Kembujeh School Friends

Gæstebog

Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Skrevet af Anders Jeppesen, d. 06-04-2010

Kære Jørgen, Anne Marie og HC. Håber at I fik en god tur tilbage. Tak for al jeres gæstfrihed og hjælpsomhed. Fik Safitou, Ingers sponsorbarn sin ris? Så har Inger givet mig penge; på hvilket kontonummer skal jeg indsætte dem, og med hvilken besked? Jeg prøver at finde en ven/veninde eller flere som måske vil følges med mig i november 2010/alternativt marts 2011. Mvh Anders

Skrevet af Villy Irmschler, d. 06-04-2010

Et lille indlæg fra min nylige afslutte rejse til Gambia.
Det begynte som en ferie af den almindelige slaks. Min rejseledsager Jette, hvade fortaldt mig om at hun havde sponserbørn der nede og ville gerne se dem. Jeg syntes at det var en god anledning til at se et nyt reje mål.
Jeg var blevet presenteret for foreningen ved den årlige generalforsamling og havde fatte interasse for dens formål. Så meget at jeg var helt fortrolig med at jeg nok havde et barn når ferien var over. Ganske rigtig, det blev ikke kun til en men to søstere af samme famillie. Den store mangle 3 år hvilket jeg syntes var rimelig at hun fik. Jeg har aldig været på en "ferie" hvor jeg så så meget af lokalbefolningen og så lidt af landes truristmål. Det at se skolen giver mig stadig en stor klomp i halsen. En flok dejlige velopdragne børn der kæmper for at få noget visdom ind i deres små sorte hovedder, og sikke dejligt smil de sender en når man er på besøg, vil smelde selv det håreste hjerte. Landes befolkning er meget smilene og meget venlige og ikke minst de jeg kom til at møde i forbindelse med denne forening. En tak skal lyde til alde de mensker som vi møtte, både den vi havde noget feldes med," KAF-GAMBIA.DK
samt de vi fik en snak om det med. Vi havde nogle dejlige travle dage, det der gjore "ferie" til noget serlig.
Villy

Skrevet af Charlotte C. G. Lauridsen, d. 04-04-2010

Hold da op! -Jeg kan næsten ikke få armene ned! Hvor var det dog fantastisk at være afsted og hvor er jeg dog taknemmelig for den gæstfrihed som Jørgen og Anne Marie udviste! I er nogle perler! Jeg må selvfølgelig også lige nævne Ruth, som var så sød at tage mig med til hendes elskede Gambia. Nu forstår jeg hvorfor, kære moster! Sjældent har jeg mødt en større åbenhed og imødekommenhed fra et lands befolkning. Slutteligt vil jeg takke mine medrejsende, fordi I var med til at give mig en større viden og et nuanceret billede af det lille land i Afrika.
Vi fik godt nok en på opleveren!
Herhjemme har jeg oprettet en Gambia-kasse, som forhåbentlig bliver så fuld af skillinger, at jeg kan komme afsted igen:)
Kærlige tanker fra Charlotte

Skrevet af Helle Bramsgaard, d. 04-04-2010

Hej, dejlige billeder fra jeres tur til Gambia. Kan næsten ikke vente til November hvor vi tager med der ned, forhåbentlig sammen med mange andre sponsorer. Fortsat god påske.

Skrevet af inge støyer, d. 03-04-2010

Velkommen hjem til alle der har været afsted. Ja jeg har også tjekket Spies .... ja næste afgang 2.11.10 ..... det er nu da meget godt, ik'
bedste påskehilsner
inge

Skrevet af Jette Feldskov, d. 02-04-2010

Velkommen hjem! Tusind tak til jer alle for det dejlige samvær + oplevelser sammen med jer. En speciel tak til AnneMarie og Jørgen for alt det i gør for os sponsorer, glæder mig til at se og høre fra jer alle igen.
Mange varme hilsner og tanker fra Jette

Skrevet af Jan Højgaard, d. 31-03-2010

For alle dem som har været i The Gambia planlægger jeg at indbyde til et "gensyns-møde".
Det er ikke en betingelse, at du/I har været der på samme tid som mig.
Tanken er, at vi hver især medbringer billeder/effekter for vores egen tur, samtidig hører vi lidt om hvad der sidst er oplevet på og omkring skolen. Altså et nostalgimøde :-)
Datoen er fastlagt til lørdag den 25. september 2010 i Lunden i Silkeborg. Efter mødet for alle dem som HAR VÆRET AFSTED, slutter vi os til det møde bestyrelsen holder for de interesserede der vil høre mere om projektet. Dette møde er også fastsat til den 25. september i Lunden, om eftermiddagen.
Læs mere om begge arrangementer på hjemmesiden i løbet af april/maj måned.
De som har været i The Gambia - skriv gerne i gæstebogen, hvad I synes om ideen at mødes og evt. udveksle billeder og historier. /JH

Skrevet af inge støyer, d. 31-03-2010

mon så ikke "forårsholdet" er på vej hjem nu ..... jeg glæder mig til at høre/se nyt fra jer. Jeg ville ha' været afsted her i marts, men var for sent ude ... Spies meldte alt udsolgt øv øv. Nå, det går endda og lad os nu se, hvad fremtiden byder på. Før-påske-vejret (idag) er jo rigtig dejligt og naturen(haven)kalder. ...... og skulle der komme en regnvejsdag, kunne den jo fint bruges til at skrive breve til mine 2 dejlige børn i Gambia.
Bedste påskehilsner herfra
Inge

Skrevet af Anders Jeppesen, d. 30-03-2010

Jeg vil takke Ruth, Charlotte, Jette, Willy, Anne Marie, Jørgen, HC, Hardy, Kjeld, Gurli, Finn, Anette m.fl. for 2 meget begivenhedsrige uger i Gambia. Dejligt med al den sociale samvær på et ellers meget fremmedartet sted.

Skrevet af jytte ramsdal, d. 08-03-2010

Vil ønske jer alle en rigtig god tur til Gambia her i marts. Pas godt på jer selv og hinanden.

Kærlig hilsen Jytte Ramsdal

Skrevet af Anders Jeppesen, d. 05-03-2010

Tiden nærmer sig min afrejse til Gambia. Jeg tager nat-toget og ved ikke, om man tør stole på DSB og ankomme kl 3 08 (Kastrup). Jytte R tog engang "samme tog", og der var 2 timers stop på Sprogø, så det var lige nød og næppe, at hun nåede flyet. Hvad er realistisk, er det bedre at ankomme til Kastrup kl 2 08? Kan man i øvrigt anvende mobilen i Gambia? Hvordan er dækningen? Kan man ringe på Telenor-abonnement?

Skrevet af Christina Bjørn Sand, d. 23-02-2010

Først vil jeg sige, at det er et fantastisk stykke arbejde som I gør for KSF, og jeg glæder mig som ny sponsor til at følge "mit" barn samt arbejdet for skolen.
Er der nogen der skal rejse til Gambia nu her i marts, som har mulighed for at tage to små pakker med (under 1 kg), så vil jeg være meget taknemmelig og håber, at kunne gøre gengæld en anden gang :-)Venlig hilsen Christina

Skrevet af Marie Valbjørn, d. 22-02-2010

Hej.
Det er spændende om, jeg kommer afsted til Gambia her i marts, jeg håber på det.
Det jeg vil fortælle er, at Dorte havde en rigtig smuk bog med, en bog der var lavet over deres Gambia tur i okt/nov. 2009.
Man googler fotobog og følger fremgangmåden der står skrevet.
Tak for oplysningen Dorte.En rigtig smuk og god bog.
Hilsen Marie

Skrevet af Anders Jeppesen, d. 19-02-2010

Hej, mit navn er Anders. Jeg kommer til generalforsamlingen imorgen lørdag i Lunden og glæder mig til at træffe andre sponsorer involveret i Kembujeh-projektet. Jeg kender Jytte og Inger som kommer imorgen, og ellers kender jeg ingen. Jeg skal med til Gambia 11 marts- 25 marts og glæder mig meget. En vældig procedure med alle disse vaccinationer, når man som jeg ellers blot er vant til at rejse rundt i Europa. Jeg skal overbringe hilsener til hele 8 sponsorbørn; mit eget og 7 til (families og venners), så det bliver spændende.

Skrevet af Jan Pedersen, d. 16-02-2010

Super fin hjemmeside foreningen har fået lavet, dejligt der er nogen der vil bruge den megen tid det tager at lave/vedligeholde en sådan.. Glæder mig til at møde nogle af de andre sponsorer på Lørdag i Silkeborg...

Mvh Bodil & Jan Pedersen