tænkt en flerdages-tur opad Gambia-floden med en af Kembujeh-skolens lærere som guide/tolk. Nogle dage vil jeg også besøge skolen og mit sponsorbarn. Alternativt tager jeg til Gambia marts 2011.

Skrevet af Webmaster, d. 31-07-2010

Indlæg fra Anders Jeppesen der opfordrede til kontakt direkte til skolens lærere er blevet slettet.
Al henvendelse fra Kembujeh School Friends skal ske gennem bestyrelsen.

Skrevet af Kate Hansen, d. 30-07-2010

Hej. Pragtfuld hjemmeside. Har lige skrevet til formanden om ønske at sponsere 2 børn håber det kan lade sig gøre, da min kærste og jeg er blevet helt fasineret af The Gambia, efter 14 dejlig dage i feb/marts i år og skal afsted den 1 marts 2011 fra Kastrup til Bakotu Hotel igen. Vi er i kontakt med 2 familier i Gambia som vi sender lidt til en gang om måneden. Jeg har hørt om denne side via nogle venner jeg har på facebook bla. Jette Feldskov som har 3 sponser børn....
De Varmeste Hilsner
Kate Og Rudi Nykøbing Sjælland

Skrevet af Anders Jeppesen, d. 29-07-2010

Jeg kopierer Kaddys mail til mig, om nogle kunne behøve at leje et hus i Gambia.
Kaddy Badjie 29. juli kl. 18:21
Hello Anders, how is life treating you? Want to tell you something. My friend where I'm going to use the internet is married to a Swiss man. They are leaving the Gambia for good, and their very nice house, 5 bedroom, large nice garden with pool, located near the American Embassy is to rent for only about 2200 Euro per year. Does your organization, you or any of your friends need a house to rent in the Gambia? My friend Sainey, who is very nice to me and always gives me free access to the internet asked me to advertise it on the net. Before I do that, I want to let you know first. Cheers Kaddy.

Skrevet af Anders Jeppesen, d. 15-04-2010

Jeg kan meget anbefale Gambias venner at læse rejseoptegnelserne af lægen og opdagelsesrejsende Mungo Park, som rejste gennem rigerne langs Gambiafloden og længere ind i landet årene 1795 etc./1805. Titel:"REJSER I DET INDRE AF AFRIKA" UDFØRT............ÅRENE 1795, 1796, 1797 AF "MUNGO PARK", LÆGE. DAGBOG ...........1805.......FORLAGET VANDKUNSTEN, 1980.

Skrevet af Anders Jeppesen, d. 14-04-2010

En stor tak til Hardy og Kjeld for cd-erne med billederne og video´en. I må endelig sende mig et konto-nummer, da jeg mere end gerne vil betale derfor. Også til HC kunne jeg tænke mig konto-nummeret på den, som lagde ud for sækken med ris til Safatou. Inger M har givet mig ca-beløbet for risene. Måske vil min gode ven JP stærkt fugleinteresseret følge med mig til Gambia enten til nov eller marts 11. Jeg skal så ud på hans ture og samtidigt holde kontakten til mit sponsorbarn Fansainey samt mine niecers 2 sponsorbørn. JP kender allerede til en hel del af Gambias og Senegals fugle og vil meget gerne se dem live. Måske scorer han også et sponsorbarn på turen?

Skrevet af Helle Bramsgaard, d. 12-04-2010

Hej
Jeg har igår søndag bestilt rejse til Gambia med Spies den 9. november 2010. Turde ikke vente længere, da der står "kun få ledige pladser". Så nu kan vi glæde os til november. Håber der er andre der skal der ned i samme periode. Hilsen Helle

Skrevet af Jørgen Kastrup og Anne Marie Hegelund, d. 11-04-2010

Kære alle medrejsende marts 2010.
En stor tak til jer alle for de mange gode oplevelser, vi fik sammen med jer. Intet er så dejligt som at opleve, at også andre nyder at besøge børnene, skolen og alle de andre mange oplevelser, dette dejlige land byder på.Vi glæder os allerede til at komme afsted igen i november måned.
Vi kan i øvrigt oplyse, at der fra november kan flyves til Gambia fra Billund tirsdage og torsdage - pris fra 6.666 kr.(kun fly). I kan læse mere om dette i det Nyhedbrev der udsendes medio maj.

Mange hilsner til alle
Jørgen og Anne Marie

Skrevet af HC, d. 06-04-2010

Hej alle sammen.
Efter 3 uger i Gambia, er jeg nu tilbage i Danmark, og jeg vil gerne sige stor TAK til alle, som jeg mødte på turen. Det var rigtig hyggeligt at møde jer.
Jeg har afleveret mine billeder hos webmaster, og han har allerede lagt en del billeder ind på hjemmesiden....
Jeg glæder mig allerede til næste tur - hvornår - ved jeg desværre ikke helt.
Knus til jer alle
HC